Tukiainen vastaa häntä syyttävälle kansanedustajaehdokkaalle!

Timo KoivistoinenHymy kertoo maaliskuun numerossaan kaksinkertaisesta eduskuntavaaliehdokkaasta ja liikemiehestä Timo Koivistoisesta, joka kävi kaksilla treffeillä kohublondi Johanna Tukiaisen kanssa, kyllästyi tämän käytökseen ja päätti antaa aiheesta haastattelun.

Koivistoisen mielestä Tuksu pummasi häneltä ulkomaanmatkaa lähestulkoon kättelyssä. Hän pöyristyi Tukiaisen elämäntyylistä.

Nyt Johanna Tukiainen avaa oman sanaisen arkkunsa ja vastaa Koivistoiselle.

-Olen saanut ainakin viideltä eri naiselta yhteydenottoja liittyen herra Koivistoiseen. Näissä on varoiteltu hänestä. Yksi naisista kertoi, että Koivistoinen on julkaissut käymäämme henkilökohtaista kirjeenvaihtoa eli tekstiviestejä Iltalehden keskustelupalstalla, Tukiainen kertoo.

-Koivistoinen antoi minulle ymmärtää olevansa menestynyt liikemies, vaikka tosiasiassa hän ei edes omista autoa ja asuu Helsingin Kannelmäessä. Kun hän tuli luokseni Jollakseen, hänellä oli mukanaan 15 vuoden takaisia lehtileikkeitä, joista selvisi hänen osallistuneen Mister-osakilpailuihin. Hänellä oli myös CV:nsä. Tämä huvitti ystäviäni. Välillämme ei ole koskaan tapahtunut mitään. Ensimmäinen tapaaminen oli Timon kavereiden kustantama illallinen, toisella kertaa hän tuli kotiini. Pidimme yhteyttä tekstiviestein jälkikäteen.

Tuksu puolustelee matkatoiveitaan sillä, että paras tapa tutustua ihmiseen on ulkomaanmatka.

Johanna Tukiainen-Ehdotin Timolle Luganoa, mutta jo heti alussa kävi selväksi, ettei hänellä ole siihen varaa, Tukiainen arvelee.

-Ruotsalaista Ingoa olin tapaillut jo kauemmin, ja hän oli ihan innoissaan matkasta. Oli siis luonnollista, että lähdin hänen kanssaan. Ingo on herrasmies toisin kuin Timo. Minun prioriteettini ei ollut matka, vaan vakava parisuhde. Olen toki tottunut korkeaan tasoon miehissä. Olen romanttinen ja rakastan matkustaa yhdessä miehen kanssa, Johanna kertoo.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/eduskuntavaaliehdokas-lemppasi-johanna-tukiaisen-maksa-itse-matkasi

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-deittikumppani-tahtaa-matti-vanhasen-pallille

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Timo Koivistoinen

Kommentit

Ihme ettei tuommonen mies oo saanu jo niin kovaa turpaansa että osais pitää suunsa kiinni. Kuulemme sinusta seuraavan kerran presidentinvaalien alla.

Timo..ei tullut kansanedustajaa ..nyt ruusut mukaan ja odottelee Tuksua Lentoasemalle!!

Hemaiseva taitaa ajatella, että miehiä voi moniajaa montaa päällekäin aina niin kauan kuin he pankkiautomaattina sylkevät rahaa ja kun rahasäiliö tyhjenee niin vaihdetaan miestä. Ei-älykästä ja luotaantyöntävää, joten oli mentävä Thaimaaseen etsimään uusia miehiä, koska niiden markkina Suomessa ylikuumeni.

Onkohan ne viisi naista varoitelleet siten, että älä pummaa rahaa tältä mieheltä?

Pitäisiköhän minunkin kustantaa jollekin kaverilleni lahjaksi illallinen Tuksun kanssa?

Myös seuraava sanoitus tulee Tuksu-teemalevylleni (jonka eräs nimeltämainitsematon kuukausittain ilmestyvä juorulehti kustantaa):

Sä kuinka meistä nyt tuumitkaan?
Kirjoita tekstiviestiin
Vieläkö tullaan kohtaamaan?
Laita se Tuksu viestiin
Milloin tekstari saapuukaan?
Ootan sydän syrjällään

Kirjoita tekstiviestiin
Nähdäänkö uudestaan
Kirjoita tekstiviestiin
Minne mä tulla saan

Viettänyt yötä mä yksin oon
Maistunut ei tuo lainka
Demonit hiipi makkariin
Pizzaa mä paistoin vaan
Minä aion sen tunnustaa
Kaikki on nyt poskellaan

😀 Nyt ei oikeen pysty päättämään kumpi noista on nolompi:D

Timo se älysikin väistyä takavasemmalle, eikä edes alkanut uhkailla poliisilla täällä kommentoivia – ei ehkä ihan toivoton tapaus kuitenkaan?

taitaa tuo mies kuvitella että pärstän saaminen seiskaan tai mihin tahansa lehteen on vaaleja silmällä pitäen hyvää julkisuutta. Mikäpä siis neuvoksi kuin tuksu!

Lähde mun kanssa Thaimaahan,voin maksaa viulut 🙂

PItkääkö CV ottaa mukaan? Pitkääkö mun kääntää se
suomenkielelle?

Pusi Pusi 🙂

Lopettais jo ettei tarvi vanhempien hävetä silmiään päästä.

Joo, näitä matkapummeja on Thaimaan ja Filippiinien baarit täynnä. Tuksulla on kyllä ihan ammattimainen lähestymistapa tuohon matkusteluun. Good on you, tuksu.

Ei nimillä esiintymistä, kiitos. Jokainen nimillä esiintyjä poistetaan.

Timppa , onko sinulla paljonkin venäläisiä ”ystäviä” ?

Oho, Timo K-Stylen kommentit on kadonneet.

Ei kai se vaan itse tajunnut kuinka pohjattoman nolo se on? Tuskinpa. Mies ei vaikuta erityisen välkyltä.

Nolouden huippu – kepulainen pyrkyri joka vuosien avuttoman pyristelyn jälkeen pääsee vihdoin julkisuuteen ratsastamalla Johanna Tukiaisella. Onnea Timolle, sinua odottaa epäilemättä suuri tulevaisuus.

Hyvä timppa! Tervetuloa julkisuuden parrasvaloihin samaan nippuun mangeri-teijan, alecin, lapin jorman ym. kanssa. Kunnia meni, mutta maine kasvaa, kuten koulukaveri aikanaan totesi, kun tuli tunnilla ”pahat” housuun…

Niin yleensä kyllä Johannaa treffailleet miehet ovat asiasta hyvinkin hiljaa. Ei ainakaan Koivistoisen uraa edistä tuollainen julkisuus. Miten kehtaat?

Jee, Pekko Aikamiespoika rules!

Kerro hei vielä mikä ”ILTASANOMIEN” numero oli kyseessä ja mistä sitä ”saa”.

Pekko pääministeriksi!

Ei se ole hullu, joka pyytää. Vaan se, joka maksaa.
Tiedoksi vaan Johannalle. Mut hei, tää kaikki vaan parisuhteen nimissä…

Tussu kertoo taas satuja. Ilmeisesti hän itse uskoo niihin. Kyllä viikko Vantaalla lumitöissä selvittää millasesta miehestä on kysymys ja erityisesti naisesta, ei siinä tarvi Luganoon lähteä. Hih Tussu olet itsekin yrittänyt oh niin kiiltäväpintaiselle paperille painettua kalenteria tyrkyttää Paris Hiltonille, Miks ??? Olet itsekin pönttö ja sellaiseksi jäät.

Koivistoisella CV mukana! Tuollehan nauraa kylän hevosetkin!

”Tavoitteeni on parisuhde eikä matka”, sanoo Tuksu, mutta valitsee mieluummin sen rikkaamman miehen, jolla on varaa maksaa juuri se matka?

Pitää olla oma auto ja lennellä lentokoneilla ees taas. Tuksu sitten viis veisaa ilmastonmuutoksesta, oma napa on ainut, millä on välilä.

Oma kommentti