Tukiainen väittää: Hän on lapseni isä – katso kuva!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenMTV3:n Viihdeuutiset kertoi eilen Johanna Tukiaisen odottavan pienokaista ja raskauden edenneen jo kolmannelle kuukaudelle. Julkisuudessa raskautta on epäilty värikkääseen tukiaismaiseen tapaan järjestetyksi julkisuustempuksi, mutta Tuksu itse paljastaa jo lapsen isän nimenkin.

-Kyllä se Arto on, Tukiainen kertoo Viihdeuutisille.

Arto Länsmanin kanssa Tukiaisella on ollut kuukausikaupalla jatkunut on-off-suhde. Tukiaisen mukaan suhde on katkolla Arton epäluotettavuuden takia. Pari on ollut kihloissakin, mutta purkanut sitoumuksensa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Sanokaa minun sanoneen, ovat jumalan tiet mitä ihmeellisimmät. Näin sikisi leikatusta artosta siemen johannan kohtuun. näin elämä on ihmeellinen. olisi sääli jättää noin komian naisen kohtu käyttämättä. uskomaton tarina. voimia johannelle

Aika erikoista, että Tukiainen väittää Arton olevan tulevan penskan isä, mutta Arto ilmoittaa olevansa leikattu, eikä voi saada lapsia.

Tämä menee mielenkiintoiseksi.

Onko tässä näytelmässä seuraavaksi ”keskenmeno” ja sen jälkeiset uskonnolliset, kyynelten täyttämät haastattelut?

Jos tuksu on kolmannella kuulla raskaana ja sillä omien sanojensa mukaan maha näkyy jo niin onkohan mun lapsosten kehityksessä jotain vikaa kun ite oon samoilla ajoilla ja mulla toi maha ei vielä näy ja mä odotan kaksosia…

Toisinaan mietin että eikö tota naista oikeesti hävetä..

Ai niin, mutta sehän on patologinen valehtelija, joten unohtakaa kommentti #6. Pääsi taas tämä olennainen pointti unohtumaan.

Kolmannella kuulla raskaana? Juuri tänään tuksu kirjoitti blogiinsa, että oli taannoisen Alibin haastattelun tiimellyksissä vetänyt perseet. Mahtaa akkaa kiinnostaa vatusti sikiön kehitys.

Väärästi se on raskaana. Päivä ja pari niin taas on väärinkäsitetty joku aiempi väärinkäsitys.

Tuu tunkki mulle muijax… Hakkaan ja haukun, munaa saat jos mua riipii; muuten hoidat huushollin tiptop. Nyt tuli Ukko joka käskee ja näyttää kaapin paikan.

nyt jos koskaan toivon keskenmenoa. oikeataan johannaan voisi soveltaa vastentahtoista eutanasiaa tai myöhäistä aborttia…

tuollahan tuo tuksu huutelee taas facebookissa siiderihuuruissaan jostain upeísta orgasmeista ja haukkuu arton ja on siinä sekavasti koiraki mainittu. menis akka hoitoon….

Oma kommentti