Tukiainen paljastelee törkeyksiä miehestään – käräjät odottavat?

Hymy kertoi jo aiemmin kohuleidi Johanna Tukiaisen kertoilleen julkisuuteen ex-miehestään, joka on yksityishenkilö, varsin arvelluttavia asioita. Tuksu paljasti ensin miehensä koko nimen. Sitten hän kertoi tästä seksiin liittyviä paljastuksia, ja nyt paljastukset vain jatkuvat. Niistä uutisoi äskettäin MTV3 Viihdeuutiset.

Johanna Tukiaisen esittämät useat väitteet täyttävät yksityiselämän loukkaamisen tunnusmerkistön. Hymy yritti tavoittaa Tuksun ex-miestä kysyäkseen, aikooko hän reagoida ex-avovaimonsa törkeisiin puheisiin. Valitettavasti miestä ei onnistuttu tavoittamaan.

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaista-uhkaa-kunnianloukkaussyyte

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Hymyn mukaan ex-mies on yksityishenkilö. Hyvä, että tämä faktatieto nyt on saatavillamme

Se vaan on naurettava luulo, että repäiset jonkun yksityishenkilön julkisuuteen ja esität loukkaavia väitteitä ja kuvittelet, että selviät 2000 euron kipukorvauksilla. Et todella selviä.

Tulikos myös mieleen, että oikeudenkäyntikulut Suomessa ovat melkoisen kivat. Tuommoista kymppitonnia kun laskee se häviäjä maksavansa, niin menee suht normikanttiin.

Käräjät odottavat myös kalinaista, kun ei mennyt operaatioon, jonka hymy jo maksoi. Vai hä?

En usko mihinkään rikosilmoituksiin. Niinkuin tukki sanoi, ei se pari tonnia heilauta (pappa betalar niin kauan, kuin saa lukea blogeista kuinka perhe on rakas ja viisas ja tärkeä…), eli asenne sillä puolella on niin vinksallaan. Kun on se oma totuus ja kun toiset on niin pahoja, kateellisia ja anteeksiantamattomia. Millä sen turvan sitten tukkii laillisesti? Minä en keksi. Laittomia konsteja keksin vain.

Ai ettei hanimaikki halunnut olla tavoitettavissa 🙂 IHME!!!

Tehkää nyt viimein se rikosilmoitus niin päästään lopullisesti tosta tyrkystä ja turhakkeesta. Akka yli kolmekymppinen ja ei ammattia,ei tee duunia,ei maksa veroja,elää sossun luukulta ja pimeillä hommilla. Naurettava tavis.

Oma kommentti