Tukiainen väittää saaneensa keskenmenon – lääkärintodistusta kaivataan!

Johanna TukiainenHymy paljasti jo alkuviikolla, ettei Johanna Tukiainen ole raskaana. Hän oli kertonut yksityisessä Facebook-keskustelussaan ilmoittavansa asiasta tänään ilmestyvässä viikkolehdessä.

Seiska tietääkin Johannan suulla kertoa, että kohublondi sai viime torstaina keskenmenon.

Johanna Tukiaisen värikäs elämä värikkäine tapahtumakäänteineen on aiheuttanut sen, ettei blondin juttuja oteta enää kovinkaan vakavasti. Johannaa on verrattu keskustelupalstoilla jopa paroni Münchhauseniin, joka tuli tutuksi sepittelyistään ja paisutetuista tarinoistaan.

Nyt Johannalta vaaditaankin julkisuudessa lääkärintodistusta raskaudesta ja keskenmenosta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

onpahan taas joka elättää tai no persaukinen jätkähän on tämä ängelmä ongelma

Aiemmissa keskusteluissa sanottua;

Että tuo jaksaa. Pitää ihmisiä vissiin tyhminä. Tässähän on kyse nyt varmaan ihan vaan siitä, että Tuksu maatalous Tukiaisen piti taas kerran saada ns viimeinen sana, kun siitä levisi ne ei niin mairittelevat kuvat nettiin. Keksi sitten,että on raskaana. Koittas nyt tsempata edes vähän eli ryyppäis kotonaan ja heiluis siellä kännissä eikä julkisesti ja menis nyt jo ostelee niitä hello kitty vauvanvaatteita niin ois vähän uskottavampaa toi sen vedätys.
Normaali raskaana oleva nainen ois jo käyny neuvolassa,puhuis mielellään tulevasta vauvasta ja lopettas ryyppäämisen ja heilumisen siihen paikkaan.
Ootetaan että milloin saa ns keskenmenon.

14.11.2010 klo 14.17, stinks (vierailija)

ihan sairasta touhua!! ”No hei, tuskin Johanna tällaista valehtelisi kuitenkaan!!??? Ei kukaan ole niin tyhmä että pitää Jossua valehtelijana. Mä ainakin uskon, että on ollut paha keskenmeno ja toivon Jossulle voimia ja kestämistä! Te julmat ja kateelliset ihmiset ette ymmärrä sellaisia joilla on omaakin elämää!!!

Parasta Rovaniemellä on valkea Ounasvaara.” no näkeehä ny perssilmälläki et tuksuha se siel kirjottelee

aina noi vetoaa että ihmiset on vain kateellisia. läskille valehtelevalle narsistille jonka minä kuva on sairaalloisen vääristynyt?

vain todellisesta pahuudesta voi syntyä ajatus käyttää monelle todella kipeää aihetta kikkana lööppeihin pääsyyn
toivon todella että älykkyytesi riittää edes häpeämiseen

Pekka KH puhuu ASIAA!!! Juuri noin!! Itse sain keskenmenon ihan raskauden alkuvaiheessa, ja sekin oli ensinnakin todella traumaattinen kokemus henkisesti, vaati sairaalakaynnin, koska verta tuli ihan MIELETTOMAN paljon, ja ei puhettakaan, etta olisin ollut mieheni kanssa tuollalailla pore-altaissa sun muissa seuraavina paivina, koska ensinnakin, verta tulee kuin kuukautisten aikaan ja tamponeja ei voi kayttaa (eika tulis mieleenkaan), ja sita muutenkin vie aikaa tulla tolkkuihinsa. Ei sita voi lahtea keikalle tuossa tilassa?!

Edes Tuksukaan ei ois mennyt jos silla ois ollut keskenmeno, ja hanella kuitenkin on ollut noita sairaus-juttuja, joten jos silla olis ollut oikea keskenmeno, niin siita ois voivotettu maat ja taivaat eika vain tuolleen, ai niin muuten-tyyliin.

Ja kun viela tiedetaan et se ei ollut alunperinkaan totta koko raskaus niin….

Sääliks käy! Jos jokainen sälväjärkinen ihminen lukee juttuja..kattelee päivämääriä! Ne eivät vaan täsmää!

Kuules nyt salainen… paha keskenmeno noilla viikoilla tietää sairaalaa mahdollisesti useamman päivän. 18.pvä keskenmeno ja 19.pvä keikka + allasleikit Pohjanhovissa – ei yksinkertaisesti ole mahdollista.

”Ei kukaan ole niin tyhmä että pitää Jossua valehtelijana.” Tuksuko se siellä taas kirjoittelee? Lopetapas nyt.

No hei, tuskin Johanna tällaista valehtelisi kuitenkaan!!??? Ei kukaan ole niin tyhmä että pitää Jossua valehtelijana. Mä ainakin uskon, että on ollut paha keskenmeno ja toivon Jossulle voimia ja kestämistä! Te julmat ja kateelliset ihmiset ette ymmärrä sellaisia joilla on omaakin elämää!!!

Parasta Rovaniemellä on valkea Ounasvaara.

Tukiaisen blogi paljastaa kaiken:

17.11. kirjoitti olevansa Angelissa suutelemassa revontulien alla
22.11. kirjoitti tulleensa edellisen päivän Pohjanhovin keikan takia Angelista. Ja lisäksi nauttivansa Arton kanssa allasosastosta
Keskenmeno olisi tullut siis 18.pvä: 4. kuukaudella keskenmeno vaatii sairaalahoitoa ja sen kokoinen sikiö synnnytetään. Verta tulee tuollaisessa keskenmenossa runsaasti vielä useamman viikon, eikä silloin ole todellakaan missään uintikunnossa, saati esiintymiskykyinen. Tämä on yksinkertaisesti fysiologisesti mahdotonta.

Nyt viimeistään olisi sekä Seiskan, että Hymyn aika jättää tämä, ilmeisen sairas neito aivan omaan rauhaansa: Ketään ei kiinnosta tällainen valehtelu tai valehtelijan tekemisten seuraaminen. Tässähän yritetään valehdella päin naamaa kaikille suomalaisille sekä median edustajille. Ja mitä tekevät median edustajat? Kirjoittavat kiltisti lisää. Todella selkärangatonta touhua. Sanotaan, että media nostaa tai upottaa julkisuudenhenkilöitä: Nyt olisi syytä näyttää median valta ja lopettaa tämä touhu.

Tulee oksettava olo jo pelkän kuvan katsomisesta.Olisikohan lehtien aika
unohtaa jo koko nainen?

haaahhaha..
saunaan ja uimaan.. eipä oo tarvinnu öö.. useisiin viikkoihin km:n jälkeen mennä saunaan, tulehdusriski ja kuka haluaa mennä uimaan perse vuotavana? Rumasti sanottuna. Kyl jo 5-6vkon kohdalla on aika paljon kamaa valumassa ulos, kun ekan kerran asiasta neito ilmaisi, että on raskaana, mainitsi että kolmannella kuulla. Siitä nyt tovi on.. kolmas kuukaus on kuitenkin abaut rv 9 alkaen (tai raja taitaa mennä siellä rv8 puolvälissä.. eli jos km on ollu viimeviikolla, sieltä on varmaan tullu abaut 12vko alkio/jo sikiö ja varmasti vuotaa hyvän aikaan.

Tosiaan kun uutisoidaan kaikkea älytöntä ja neiti haluaa joskus oikeesti lapsia yms. voi olla elämä aika varjosta, kun sossut kyttää.

eikö ns. alan lehdet voisi pikkuhiljaa herätä ja lopettaa kyseisestä naisesta uutisoinnin kokonaan, koska ”leikki” alkaa menemään jo niin ylimitotettuihin juttuihin että voisi olla paras ratkasu asiaan, suomessa ja maailmalla on monta ketkä ovat todella kokeneet keskenmenon eivätkä ole sitä ohittaneet vain olankohautuksella kuten kyseinen henkilö, nyt pitäisi löytyä niin paljon munaa toimituksista että sanovat EI!

Toivottavasti vakavalla asialla valehtelusi kostautuu sinulle sairas akka moninkertaisesti!!!!!

Korostaa todella Tukiaisen sisäistä kauneutta ja hienoutta ihmisenä että pystyy käyttämään julkisuustemppuna asiaa, joka on monelle liian totta ja kipeä.

No nyt uusia kuvia missä läskinen roikkumaha on kadonnut, kun kerran ei lasta enää ole. Paitsi, että mitään raskautta ei ollut. Samalta päivältä on kuvia missä Oksetus hymyilee etanahuulillaan jossain Angelissa ja nyt väittää, että oli Rovaniemellä. LUULETKO JOHANNA ETTÄ KUKAAN ENÄÄ USKOO SAIRAITA VALHEITASI?

Ei vittu, onko joku urpo vielä joka uskoo että toi sotanorsu on ikinä ees ollut raskaana, hyvä selitys oli läskistymiselle ennen kun karahti kiville.

Sen sijaan dollsien päiväkirja on päivitetty torstaina 18.11. Sairaalassako? Siellä Angelin kylällä, jossa olitte katselemassa niitä ihania revontulia, vai? Älä naurata.

Vai viime torstaina, siis 21.10.?

Lainauksia naamakirjasta:
”Arto Länsman Lähtö kohta Ivaloon josta vielä pohjoisempaan Angeliin oman kultani Johannan ja Seiskan kanssa! 🙂 Rakkaani haluaa ensin saunomaan ja uimaan Pohjanhovissa. Kaikki kunnossa! 🙂
21. marraskuuta kello 16:39”

”Johanna Tukiainen–> Lappi
More of Lappi (Lappland in Finland) in teh next 7-Days magazine on thursday! Greetings from the Northern part of Finland! 🙂

Johanna Tukiainen
21. marraskuuta kello 16:53”

Ei se Tuksu koskaan tule näyttämään lääkärintodistusta raskaudestaan tai keskenmenostaan. Olen siitä satavarma.

Oma kommentti