Tukiainen laivaepisodista: ”Olin Anne-Mari Bergin puolella”

martina aitolehtiJohanna TukiainenHymy kertoi aiemmin päivällä laivaepisodista, jossa kohuleidien Johanna Tukiainen ja Martina Aitolehti väitettiin ottaneen toisistaan mittaa. Tukiainen myönsi kärhämän viikkolehden risteilyllä, mutta ei halunnut kommentoida asiaa enemmälti. Hymyn saaman vihjeen mukaan kohujulkut olisivat ottaneen yhteen niin, ettei se jäänyt pelkään suunsoiton asteelle.

-En lähde kommentoimaan tätä vielä enemmälti, mutta sen sanon, että olen Anne-Mari Bergin puolella Aitolehden ja Bergin välisessä käräjöinnissä, Tukiainen viestitti Hymylle.

Liekö siinä ollut yhteenoton alkusyy?

Aiemmin aiheesta:

https://hymy.fi/juorut/aitolehti-ja-tukiainen-ottivat-yhteen-laivalla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Anne-Mari Berg

Kommentit

go tuksu! 😀 mara on jo liian kauan saanut olla epäoikeudenmukainen kaikkia kohtaan.

no Tuksu oli näreissään ku Martti ei antanut lirpakkaa, vaan kiusasi Johannaa;

-et, saa lällällää !!!

ja siitäkös Tuksu kimpaantui, kun päälle painoi kevyehköt laskut !! eikä samppakalja helepottanut !

Jos Tukiainen on AMB:n puolella, niin silloin mita varmimmin Martina on ”oikeassa.”

helvetti, mut on vaan niin ruma..siis tukiainen.mitä se vääntää jonkun martinan(sata kertaa kauniimpi,ja hoikempi)kanssa,ei mitään jakoa ainakaan ulkonäön puitteissa.johanna tyypillinen blondi(vai onko)tekee kaikkensa saadakseen itsensä lehtiin.muuta nyt jo helvettiin täältä niin, tulee suomestakin parempi paikka elää,kun on yksi idiootti saatettu maailmalle.miksi olet vielä suomes,kun oot luvannu lähtee jo aikoja sit?maksaako lehdet tosiaan niin huonosti,ettet saa ostettua menolippua mahdollisimman kauas,muista muuten varata kaksi paikkaa koska tuskin enään yhteen mahdut.lehmä!olet ehkä joskus ollut ihan ok,mut et enää,äläkä syytä lääkkeitä,sä ne turpaas tunget,ei kukaan muu.

tostakin riidasta saa myytyä kaksi eri versiota. ei kai kukaan mistään eerikäisestä riitele, eihän se ole edes komea saati rikas, tietääkseni.

Sitähän minäkin, että ei ne Eerikäisestä tapelleet.

MERILLÄ SOVELLETAAN NS MERILAKIA JONKA MUKAAN SE JOKA ON JONKUN TOISEN PUOLELLA ON AINA OIKEASSA! TÄMÄ ON KIRJOITTAMATON MERILAKI JOKA TUNNETAAN HYVIN MERILLÄ JA TUKHOLMASSA!

Oma kommentti