Tukiainen väittää poliisin pahoinpidelleen hänet – lue kaikki poliisikohut täältä!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen väittää joutuneensa poliisin pahoinpitelemäksi perjantain vastaisena yönä Tukholmassa. Nyt hän on aikeissa tehdä rikosilmoituksen konstaapelin väkivaltaisista otteista. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3 Viihdeuutiset.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Tukiainen oli mennyt tukholmalaiseen ravintolaan. Portieeri ei päästänyt häntä sisään, jolloin Johanna pyysi ravintolan johtajaa paikalle. Ravintola soitti kuitenkin poliisit.

Johannan kertoman mukaan poliisiautosta nousi mies, joka tarttui häntä ranteesta ja raahasi katua pitkin niin, että jalat aukesivat. Sitten häntä alettiin Johannan version mukaan repiä hiuksista ja mekosta. Naispoliisi puolestaan laittoi kohukaunottaren käsirautoihin.

Tuksu ei ollut mielestään ottanut lainkaan alkoholia, ja hän ihmetteleekin, miksi joutui putkaan.

Johanna TukiainenTuksu on poliisin vanha tuttu

Glamour-kaunottarellemme sattuu ja tapahtuu. Illanvietot ovat tehneet Johannan tutuksi poliisin kanssa useammankin kerran.

Vuonna 2007 Johanna kertoi Hymylle tulleensa pahoinpidellyksi yksityisjuhlissa Villingin saarella. Tukiaisen sisarukset syyttivät teosta erästä pariskuntaa.

Niinikään talvella 2007 Johannalle ennestään tuntematon mies närkästyi tanssijattareen Levillä. Mies kävi Johannan kertoman mukaan aggressiivisesti häneen kiinni nostaen pitkin seinää. Asiaa käsiteltiin 2008 käräjillä Kittilässä, ja syytteet miestä kohtaan hylättiin.

Uutena vuotena 2008 Tuksu biletti ruotsalaisjulkkis Joakim Genetayn yksityisjuhliassa Slottsrädgård-nimisessä kartanossa. Hän kertoi Hymylle heränneensä siihen, että useampi ruotsalainen nainen oli hänen kimpussaan. Poliisit kutsuttiin paikalle ja siskot vietiin putkaan käsiraudoissa.

Elokuussa 2008 Seiska uutisoi tanssijattaren joutuneen putkaan Ranskan St. Tropezissa tämän jätettyä maksamatta tarjoilun. Johanna väitti juttua perättömäksi.

Toukokuussa 2009 poliisi vei naisen käsiraudoissa sairaalan kautta putkaan, kun kotona Jollaksessa oli tullut riitaa Tuksu-TV-ohjelman tiimoilta.

Joulukuussa 2009 kerrottiin Tuksun lyöneen exäänsä hedelmäveitsellä. Juttu sovittiin.

Tammikuussa 2010 poliisit soitettiin paikalle, kun taksikuskille tuli erimielisyyttä Tukiaisen kanssa matkan maksamisesta Helsingissä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti