Tukiainen raudoitettiin ja vietiin putkaan – katso kohuvideo!

Les blondesTukiaisten sisarusten keikka olutravintola Hertsikan Helmessä Helsingissä päättyi ikävästi, kun esiintymisen jälkeen Johannan pikkusisar Julia joutui suukopuun portieerin kanssa. Selkkauksen yhteydessä tanssijatar raudoitettiin ja kuljetettiin poliisin toimesta pois.

Myöhemmin myös Johanna-siskon kerrotaan saaneen poliisikyydin paikalta, mutta häntä ei Hymyn tietojen mukaan kuskattu putkaan.

–Ihmiset olivat aggressiivisia ja vihaisia. Julian tapaus oli liioiteltu. Ei hän mitään ihmeellisempää tehnyt, Tuksu kiirehti kommentoimaan MTV3:n Viihdeuutisille.

Tukiainen aikoo tehdä turvamiesten toimista valituksen.

Ravintolapäällikkö Marjo Vainio ei pidä tapausta hätävarjelun liioitteluna Maikkarille antamissaan kommenteissa. Hänen mukaansa järjestyksenvalvojat harkitsevat tutkintapyyntöä poliisille.

Yleisön kuvaamaa videomateriaalia kohupaikalta:

https://www.youtube.com/watch?v=2oO4XLfapSs&feature=player_embedded

Kuva: Tukiaisen sisarukset muutama vuosi sitten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Tuo paikalla oleva ilkkuva hyeenalauma voisi myös pysähtyä peilin eteen pidemmäksi aikaa pohtimaan omaa mielenterveyttään. Ällöttävää porukkaa.

Varsinainen ravintola! Itse en jalallani astuisi tuollaiseen paikkaan. Paikalliset juopot ja laitapuolen kulkijat siellä viettää aikaa.

”Jäin sellaiseen vaikutelmaan, että järjestysmiesten toiminta oli hiukan kovakouraista. Asiassa olisi voitu toimia toisinkin”

Kerropas miten itse hoitelisit tilanteen, jossa alkoholia ja lääkkeitä sekaisin ottanut pistää vastaan, lyö ja puree? Siinä tilassa ei kamalasti järkipuhe tai käskyt auta. Lisäksi pureminen voi olla hyvinkin vaarallista, eihän sitä koskaan tiedä mitä tauteja kelläkin on.
Jännää miten on aina ihmisiä, jotka jälkeenpäin neuvovat miten asiat olisi voitu hoitaa paremmin, mutta eivät tapahtumahetkellä olleet valmiita laittamaan tikkuakaan ristiin.

Laitoin korkin kiinni ja aloin käyttää nappeja ja sain jalkaraudat HEHEHHAHAHAHAHAHEHEHEHEOHOHOH,,,,

Apua jos jotain ne tarvitsee! Mutta miten voi saada apua jos ei ota sitä vastaan edes niiltä jota sanoo rakastavansa?
Kysymys, Miten niitä voi auttaa? Haluan auttaa mutta ne on IHAN Sekasin. Varsinkin Johanna on mennyt niin pitkälle että sitä ei voi auttaa, saa vaan vitutukset ja paskat mitä ikinä sanookaan (jos hän näkee sen kritiikkinä)……….
Juliahan oli parantumassa, -tähän asti.
Ihana poikaystävä, maalasi hienoja tauluja ja kaikki siskot jotka häntä rakastaa, perhe joka yrittää tukea koko ajan ja asuu hienossa kodissa, mitä vielä puuttuu?
Alkoholi. Kun lääkkeitä ja alkoholia käyttä yhdessä niin käy näin. Mutta kuinka vaikeeta on voida hyvin? Ja miksi edes on näin masentunut kun Julia? Johannasta ei saa selvää kun se käyttää ainoastaan agressiivisuutta takas vastuksena niin sen kanssa ei kyllä moni edes jaksa tai Voi puhua!

Surullista. Uskon, että paikallaolijat ruokkivat ja pahensivat tilannetta, mutta silti siskokset ovat todella avun tarpeessa.

Tuosta nyt ei selviä mitään muutako että kuvaaja ja joku akka vittuilee tukiaisille ja empä ihmettelisi vaikka olisiva saaneet aikaan koko tapahtumasarjan puheiden perusteella.

Satuin olemaan paikalla kun tuo tapahtui. En kuvannut, mutta seurasin tilannetta.

Johanna oli esiintynyt vajaa tunti aikaisemmin. Lauloi Lööppijulkkis-biisin ja Julia komppasi häntä mm. pyörähtäen pikaisesti tanssilattialla. Hän oli silloin jo ilmeisesti nousuhumalassa. Myöhemmin Julia meni tupakkapaikalle ja kuulemani mukaan alkoi siellä vaatia erityiskohtelua vedoten siihen, että hän on JohannaT:n sisko. Syntyi sanaharkka, jonka seurauksena järjestysmiesten piti puuttua asiaan. Julia yritti lyödä ja purra portsareita, jotka päättivät silloin poistaa riehuvan Julian ravintolasta. Tämä ei kuitenkaan suostunut poistumaan, joten poket laittoivat hänet käsirautoihin. Hän huusi ja kirkui maassa, yrittäen potkia järjestysmiehiä ja huusi toistuvasti: ”Haistakaa v…u, haistakaa v….u!” Tässä vaiheessa suurin osa ravintolan asiakkaistakin oli kuullut mitä ulkona tapahtuu ja moni tuli katsomaan tilannetta. Kännykkäkameraan kuvaajia oli runsaasti myös.

Sen jälkeen tilanne säilyi kauan samantapaisena. Johanna kutsuttiin ravintolan sisäpuolelta paikalle, hän yritti ilmeisesti rauhoitella tilannetta, muttei onnistunut siinä. Kuulin, että poliisi oli kutsuttu paikalle, mutta mustan maijan tulo kesti varsin kauan, arvioni mukaan noin 40 minuuttia siitä kun case alkoi. Julia huusi ja itki koko ajan maassa vatsallaan, toinen järjestysmies hänen selkänsä päällä.

Poliisien saavuttua Julialle laitettiin myös jalkaraudat ja hänet kannettiin poliisiautoon. Poliisit kuulustelivat lyhyen aikaa paikalla olijoita ja sitten matka jatkui ilmeisesti kohti putkaa. JohannaT jäi tässä vaiheessa vielä ravintolaan. Hän ei ymmärtääkseni ollut lainkaan humalassa.

Jäin sellaiseen vaikutelmaan, että järjestysmiesten toiminta oli hiukan kovakouraista. Asiassa olisi voitu toimia toisinkin ja sitä pahensi poliisin paikalletulon viivyttely. On tietysti selvää, että samat säännöt pätevät niin Juliaan kuin muihinkin asiakkaisiin, mitä tulee ravintolakäyttäytymiseen. Hän ei ollut siellä esiintyjänä, vaan asiakkaana, eikä hänellä voi olla mitään etuoikeuksia. Muiden asiakkaiden käytös tilanteessa ei ollut erityisen
fiksua, hehän yrittivät ottaa asiasta kaiken irti. Kuvaajia olisi ollut varmasti vähemmän jos kyseessä olisi ollut täysin tuntematon henkilö.

Kun tekee johtopäätöksiä tästä ja muista vastaavista uutisoiduista tapauksista, siskokset hankkivat itselleen kyseenalaista mainetta. He eivät ole oppineet vielä rajojaan, mutta toivottavasti oppivat tällaisten tapausten kautta.

”Sä oot vitun ruma ämmä. Oot vaan kateellinen!” Tuli nolo loppu sille illalle… Miksi, oi miksi, Julia et pitänyt sitä korkkia kiinni? Jos alkoholi tekee sinut psykoottiseksi, sitä ei pidä juoda yhtään. Siis ei pisaraakaan! Ja psyykelääkitys ja alkoholi eivät sovi yhteen. Helppohan se on täältä ruudun kautta mölytä…

Tukiaisen sisaruksille siinä, että portsaria hakataan laukulla ja purraan, ei ole mitään ihmeellisempää. Jostain syystä aika helppo uskoa.

no voi kuin vähätellä tekojaan.. Kyllä paikalla olijat näki ja kuuli koko tilanteen. Tukiaiset pitäisi saada hoitoon. Onkohan Stadissa enää montaa paikkaa jäljellä mihin noi ei olisi saanut porttikieltoa??

On tää niin ihanaa glamouri-elämää, jo lähiökapakatkin kelpaa….

HOITOON, vaaraksi itselleen ja ympäristölle…

näkyykö julialla hilloviiva pikkareissa,taitaahan siel römpsä paistaa oikein iloisesti :DD

On maailma pitkälle mennyt, kun artistit keikan jälkeen viedään putkaan ja sitä ennen raudoitetaan.

Oma kommentti