Tukiainen jää ”luonnontilaan” – rasvaimua ei makseta!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen on hehkuttanut julkisuudessa remontoivansa itsensä 10 000 eurolla uuteen kuntoon. Tosiasiallisesti Hymy-lehden piti kustantaa Johannalle keskivartalon rasvaimu, joka maksaa 3 500 euroa.

Nyt hanke on kaiken vääntämisen ja kääntämisen jälkeen haudattu. Tukiainen halusi nauttia vain työn hedelmistä, mutta ei suostunut niin kutsuttuihin ennen operaatiota -kuviin eli poseeraamaan bikineissä.

-Olen saanut liian paljon lokaa niskaan, Johanna esitti perusteeksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Voi kunpa sais joskus selville mistä se tuksu repii rahansa kaikkeen matkusteluun ja shoppailuun. tuskin se mitään sen tanssiryhmällä tienaa.. tytöt siinä ryhmässä ovat rumia, korkeintaan tavallisen tallaajan näköisiä. tanssitaito on yhtä hyvä ku mun 7 vuotiaal serkulla. siis jotain aivan järkyttävää!
ei myöskään ikinä uskoisi et tuksu on käyny meikkaajakoulutuksen.
se vaan on läski.. hiustenpidennyksen tipit näkyvät kilometrien pääst, kuten myös kaljuläntit.. meikki on sotamaalaus pastelliväreillä.. hyyyh

Minkä hemmetin takia Hymy (ja Seiska ja muut) menee jatkuvasti tällaisiin pyrkyreiden julkisuustemppuihin ja kustantavat jotain operaatioita ja lomareissuja itseään palajsteleville idiooteille? Miksi kenellekään pitäisi maksaa yhtään mitään, kun äiti opetti jo lapsena, että maailmassa on pärjättävä omillaan. Hymy, olen keskiverron näköinen, 160 senttinen A-kuppinen opiskelijanainen Kuopiosta, jos maksatte kahden viikon lomareissuni Karibialle, lupaan lähettää lomakuvia ja pitää reissublogia! Voin jopa lähettää pari bikinikuvaa rannalta..

Mut onneks Jossu hiffas nestedieetin. Ja sit on personal trainer palkattu. Kenen rahoilla? Tosi treineri, joka ei taida tietää nestedieetin tehottomuudesta. Mutta sittenpä Jossu saa taas avauduttua, kun läskit on ja pysyy.
Kannattaisko kokeilla terveitä ja säännöllisiä elämäntapoja? Skumppa pois ja pillerit veke. Säännöllistä hikiliikuntaa. Ainiin, Johannahan onkin tanssija. Vaikka ei se kyllä varresta näy.

Kyllä tollainen porsas imun tartteiski, maksakoot itse jo on kerta niin menestyvä ihminen. Johanna LAIHUTA jos läskeytesi häiritsee.

Seiska löylykuvassa Tuksulla näyttää olevan jenkakahvaa kuin michelin ukolla, on se vaan LIHAVA

Rasvaimulla pilataan naisen maha. Sen on oltava sellanen pyöreä ja pehmeä. Sitten sellanen vanhan kansan pömppäpillu ja puoliroikkuvat rinnat. Ai että, siinä se on suomalainen naisen prototyyppi. Eihän suomalainen nainen mikään missityyppi ole, näkeehän sen miten pärjäävät kilpailuissa.

Laittasivat joskus sinne sellasen mössähtäneen tytön, saattas käydä kuten euruviisuissa…:))

Voi tuksu parkaa kun korvien välissä ei ole mitään,mut ei kyllä ulkoisiltakaan avuiltaan ole hääppöinen.
Julkisuudessa pitää olla hinnalla millä hyvänsä.
Säälittävä ihmisolento.

Miten ihmeessä kolmekymppinen voi näyttää yli viiskymppiseltä?

Heh, ei se nyt iso työ olisi vain liikkua enemmän ja syödä/juoda vähemmän, sillähän se lähtee, ja kuntokin kohenee. Mut kai se on sitä glämöyriä se rasvaimukin??

Nainen saapi olla millanen tahansa, sairaan laiha pilli tai hiukan pössähtänyt. Mitä väliä sillä on?
Pääasia, että karvakuoppa rasvottuu, kun vähän rapsuttaa korvan takaa…:))

tule takijaenen iisalameen niin minä tien sulle rasvaimun ja kohentelen jo jonnii vertoo repsahtanneeta itroja.suatanpa maksoo vielä lemmenloman tilton kanssa(6pakki pattereeta) ruotsinlaevalle nii suap hymy revitettävvöö ens numeroo.

Noin luonnollisen näköinen J-Tuk ei ole päivääkään yli nelikymppisen näköinen.

Mites ne pojat letkujenkkaa, jos jenkkakahvat imetään pois. Talin voisi ruiskuttaa toisesta korvasta sisään.

Jos luonnollista sitten on ao. henkilön silikonit, kahen kilon meikki ja muovitukka sekä lääkeillä ja kemikaaleilla tasapainoitettu sielunelämä ja vielä autotunella tekaistu laulusuoritus päälle. Ja se kolkyt ja risaisen pissiksen barbie-look….

Joopa joo. Yläpäähän siltä onkin jo tyhjäksi imetty. On sitten keskiosan vuoro.

Niinkuin Jaajo Linnonmaa sanoi aamulla, Tukiaisen nykytila on kaikkea muuta kuin luonnollinen.

Rasvaimu ei ole ratkaisu ylipainoon, vaan sitä käytetään paikallisten rasvakertymien poistamiseen, jotka eivät suostu lähtemään laihduttamalla. Eli ensin kunnon laihdutus, ja jos vatsapönppö tai jenkkakahvat vielä istuvat tiukassa, niin sitten voi suunnitella rasvaimua. Ilman terveitä elämäntapoja ei voi olla kaunis, ainakaan kovin pitkään, ja tämä pitäisi Johannakin vähitellen ymmärtää.

Miksi pitäisi maksaakaan… Myyhän lehti kun lupaa jotain ja jos ehtoihin ei suostuta, saadaan lööppiä lisää. Noh, luonnontilaan jäi röllöineen.

Eihän Tuksu voi alkaa harrastaa liikuntaa, koska se ei voi sietää verkkareita! Verkkarit aiheuttavat masennusta ja ovat rumia ja tavallisia. Tuksu voi käyttää oksentamatta vain betsijonssonin mekkoja ja korkokenkiä, ja niillä ei paljon lenkkeillä 😀 😀

Ennen rasvaimua kannattais tehdä jotain noille rypyillä silmäkulmissa…Ja solariumiakin ehkä kannattaa vähentää.Paitsi jos haluaa näyttää mahdollisimman luonnottomalta.Ja muistaakseni Tukiainen jossain hehkutti olevansa kun SJP mutta enpä nyt äkkiseltään muista,että SJP näyttäis tollaselta barbin sunnuntai versiolta.

:DDDDDDDDDDDD Kyl sitä lokaa tulee viel lisää, älä pelkää.

OLIKO TIETOA MISTA HEMAISEVEN JOELIN TYTTÖYSTÄVÄ OLIKAAN KOTOISIN????

Ei tuota petolinnun takamusta rasvaimulla korvata. Jos plastiikkakirurgiin miljoonia polttaisi niin sitten asiat voisivat olla toisia. Mutta silti voisi painua hemmettiin koko suomesta tuo saatanan harakka ja jättää viattomat kansalaiset rauhaan ja lopettaa ruman lärvinsä tunkemisen kaikkialle. Painajaisiahan siitä vaan saa.

Säälittävää kerjätä oman laiskuuden vuoksi muilta rahoja rasvaimuun. Oletko Johanna kuullut liikunnasta? Se on sitä mitä me muut teemme. Me emme kinu rahaa b-luokan lehdiltä jotta näyttäisimme paremmilta.

joo eiköhän liene ihan lööpi juttua, ennalta sovittu, tuksu saa palkan kun sanoo jotain ja hymy saa julkisuutta… hymy sanoo et ie ja tuksu saa julkisuuta…. ei missään muus lehdessä ole uutisia kun hymyssä tuksusta ellei ole mainintaa et lähde hymy…. eiköhän samaa kun nykänen oli seiskan palkkalistoilla….

Naturellius on käsitteenä erittäin yksipuolinen, eikä se sovi JTukiin kuin hänen lapsenomaisessa suhtautumisessa itseensä ja muihin.

Oma kommentti