Tukiainen kirjoittaa Gambiasta

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on paraikaa Gambian kuumuudessa. Nainen matkusti Afrikkaan hermolomalle, mutta ei unohda Hymyn verkkosivujen lukijoita.

-Lupaan kirjoittaa täältä matkapäiväkirjaa ja kuulumisia ainakin jonkin verran, Johanna viestittää faneilleen.

Johannan blogiin on siis luvassa kuumaa ja kosteata tarinaa tiistain aikana.

Tukiainen on lomalla parisen viikkoa. Gambiasta hän suuntaa Tukholmaan vanhempiensa hoteisiin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: blogi, Johanna Tukiainen

Kommentit

Ihan hyvä blogi noin niinkuin Suomesta käsin kirjoitettuna (faktaa, Jollaksestako ihan?) S.Pentilällä ei ole mitään tekemistä kuvitellun turkisturhakkeen kanssa. Faktaa sekin. Nyt ylös, ulos ja lenkille Jossu sieltä Jollaksen kartanosta! Satuilu ei kannata. Teidät on nähty.

Terveisin asuntolainan kourissa rimpuileva naapurisi

Edellinen vierailija, vaikka hyvin yrität vihjaillailkeästi tukinaiselle, koita kuitenkin viljellä hienoja sivistyssanoja nihin tilanteisiin joihin ne sopivat, muutoin ilkeilysi menevät vähän niinkuin kompensoivasti Tukinaiselle ja sinulle puoliksi 😀 Ei muuta kuin hyvät naurut molemmista. Onnea matkaan molemmille. Hahhahahaha.

Kerro jo kaikki Gambian geopoliittisesta ja ekososiaalisesta glamuurtilanteesta!

Joopa joo, Jossu on Gambiassa, mutta kaikki, mitä hän saa matkastaan irti, ovat omat hiukset. Niistä on kirjoitettu jo sivuntäydeltä Dollsien blogissa. Ehkäpä Hymy blogi on samaa soopaa…

Sinulla Johanna on niin paljon hienoja mielipiteitä, että innolla odotan blogiasi.

Odotan innolla syvällistä pohdintaasi ja kertomustasi mm. Gambian yhteiskuntarakenteista, ympäristöasioista, ihmisoikeustilanteesta ja naisen asemasta Gambiassa.

Oma kommentti