Tukiainen väittää poliisin pahoinpidelleen hänet – lue kaikki poliisikohut täältä!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen väittää joutuneensa poliisin pahoinpitelemäksi perjantain vastaisena yönä Tukholmassa. Nyt hän on aikeissa tehdä rikosilmoituksen konstaapelin väkivaltaisista otteista. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3 Viihdeuutiset.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Tukiainen oli mennyt tukholmalaiseen ravintolaan. Portieeri ei päästänyt häntä sisään, jolloin Johanna pyysi ravintolan johtajaa paikalle. Ravintola soitti kuitenkin poliisit.

Johannan kertoman mukaan poliisiautosta nousi mies, joka tarttui häntä ranteesta ja raahasi katua pitkin niin, että jalat aukesivat. Sitten häntä alettiin Johannan version mukaan repiä hiuksista ja mekosta. Naispoliisi puolestaan laittoi kohukaunottaren käsirautoihin.

Tuksu ei ollut mielestään ottanut lainkaan alkoholia, ja hän ihmetteleekin, miksi joutui putkaan.

Johanna TukiainenTuksu on poliisin vanha tuttu

Glamour-kaunottarellemme sattuu ja tapahtuu. Illanvietot ovat tehneet Johannan tutuksi poliisin kanssa useammankin kerran.

Vuonna 2007 Johanna kertoi Hymylle tulleensa pahoinpidellyksi yksityisjuhlissa Villingin saarella. Tukiaisen sisarukset syyttivät teosta erästä pariskuntaa.

Niinikään talvella 2007 Johannalle ennestään tuntematon mies närkästyi tanssijattareen Levillä. Mies kävi Johannan kertoman mukaan aggressiivisesti häneen kiinni nostaen pitkin seinää. Asiaa käsiteltiin 2008 käräjillä Kittilässä, ja syytteet miestä kohtaan hylättiin.

Uutena vuotena 2008 Tuksu biletti ruotsalaisjulkkis Joakim Genetayn yksityisjuhliassa Slottsrädgård-nimisessä kartanossa. Hän kertoi Hymylle heränneensä siihen, että useampi ruotsalainen nainen oli hänen kimpussaan. Poliisit kutsuttiin paikalle ja siskot vietiin putkaan käsiraudoissa.

Elokuussa 2008 Seiska uutisoi tanssijattaren joutuneen putkaan Ranskan St. Tropezissa tämän jätettyä maksamatta tarjoilun. Johanna väitti juttua perättömäksi.

Toukokuussa 2009 poliisi vei naisen käsiraudoissa sairaalan kautta putkaan, kun kotona Jollaksessa oli tullut riitaa Tuksu-TV-ohjelman tiimoilta.

Joulukuussa 2009 kerrottiin Tuksun lyöneen exäänsä hedelmäveitsellä. Juttu sovittiin.

Tammikuussa 2010 poliisit soitettiin paikalle, kun taksikuskille tuli erimielisyyttä Tukiaisen kanssa matkan maksamisesta Helsingissä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuli tuksuouksulle mieleen että ku hän ei totellut poliisin poistumiskäskyy ja poliisin piti sitten poistattaa hänet ja ku hä rimpuilee vastaan se on virkamiehen/järjestystä ylläpitävän virkamiehen väkivaltainen vastustaminen.
Tukholman poliisi voi nostaa vielä syytteen tuksua vastaan ja se kävisi hälle pirun kalliiks taikka voisi jopa häkin ovi heilahtaa.
Turhaa parkumista taaskin tuksulta. ET ole maailman Napa vaikka sitä kuinka tahot. Kasva jo aikuseks.

Tämä väärinymmärrettyjen tyrkkyjulkkisten lista naurattaa: Aitolehti-Eerikäiset, BB-Kurhiset, Tukiainen. Mutta tyrkkysokeudeltaan eivät näe, että niin makaa kuin petaa. Ja blogissaan (hilpeyden huippu) ”kaunis” Tukiainen vetoaa siihen, miten me rumat suomalaisnaiset olemme hänelle kateellisia. Miksi olisin? Minulla on koulutusta, työpaikka, mies, kaksi lasta, omakotitalo (jonka olemme maksaneet jo melkein kokonaan eli emme asu vanhempien vuokralaisina). Mitä minulla ei ole: huono itsetunto, suuret luulot itsestäni (mm. laulutaidosta tai kirjallisista kyvyistäni), rintaimplantit, tekotukka, turvonneet ”seksihuulet”, tarve selitellä ja siloitella tekemisiäni. Ja pysyn aina sanojeni takana. Tukiainen on monta kertaa ollut lähtemässä pois julkisuudesta tai muuttamassa ulkomaille…

Kylla nayttaa silta, etta tuksu on menossa hyvaa vauhtia deekikselle, oikein kunnolla. Toivottavasti ei nyt vain kayttaisi viinaa, huumeita ja muita aineita, kun noi kirjoitukset on niin levottomia. Siunausta!

Turhanpäiväinen ruma leikelty ämmä.
En koskis pitkällä tikullakaan.

Hyi!

On se kumma että omien sanojensa mukaan Tukiaivo ei ikinä tee mitään väärin, ja KAIKISSA muissa on vika, mutta ei koskaan hänessä. Luulisi että jo tuossa iässä osaisi ottaa vastuun tekemisistään. Mutta minkä itserakas pinnallinen narsisti itselleen mitään voi …

Miten niin kohta Kassi-Alman näkönen?
Siis eikö se ole aina ollut?

Tukiainen, olet yksi harvoja rohkeita, naisellisia ja seksipomminaisia Suomessa, vedä niitä svedupellejä nyt hihasta ja kunnolla! Ei kukaan kurdipoliisi saa pahoinpidellä skandinaavista kaunotartamme!!!!!! PERKELE!

Glamour Karkkimaa on järkyttynyt Johannan pahoinpitelystä, varsinkin kun kyseessä virkavalta. Toivottavasti Johanna saa kompensaatiota selkkauksesta.

Putkapimu on ollut häkissä yhtä monta kertaa kuin kassi-Alma. Kohta on samannäköinenkin.

Eikö Tuksulla ollut ystävättären häiden jatkot latvialaisessa putkassa?

Korjaus kommenttiin nro 14.

Siis JEPET, ei lepet..

Kommenttiin nro 11. ( hmph )

Entäs jos tämä ”lady” onkin käyttäytynyt huonosti, huutanut, haistatellut ym.? Silloin poke soittaa ne ”lepet” paikalle. Tuksu on tunnettu huonosta käytöksestä ollessaan kännnissä, ei mikään salaisuus. Luulee olevansa parempi kuin muut ja saavansa VIP kohtelua, vaikka käyttäytyy kuin katuh*a.

jolloin Johanna pyysi ravintolan johtajaa paikalle!!
-tosta jo näkee että akka luulee olevansa jokin kuningatar,ai mutta sehän onkin ”valaiden kuningatar” tuksu-puksun ehkä kannattaisi katsoa peliliin ja miettiä.saa kiittää onneansa ettei ole jo viety suljettuun laitokseen.

VOISIKO JOKU KERTOA MISTÄ MUN TYYTÖYSTÄVÄ ON KOTOISIN???

Mistä lähtien alkoholin vaikutuksen alaisena oleminen yöelämässä on ollut rikos, kysyn minä……? Mitä sitten oliko Johanna juonut vai ei, eihän silti se oikeuta ketään putkaan viemään! Oon kuullut aiemminkin vastaavia tarinoita Ruotsin poliisista, ei niillä ole kaikki inkkarit kanootissa siel, kyl vaan Tuksu nyt puhuu totta.

Tuksuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Yes, yes! Vihdoin asian ytimessä. Lisää Tuksua. I can’t get enough of Tuksu.

Tää Tukiainen taitaa olla Mervi Nykäsen manttelinperijä..jos Mervi meinaa julkisuudesta vetäytyä 😀 Ulkoiset puitteet on isolla rahalla laitettu kondikseen, mutta sisältä on pelkkä tuhnu 😀

Just joo, väärin käsitystä kaikki. Selvinpäin yössä kulkenut barbiprinsessa joutuu kateellisten poliisien kohteeksi…vääryys on huutava!

Eräänä yönä oli minunkin kimpussani useita ruotsalaisia naisia – sitten heräsin…

”Hän kertoi Hymylle heränneensä siihen, että useampi ruotsalainen nainen oli hänen kimpussaan. Poliisit kutsuttiin paikalle ja siskot vietiin putkaan käsiraudoissa.” on rankka elämä ku muut käy kimppuun ja siskokset vaan joutuu putkaan käsiraudoissa xD xD

”Tuksu ei ollut mielestään ottanut lainkaan alkoholia, ja hän ihmetteleekin, miksi joutui putkaan.”

No perkele luulis ny tietävän onko sitä ryypätty vai ei.

toivottavasti edes sattui.

on todella syvältä, että tuollainen juoppoämmä pilaa suomalaisten mainetta känniääliötempuillaan.

hyi hitto.

Tytto saastaa taksimaksuissa. Ota Miekkataksi tulee halvemmaksi

Eikös poliisi hakenut Tuksun McDonaldsistakin? Oliko se viime vuonna? Oli Tuksulla tullut sanaharkkaa hampurilaisbaarissa ja sai valtion kyydin taas.

Oma kommentti