Tukiainen riisti tanssijoitaan – outo työsopimus!

Minna JärvinenMinna Järvinen, 21, Helsingistä paljastaa nyt, millaisesta bisneksestä kohuleidi Johanna Tukiaisen Dolls-tanssiryhmässä oli kysymys. Hän liittyi ryhmään, mutta perui osallisuutensa nähtyään työsopimuksen, joka oli laillisesta kaukana.

-Työhön menemisestä piti maksaa. Työstä eroamisesta olisi pitänyt maksaa. Muitakin erikoisuuksia työsopimus suorastaan vilisi.
Tämä täytyy lukea! Sen voit tehdä tammikuun Hymystä!

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dolls, Johanna Tukiaisen, Minna Järvinen

Kommentit

Julle täällä näköjään päivystää ja kirjoittelee vähätteleviä kommentteja…Taitaa maa polttaa jalkojen alla?

Tein 3 v sitten Johannan kautta muutaman promo keikan, joista tämä kyseinen henkilö ei maksanut koskaan palkkaa, koska sanoi palkkojen menevän suoraan työsopimuksen maksamiseen. Olin todella järkyttynyt, koska en todellakaan halunut mitään työsopimusta kirjoittaa, koska se oli täysin laiton ja vaati työntekijää maksamaan aloitusmaksun sekä irtisanomismaksu olisi ollut 800 e, jos olisi lähtenyt ennen 6 kuukautta. Sanoin, etten halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä ja hän rupesi kiristämään ja halusi, että maksan hänelle 800e. Se ei hänelle riittänyt, että hän ei maksanut minulle palkkoja vaan vielä vaati lisää rahaa!! Hän olisi halunut, että liityn Dolls ryhmään, mutta harjoituksia katsellessani päätin, etten ryhmään halua. Miten voi ihminen olla niin typerä, sanoin sen hänelle, että luulee kenenkään allekirjoittavan mitään sopimusta. Ja huvittavaa, että silti hän yritti rahoja vaatia vaikka en hänen työsopimustaan allerkirjoittanutkaan ja tein vain 3 keikkaa ja nekin pr keikkoina. Harmittaa, että edes hetkellisesti olen tuntenut tämän ihmisen, koska hän todella elää jossain ihan huuhaa maailmassa. Onneksi olen päässyt hänestä irti ja surullisena katson kuinka hän nolaa itsensä koko Suomen kansan nähden.

jos on tuon näkönen ku jossu nii eiköhän ne matkat oo maksanu joku vanha rikas ”setä”.”tanssiminen” on säälittävvää.tullee paha mieli ku näkkee.myötähäpiää?

Taitaa olla Minnan vihaajia nuo ketkä haukkuu..en nimittäin minäkään ole kyllä nähnyt tämän tytön ”olevan tyrkyllä” missään..2006-2007 jossain parissa ”ei niin isossa kisassa” mukana?2 vuotta sitten?Ja kyllähän tuon auto on siisti,mitä nyt itsekin jossain irc-galleriassa nähnyt..

Tyhmähän ei ole se, joka tollaisen sopimuksen laatii. Se on, joka tuollaisen allekirjottaa!

Voi voi kun on naurettavia ihmisiä..ei voi muuta sanoa..nämä jotkut kommentoijat nimittäin..

Ei ole totta, eikö tämä Minnakaan enää muuta keksi..
Irc-galleria sivustolla ks. henkilö tullut varmasti hyvin tutuksi jatkuvalla itsensä esiintunkeamisella omakuva-osioon ja pätemisellä siitä kuinka hän tietää autoista aivan kaiken vaikka on tyttö!! Ja voi sitä joka uskaltaa tulla väittämään vastaan..
”Malleilua” ja kaikenmaailman kisoja kiertänyt vaikka kroppa ja naama ei tosiaan anna minkäänlaisia rahkeita, mutta pakko tunkea kaikkiin mukaan..
Ehkä pahin virhe ikinä on hänen tulla itse kommentoimaan tänne!!
Ei siinä mitään, tässä vain todiste siitä että näitä Tukiaisen kaltaisia tyttösiä löytyy Suomesta nykyään erittäin paljon 🙂

Ai Minna tyrkky?Missä sitten oot sitä nähnyt?Kun mä en ainakaan lehdissä tai missää muuallakaan..ja kuka tahansa osaa tanssia paremmin kuin tuksu,sekä kuka tahansa on kauniimpi kuin tuksu..eli ”HUH” taitaa olla tuksu itse

voi tsiisus…kyllä tää minna aikamoinen tyrkky itseki on, ei yhtään tuksua parempi. naurettavaa…tuolla pärställä en paljon kehuskelisi

Kannattaa tosiaan perehtyä työlakiin sekä työsopimukseen liitteineen ennenkuin sellaisen allekirjoittaa.

Oletteko koskaan nähneet tämän tuksuryhmän ”tanssia”? No, voin kertoa, ei se ole tanssia. Tytöt vain kävelee lavalla vähissä vaatteissa. Huoh. minä katsoin jonkun pätkän joltakin tuksun sivuilta. Olivat mukamas Miamissa. Tuksu vetää molemmin käsin siideriä ja puhuu baarimikon kanssa suomea.. :).

Hyvä, että kerroit tämän julkisuuteen. Johannalla ei ole puhtaat jauhot pussissaan…

Ihanaa, että vielä löytyy näin rohkeita ihmisiä, jotka paljastavat Jossun ryhmästä totuuden, vaikka voin kuvitella, mitä siitä seuraa hänen taholtaan… Ei tullut lainkaan yllätyksenä tämä juttu! Mitä tulee tanssitaitoon, niin ala-asteen kevätjuhlassakin on nähty parempia esityksiä kuin Dollsien shöy! 😉

juu, Johannalle pitää maksaa 400e että pääsee tanssimaan hänen ryhmäänsä ja ensimmäinen keikka on ”harjoituskeikka” eli siitä ei makseta penniäkään. Olen myös kuullut joiltain tytöiltä, että keikkakorvauksia saa odotella jonkin aikaa välillä… että niin Glamouria se bisnes on. Eihän se tyhmä ole joka pyytää vaan se joka maksaa… 😀

Ai tää on tää ratatyttö, heheh. Aika useesti netissä tän kuvia naureskellu. Naamaa ei löydy, mutta yritystä sitäkin enemmän. Tuksullakin on sentään enemmän karismaa. 🙂

Musta tuntuu et jos Minna haluais tunnetuks nii varmaan yrittäs vähän useammin ja ahkerammin..eipä ne kaikki seiskan tähtitytöt sillä sen enempiä mihinkään pyri,voin sanoa kokemuksesta.Mikähän siinä on että teidän mielestä kaikki aina haluaa kokonaan julkisuuteen jos on ollut muutamassa jutussa?

No löytyyhän tästä Minnasta kuvia ja videoo Seiskankin sivuilta, onhan hän ollut tähtityttönäkin… Joskus vuonna nakki. Kova on hinku tunnetuksi, ilmeisen laihoin tuloksin?

Taitaa Johanna täällä kirjotella,näkeehän tuon nyt ottallaankin et Minna on kauniimpi kuin Johanna!

Kaikenlaiset nöpönenä-tylleröt Minna Järviset viitsivät edes asioilla rehennellä, kyllä dollseilla tasokkaampaa tanssijaa löytyy ja täytyykin, että aivan oikein olet Johanna hienosti ko. tyllerön potkaissut pihalle. huh huh

Noista Dollsien ”työsopimuksista” on kyllä kuulunut huhuja ennenkin, ei ne mitään uutta ole. Muistan kuulleeni jo vajaa vuosi sitten juoruja sanktioista, jos siis sanoo itsensä firmasta irti, tosin tuo työhön menemisestä maksaminen kuulostaa aivan oudolta. Tukiaisen suhteen todellisuus on todellakin tarua ihmeellisempää…. Ihmettelin kyllä aikanaan, että voiko ne oudot sanktiot olla laillisia ja että kuka hullu sellaisia sopimuksia yleensä menee allekirjoittamaan. Periaatteessa onhan se niinkin, ettei hullu ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa…;)

Hmm. Kuka käy kommentoimassa itsestään kertovia juttuja? Paljon on vielä tällä julkisuuden pikavoittoa tavoittelevalla tyttösellä opittavaa.

Jos tapahtumasta kerran on jo niin kauan ja tanssiryhmä oli silloin tuiki tuntematon, niin miksi siitä pitää vasta nyt kertoa 😉 Hohhoijaa…

Jos nimittää itseään tanssijaksi, ei siihen pelkkä harrastelu riitä. Kokiksi ei voi itseään kutsua, jos on nelisen vuotta laitellut ruokaa 🙂 Autojakin voi rassata olematta mekaanikko. Mutta mekaanikkona esiintyminen on sitten eri juttu.

Kaikkea hyvää sinulle tulevaisuuteen. Usko tai älä, mutta oikeasti et halua julkisuutta, koska sitä ei voi hallita olematta oikeasti jokin merkittävä henkilö omalla alallaan. Yhden yön julkkikset media ainoastaan repii kappaleiksi ja rahastaa sellaisilla henkilöillä maksimivoitot keinoja kaihtamatta ja sitä et oikeasti halua. Usko vaan.

Ehkä tämä oli sinun 15 minuuttia julkisuudessa 🙂

Samanlaisia parrunpätkiähän nuo on Tuksut ja Minnat. Niille sattuu ja tapahtuu; tosin ei koskaan mitään tärkeää.

Tämä keskustelu päättyy tähän. Johanna on Jeesuksessa Uskossa ja hän antaa teille kaikki anteeksi. Piste.

Oletko Sonni Joila Joni Soila kun sulla on nuo faktat tiedossa?

Vinkkejä matkalle tähteyteen pt. 1: Ei kannata lähteä mukaan omien juttujensa kommentointiin, varsinkaan nimettömänä kommentoivien juttuihin provosoitumalla.

Kerroppas mullekkin miten ja missä olen ”mainostanut itseäni” 😀 jos asian OIKEAA laitaa kysytään,tottakai kerron..eikait se ole itsensä mainostamista..jos haluaisin mainostaa itseäni ja olla esillä ehkä tekisin sen jotenkin muuten…Mutta ajattele/ajatelkaa te miten haluatte vaikka ette edes tunne 🙂

Ei taas tämä tyttö! 😀 Tää on tää Tuksu-junior-wannabe, joka pörrää kaikenmaailman keskustelupalstoilla ym. mainostamassa itseään. Ja epäilen, että lausunnot saattavat olla pikkaisen liioiteltuja. Toivottavasti Hymy on tarkastanut faktat hyvin…

Josko vaikka lukisit jutun ennen kuin puhut jostain mistä et tiedä 🙂 hain ryhmään 2007 alkutalvesta ilmoituksen perusteella,ja silloin ei ollut HAJUAKAAN koko ryhmästä..sillon kun kävin treeneissä päätin googlettaa dollsdancers ja löysin pari videota heidän esiintymisistään..silloin vasta sain käsityksen heidän tanssista.Mikäs se sua siinä niin suututtaa? 😀

Miksi ihmeessä olet edes hakenut moiseen ryhmään, jos he eivät mielestäsi osaa tanssia? Aika järkevää vai? Rahan perässäkö nyt Hymyllekin jutun laitoit, vai julkisuuttako vain kaipaat?

kuules Joopasjoo ensinnäkin olisin päässyt mukaan mutta oma järki sanoi paljon,jos osaa tanssia ei huvita lähteä ryhmään missä ei MUN mielestä osata (tää on vaan mun mielipide,enkä herjaa ketään sillä)..meitä oli 3 tyttöä (tutustuttiin ekoissa ”treeneissä”) joista 1 lähti mukaan..me kaks kateltiin sopparia (joo sama kaikilla kolmella kuules) ja päätettii jättää välii 😀

Kaikenlaisia tylleröitä sinne tolsseihin hakeekin töihin. Tuksuhan teki viksusti, viilaamalla sai karkotettua ehkä ei-niin-sopivan ja ihan omasta tahdostaan.

Kyllä Järvinen puhuu totta. Aika moni muukin tietää Dolssien erikoisista kuvioista. Ei kai vaihtuvuus tanssijoissa voi olla niin suurta jos kaikki hoidetaan mallikkaasti, keikkaa pukkaa, rahaa tulee jne.

Hyvä Hymy!

Nyt kun Jossu-possu ei ole enää leivissänne, paljastakaa kaikki kuviot. Tiedän että teillä on nyt niin paljon sisäpiirin tietoa Jossukasta, että antaa palaa.

Kaikki jotka epäilee etten olisi tanssija,niin tanssia olen harrastanut lapsesta asti,on käyty baletit,kansantanhut (4v :D),showtanssi,breakdance,lattarit,stepit..showtanssia harrastanut monta monta vuotta.Muut ovat olleet sitten tanssitaitoja täydentäviä 🙂 Olen myös ollut tanssinäytöksissä,sekä muutamassa baarissa esitanssijana.

pakkohan sille tukiaisella on repiä kaikki mahdolliset hillot tanssin opetukseen mutta ei uusien donnien vaan omaansa,sehän on täyttä pelleilyä tanssiksi,joten eiköhän se tarvi hillot että saisi maksettua jollekkin ammattilaiselle että suostuisi opettamaan edes kolme askelta sille

oliko tää joku uutinen vai. pitäähän ne herpeslääkeet jollain konstilla ostaa..

Eipä niitä edellisiäkään tyttöjä showsta päätellen juur ole koulutettu, Johanna haki ryhmään ilmeisesi tanssijoita ja pr-työntekijöitä kun mainitsi erikseen ettei tanssitaito ole tarpeen.

oli tanssija tai ei niin työsopimus EI saa olla työntekijälle vahingollinen.Tuksu elää niin glamourelämää että 5000+vuositulot ei riitä,joten täytyy sen yrittää jostain repiä hillot ettei ”taso” laske.Taso ja taso….mikä se taso sitten lieneekään.

Taitaa olla tollukkamafia taas täällä äänessä. Mistä sinä voit tietää, ettei M.J. ole ollut alkuunkaan tanssija ??? Kommenttisi *haisee*.

Minna Järvinen ei ole ollut alkuunkaan tanssija ja hänen olisi pitänyt todennököisesti maksaa koulutuksestaan ja näin sitoutua työhönsä, johon hän ei ollut kypsä. On varmastikin täysin hyvässä hengessä laadittu työsoppari. Olen edellisen kanssa samaa mieltä, mitä tulee Hymyn juoniin.

No jopas varmaan joutuu maksamaan esim. kun ummikkona menee tanssimaan niin tietty ei koulutus voi olla ilmainen jne jne
– Hymy vaan yrittää nyt puukottaa Johannaa selkään, kun ei ole kyseisen lehden blogisti enää..ha..ha

Kaikki tytöt, jotka ovat tulleet kaltoinkohdelluksi Jossun taholta, saisivat myös avautua ja kertoa totuuden!

Eipä tainnut JT tajuta, että kun väkisin tunkeutuu julkisuuteen, jossain vaiheessa kaivetaan kaikki luurangot kaapeista. Ja aikamoinen kolina on jo kuulunut! Lisää on ihan varmasti vielä odotettavissa.

Oma kommentti