Tukiainen vastaa häntä syyttävälle kansanedustajaehdokkaalle!

Timo KoivistoinenHymy kertoo maaliskuun numerossaan kaksinkertaisesta eduskuntavaaliehdokkaasta ja liikemiehestä Timo Koivistoisesta, joka kävi kaksilla treffeillä kohublondi Johanna Tukiaisen kanssa, kyllästyi tämän käytökseen ja päätti antaa aiheesta haastattelun.

Koivistoisen mielestä Tuksu pummasi häneltä ulkomaanmatkaa lähestulkoon kättelyssä. Hän pöyristyi Tukiaisen elämäntyylistä.

Nyt Johanna Tukiainen avaa oman sanaisen arkkunsa ja vastaa Koivistoiselle.

-Olen saanut ainakin viideltä eri naiselta yhteydenottoja liittyen herra Koivistoiseen. Näissä on varoiteltu hänestä. Yksi naisista kertoi, että Koivistoinen on julkaissut käymäämme henkilökohtaista kirjeenvaihtoa eli tekstiviestejä Iltalehden keskustelupalstalla, Tukiainen kertoo.

-Koivistoinen antoi minulle ymmärtää olevansa menestynyt liikemies, vaikka tosiasiassa hän ei edes omista autoa ja asuu Helsingin Kannelmäessä. Kun hän tuli luokseni Jollakseen, hänellä oli mukanaan 15 vuoden takaisia lehtileikkeitä, joista selvisi hänen osallistuneen Mister-osakilpailuihin. Hänellä oli myös CV:nsä. Tämä huvitti ystäviäni. Välillämme ei ole koskaan tapahtunut mitään. Ensimmäinen tapaaminen oli Timon kavereiden kustantama illallinen, toisella kertaa hän tuli kotiini. Pidimme yhteyttä tekstiviestein jälkikäteen.

Tuksu puolustelee matkatoiveitaan sillä, että paras tapa tutustua ihmiseen on ulkomaanmatka.

Johanna Tukiainen-Ehdotin Timolle Luganoa, mutta jo heti alussa kävi selväksi, ettei hänellä ole siihen varaa, Tukiainen arvelee.

-Ruotsalaista Ingoa olin tapaillut jo kauemmin, ja hän oli ihan innoissaan matkasta. Oli siis luonnollista, että lähdin hänen kanssaan. Ingo on herrasmies toisin kuin Timo. Minun prioriteettini ei ollut matka, vaan vakava parisuhde. Olen toki tottunut korkeaan tasoon miehissä. Olen romanttinen ja rakastan matkustaa yhdessä miehen kanssa, Johanna kertoo.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/eduskuntavaaliehdokas-lemppasi-johanna-tukiaisen-maksa-itse-matkasi

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-deittikumppani-tahtaa-matti-vanhasen-pallille

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Timo Koivistoinen

Kommentit

Oma kommentti