Tukiainen kommentoi ”raskauttaan” Hymylle – painokelvotonta tekstiä!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenHymy kertoi tänään ensimmäisenä Johanna Tukiaiseen liittyneistä raskaushuhuista. Hymyn tietojen mukaan Johannan aviomies Arto Länsman oli kertonut useille henkilöille Johannan olevan pieniin päin. Tukiainen kiisti Hymylle tuoreeltaan väitteet.

Verkkomedia Stara uutisoi samasta aiheesta myöhemmin, kun Arto oli päivittänyt aiheesta Facebookiin. Stara ei tavoittanut Tukiaista kommentoimaan asiaa, mutta Hymy luonnollisesti kyllä. Tukiaisen teksti on kuitenkin jokseenkin painokelvotonta.

-En ole raskaana, mistä se **** on keksinyt sellaista. Mähän olen eronnut siitä! Tukiainen toteaa Hymylle.

Myöhemmin Johanna jatkoi omatoimisesti tekstiviestailuaan lehdelle:

-Mun pahin painajaiseni olisi jos saisin sille **** lapsen, Tukiainen kommentoi.

-Arto on ihan **** päästään, just sanoin sille pari päivää sitten, että haluan ehdottoman eron. En oikeasti halua enää olla tekemisissä hänen kanssaan, viihdekuningatar totesi.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/villeja-raskaushuhuja-suomalaisen-kohujulkkiksen-ymparilla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Viihdekuningatar…mitä vittua?? Jos toi on viihdekuningatar niin jo on köyhät bileet. Toi biatch pelleilee sellaisilla asioilla kuten raskaus ja keskenmeno…tämä voi olla jollekkin henkilölle kipeä ja tuskallinen asia ja tämä läskimöykky tekee siitä viihdettä.

TUSKIMPA TUSSUKAN TODISTUS OLI 9.TAI JOTAIN ON NIIN TYHMÄ KU SAAPAS JA KERTOO OMIA TARINOITA JA OLLUT MYÖS AURORASSA SULJETULLA HUHH.!

HAHAHAAA! miks se artsille raivoo, itehän se muutama kuukausi takaperin keksi olla raskaana ja saada keskemenon et sais vähän lööppitilaa lehdistä. Sairas akka!

Naurattaa noi Tukiaisesta käytettävät tittelit:kohukaunotar,glamourtanssija… ja nyt vielä siis viihdekuningatar :-)) LOL!!!hmettelen että tollasilla titteleillä naikkonen viitsii enää suomessa oleskella.Kyllä noilla nimikkeillä jo luulisi olevan edessä huikea kansainvälinen uraputki glamourin,glamourtanssin,glamourviihteen….parissa 🙂 Suomessa näköjään kovin vaihtunut sanasto kun puhutaan mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsivistä ihmisistä 🙂

Häviä kuvotus olet vanha ja lihava ja ruma kulunu nahka !oksettava olet ihan pahaa tekee …

Kenestä kirjoitatte? Jutussa on mainittu ”viihdekuningatar”, ketä se tarkoittaa? Ei kai vain Tuksua sentään?

tuksulla kun ois lasipää niin näkis kun kusi valuis ja paskatekis patoja.niin se vaan on.

eikö nää Tuksu-paskat jo kohta lopu, ei jaksa enään…!!!!!!

Perun kaiken positiivisen mitä olen koskaan Artsista sanonut täällä tai muualla.

Haista sinä tunkki pitkä paska!Raskaalta näytät vaikket raskaana olekkaan.Ja luoja suokoon,ettei tollaselle tyhjäpäälle niitä ikinä siunaannu!

anteeks vaan mut johanna lukion päätötodistus oli 9.1 niin se itse sanoin hää ohjelmassa! tyhmä on kun ei tilaisuutta hyväks käyttänyt!

Sinäänsä kyllä käy jonkin verran sääliksi tämäkin pelleily. Olisi Johannakin käynyt koulun jos toisenkin ja mennyt ihan oikeisiin töihin…

hei olen arto. kas tili tyhjä, mistähän sais rahaa… no prkl, keksitääs joku naseva kommentti facebookissa niin joku roskalehti maksaa taas muutaman satasen tuulesta temmatusta jutusta…

”Arto on ihan **** päästään…” Minkäköhän tuohon saa sopimaan?

Oma kommentti