Tukiainen teki oharit uudelle managerilleen – myös keikka peruuntui!

Les blondesJohanna Tukiainen ei osoittanut taaskaan erityisen hyvää työmoraalia, sillä hän teki oharit uudelle managerilleen Mika Katajalle.

Hymy-lehden saamien tietojen mukaan Katajalla ja Tukiaisella piti olla eilen palaveri, jossa oli tarkoitus keskustella tulevasta yhteistyöstä. Tuksu ei saapunut paikalle. Tiettävästi hän on Ruotsissa.

Hymyn tietojen mukaan Kataja oli ehtinyt myös myydä Tukiaiselle keikan vappuaatoksi Iittiin. Nyt keikka peruuntuu. Ravintoloitsija on ollut asiasta käärmeissään.

Lehden tavoittama manageri myöntää, että pientä säätöä on ollut ilmassa. Hän ei silti ole pistämässä välejä poikki uuden suojattinsa kanssa.

-Tuksulle tarjotaan keikkaa hirvittävän paljon. Neiti eläisi keikkapalkkioillaan hyvin, kunhan hänet vain saadaan ne keikat hoitamaan, Kataja naurahtaa hyväntahtoisesti.

-Tukiainen on kiva, herkkä ja kiltti tyttö, ja halutessaan hän kyllä hoitaa työnsä erinomaisesti, viestittää Kataja.

Mies on tuttu hahmo edesmenneen Tony Halmeen takaa.

Kuva: Johanna (vas.) ja Julia Tukiainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tony Halme, Mika Kataja

Kommentit

Ivaloonhan Tuksu pääsi ja kihloihinki meni samalla reissulla ;D

Organisointitaito ja raha eivät aina osu samoihin käsiin.
Useimmilla on vain rahaa. Erityisesti koulutetuilla idiooteilla.

Samoin vois uutisoida, että oliko ne siellä Lapissa vai ei. Nythän se pitäis jo olla tiedossa kun on vaput vietetty.

ois kiva tietää miten tää juttu sit lopulta selkis?? Tavoitettiinko tuksutin ja mikä oli syy ohareihin (no ne päiväkännit varmaan..). Nyt toimittajat liikkeelle! 😀

”Mies on tuttu hahmo edesmenneen Tony Halmeen takaa.” Eikös se Halme ollut exit -only miehiä? Johanna Tukiaisen taakse pääsee varmasti helpommin kuin Halmeen.

Ei se Ruotsissa ollut, eilen keskiviikkona 28.4. nähtiin tuksu ottamassa päiväkännejä Stokkan kellon viereisen kahvilan terassilla! Taitaa olla putki päällä!

No esim. Ouluun Aso meni helmikuussa lentokoneella hyväntekeväisyystapahtumaan, ja tuskin maksoi omasta pussista matkaa. Voi tietysti olla että Lappiin on menossa vapuksi joku porukka muutenkin ja nämä pääsee sitten samalla lennolla.mukana. Finskin reittilentoon ei kuitenkaan ole paljon saumaa aikataulujen takia.

No empähän minäkään sitten täältä Rovaniemeltä viitti ajella sinne Ivaloon, täytyy lähtiä Ouluun.

Yksityislento! Älkää nyt unta nähkö. Tollasen ”Esson-baarin” keikan tuotoilla ei mitään yksityislentoja kustanneta, varsinkin kun otetaan huomioon kyseiset esiintyjät, jotka ovat ”vetonauloina”. Järki käteen ja lääkkeiden tarkistus, wings.

Tukiaisista ei ole ketään paikalla, tuskin BB-Asokaan, eli vithuralleen menh tuohkin keihka, pjerkeleh….

Toi yksityislento saattaa muuten pitää paikkansa. Asokin lähti tänään bileristeilylle, vaikka huomenna pitäis olla Tuksun kanssa Ivalossa. Ehkä menevät sinne sitten yhdessä samalla charterilla, kun ei Finskin aikataulujen mukaan ainakaan mene huomenna tavislentoa Ivaloon niin myöhään että laivalta ehtisi koneeseen.

Tää menee jo niin komedian puolelle! Ei enää sanavarasto riitä kommentoimaan, kun kaikki on käytetty. Pai Pai Tuksu ja koko Tukiaisten poppoo.

Ai Iittiin?

Milläs logistiikalla taiteilija olisi ollut Kymen Iitissä ja Ivalon Campingillä samana aattona ja vielä vappuna juontmassa karaookkea?

Ai niin ne yksityisjetit tietty!

Juuri sen takia tuota halutaan mennä katsomaan, että saadaan nauraa sen moukkamaista puhetta, turpeaa olemusta ja raskasta lyllertämistä.

minkä takia tätä katastrofia haluaisi kukaan mihinkään palkata, tai tulla edes maksusta katsomaan? Ihan kuin myisi lippuja auto-onnettomuus paikalle…

”-Tukiainen on kiva, herkkä ja kiltti tyttö, ja halutessaan hän kyllä hoitaa työnsä erinomaisesti, viestittää Kataja.”
Niinpä niin…

Oma kommentti