Tukiaisen Arto-rakkaan ex-vaimo ja lapsi astuivat esiin: Varo, Johanna!

Eva Halttu ja hänen ja Arton poika JohanArto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja hänen miesystävänsä Arto Länsmaninsuhde roihuaa. Kihlasormuksia on jo vaihdettu ja hääkellot kilkattavat helmikuun lopulla Lapissa.

Pariskunta on suunnitellut myös perheenlisäystä aikananaan, sillä Johannan ensimmäinen raskaus päättyi keskenmenoon.

Artolla on jo entuudestaan lapsi. Nyt hänen ex-vaimonsa Eva ja poikansa Johan Ruotsista astuvat esiin ja kertovat tammikuun Hymyssä, millainen Johannan ylistämä Arto oli aviomiehenä ja isänä.

Haastattelun aikana kyyneliin puhkeava Johan-poika ei ole nähnyt isäänsä pitkiin aikoihin, eikä kyllä haluaisikaan.
Heidän mielestään on totuuden aika. Eva haluaa varoittaa Johannaa Artosta. Hän erosi katteettomien lupausten ja oman turvallisuutensa takia. Lue loput lehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Ei kenenkään väkivaltaisuudesta tiedä välttämättä kukaan muu kuin se puoliso. Turhaan tällä joku perhetuttu puolustelee ARtoa, että kumma kun ei ole ARton koskaan heidän tietämyksen mukaan ollut väkivaltainen. Et voi tietää. Minulla on kokemusta väkivaltaisesta lapsen isästä pitkältä ajalta ja ei hänen tutut kaikki vieläkään varmaan osaa ymmärtää. En edes odota sitä.

Ei Tuksu saa ketään omillaan toimeen tulevaa kunnollista miestä. Pitää tyytyä tuollaisiin rahattomiin ressukoihin. Kyllä koira koiran tuntee.

varo varo johanna minä tunnen tuon saatanan kyrvän jo koulu ajoilta….

Ei ole kyllä sillä exillä kaikki tallella kun ottaa oman lapsensa tällaisille hullutteluille!!!!

Niinpä niin, exäkin haluaisi julkisuudesta siivun..ja mielellään taskukoossa eli euroina. Eiköhän itse tullut julkisuuteen ja tuonut teinipojan tullessaan. Se on mustakin typerää, se…Mut sehän antaa myös määrätyn kuvan ex:stä.

Miksi ihmeessä lapsia tuodaan tällä tavalla julkisuuteen? Pääsee sitä helpommallakin koulukiusatuksi :/. Puikoon aikuiset ongelmiaan ihan miten vaan, mutta lapset ja teinit pitäis pitää poissa julkisuudesta ja lehtien sivuilta.

Olen kyllä samaa mieltä kommentojan ”Normaali nainen Lapista !” kanssa. Fiksua puhetta

Halooooo….
Antaa Tuksun tehä rahaa, mehän suorastaan vaadimme näitä juttuja..Hänen täytyy erottua massasta, et on kiinnostava – senkin kateelliset harmaavarpuset!! Mitä sitten, et on ylipainoa?? Luulen, et me lukijatkaan ei olla kaikki ihannepainoisia, or how?? Minusta on kiva, että tähän arkeen ja harmauteen tulee väriä, et joku uskaltaa ja osaa olla oma ittensä. Tuksu on keksinyt keinon, millä elää !! Käykö kateeksi köyhät ja seinäruusut?? Tsemppiä !! Ei tarvii kaikkien mennä duuniin sian pierun aikaan – viihdettäkin tarvitaan.
Ja mitä Artoon tulee, minusta vakka on kantensa valinnut !! Eiköhän vapaaehtoisesti ja sulasta halustaan Tuksun kanssa pyöri?? Ex:t on exiä, ei varmaan löydäkään mitään hyvää sanottavaa, on tainnut tulla jätetyksi —-katkeraa .. Kyllä Tuksu osaa yllättää jatkossakin…ehkä Artonkin, mut eihän hän ole mikään kokematon peräkylän poika, vaikka Angelista onkin.
Joten antaa palaa!!
Häitä ja juttuja odotellessa kohti kevättä !!

Ollaan onnellisia Johannan puolesta, että hän on löytänyt tosi rakkauden. Kaunis, ihana, ruusuinen Johanna kaunotar ansaitsee tosi rakkauden. Hänellä on ihana todellisen isokokoinen timanttisormus, joka on maksanut todella todella todella paljon, mutta älkää olko kateellisia Johannalle. Ehkä tekin joku päivä saatte todellisen timanttisormuksen, eikä vain kristalleja. Silloin kun on Kaunis ja Arvostettu, vuoden Julkkis 2010, ei haittaa jos toiset mustamaalaa. Johanna on Kaunis ja Upea ja Kaunotar.

Onko Artolla niin köyhiä nää naiset ku pitää ruveta lehtiin huutelemaan yksityisasioita, jotta he saisivat vähän taskurahaa!! Evahan kyseli FB:ssa rahaa että pääsee Hesasta otiin Tukholmaan laivalla!! Ei taida olla sillä Evallakaan rent mjöl i påsen.Kukahan hänestä keksis jonkun kohu jutun sinne Suomen kohulehdistöön!!!

Voi ei,ettäs kehtaatte toisia haukkua heti uutena vuotena ei hyvin lähtenyt vissiin uusikaan vuosi käyntiin kaikilla.

”Tukiainen kiehtova persoona ja hänen elämänsä viihdyttävää”..??

Minun käy lähinnä sääli tätä naista jolla ei ole rohkeutta / järkeä / itsekriittisyyttä / itsetuntoa niiin paljon että osaisi sanoa kohulehdille EI KIITOS. Vai rahapulastako se johtuu.. Ihmisen nöyryyttämistä se joka tapauksessa on, ihan niinkuin Nykäsen Matinkin tapauksessa. (Hänkin on muuten stripannut..)
Ja siitähän kansa tykkää.. Mitä alemmaksi vajoaa sitä ”viihdyttävämpää” meille muille. Tulee mieleen Olavi Virta..

Eikös se Johanna maininnut jossain että on psyykelääkitys meneillään..
Eikö olisi aihe pitää paussi skandaaliotsikkojen kanssa ja keskittyä terveyteensä?

Ehkä niin, mutta yleensä ihmiset valitsevat itselleen kumppanin muidenkin ominaisuuksien kuin pelkän ulkonäön perusteella :).

Minusta Tukiainen on kiehtova persoona ja hänen elämäänsä on viihdyttävää seurata lehtien palstoilta. Ymmärrän kyllä,että hänen olemuksensa voi ärsyttää monia, mutta julma ja törkeä kommentointi on kuitenkin epäkypsää. Ihmisten olisi hyvä oppia pitämään tietyt mölyt omassa mahassaan. Mutta niin se vain taitaa olla, että joidenkin ihmisten on syystä tai toisesta aina pakko kiusata muita 🙁

En ymmärrä artoa, ainakin tosta kuvasta päätellen Arton ex on 20 miljoonaa kertaa paremman näköinen kun toi barbababa…

9.

>>>>>Arto tykkää näköjään isoista tytöistä.>>>>>

Tuo nainen kuvassa odottaa kaksosia. Joten lienee luonnollista olla”iso” 🙂

Juu! Tuksukin oli paksuna kolmannella kuulla ja siks oli painoo tullu 50kg lisää, ni kai ny kaksosist ainaki 80kg tulee! 🙂

Tuhansien eurojen sormus; oi, oi, taitaa konkurssi tulla, eletään liian leveästi.
Raha on paha asia, siitä saa riidan aiheen. Kannattaisi pistää vain pahan päivän varalle talteen jos on mistä talteen laittaa. Viisautta tarvitaan elämässä. Ei pröystäilyä.

Viihteellistä ongelmajätettä. Me paremmat ihmiset seuraamme tilannetta vahingoniloisina.

Ei voi olla vertaamatta Tuksua ja tuota Evaa. Ikäeroa kymmenen vuotta, mutta silti Tuksu näyttää saman ikäiseltä kuin Eva.

On se ikävää että Artsikka ei ole hoitanut ruokkomaksuja.

Johanna on kertonut, että hänellä on hyvä ihmistuntemus, joten kyllä Johanna tietää mihin on itsensä laittamassa, ei varmaan mitään huolta, Onnea Johanna isosta timanttisormuksesta. (S)

Julkisuuteen täytyy päästää hinnalla (miehellä) millä hyvänsä. Ennen kun hääkellot soivat, erotaan ja sovitaan pari kertaa jne jne.

Olen tuntenut Arto ja hänen perheensä kymmeniä vuosia. Ensinnäkin hänellä on isäpuoli, joka on hiljainen, eikä turhia ylistyksiä varmaan kenestäkään pidä. En todellakaan usko, ettei ole hyväksynyt tätä Aston ex. ää ja hänen poikaansa. Arto äiti oli erittäin sympaattinen ihminen.
Tapasin tämän ex.än, joka ei antanut kovin positiivista kuvaa itsestään, enkä kyllä nähnyt poistuvankaan pikku mökistä jossa vierailun ajalla olivat. Hauskinta oli kuiva tuotteet, joilla kuulemma vauvaa pestään, meillä kyllä käytettiin vettä siihen hommaan.
Ihmettelen kovasti näitä hänen juttujaan Arton väkivaltaisuudesta, en ole koskaan nähnyt, enkä kuullutkaan sellaisesta, paitsi näiden lehtien palstoilla. Eipä hän tehnyt lapsena/nuorenakaan pahaa edes kärpäsellekkään.

Kätevää, että ”Arto” ja ”Johanna” asettunevat asumaan Laajasaloon; lyhyt matka tapaamaan sukulaisia Korkeasaareen.

Eiköhän Tukiainen itse tiedosta, (tai no niin no joo.. tuskin tiedostaa mitään todellisuudesta) sinänsä tuosta äijästä, mikä on miehiään, mutta ei se mitään. Pitäähän meillä turhisuudessa olla uusi Matti ja Mervi, kun edelliset erosi. Skandaalihäät ja avioliitto, sitähän Tukainen haluaa, että on vain mitä lehdet kirjoittaa… voi voi…

Kaikki siis kaikki…
mihinkä tämä tosielämän Aku Ankka tukiainen on ryhtynyt on menny
päin persettä..ja taitaa tää länsmän projektikin mennä siihen samaan
piikkiin.

”Johannan ylistämä Arto”?!

Siis tarkoitetaanko tuossa sitä Artoa joka on persaukinen naisten- ja lastenhakkaaja ja patologinen valehtelijaruutana?! Vaiko sitä Artoa joka on vain luuseri ja käppänä?

>>>>>Arto tykkää näköjään isoista tytöistä.>>>>>

Tuo nainen kuvassa odottaa kaksosia. Joten lienee luonnollista olla”iso” 🙂

Arto on alkoholisoituneen oloinen, tyhmän tuntuinen, julkisuudenhaluinenlaiska käppänä,jolla varmaan myös jokin AD/HD tms, koska tuo poikansakin on ollutjatkuvasti sen tyyppisissä kouluongelmissa ja ongelmissa koulunulkopuolellakin.Ihan tosi UPEAN ukon valitsi siis Johanna. Mutta tarkoitan totta,kun olen sitä mieltä ettäArtsi ja Jossu sopivat yhteen täydellisesti, kuin pökäle ja Serla.

Johanna on jo pilannut elämänsä. Ei se sen enempää pilalle voi mennä. hallelujaa.

Artsin entisen tapauksessa on muistettava, että exät keksivät niin paljon valheellisia juttuja. Ei naiseus välttämättä rehellistä tee.

tiedän tapauksia, joissa vaimo on eronnut, vienyt lapsen pois kauas ja huudellut myöhemmin, että mies ei halua nähdä hylkäämääsä lasta… Ja miehen olisi tehtävä lähes 900 km/suunta/viikonloppu-reissuja lapsen uuden kodin luo 2 kertaa kuussa. – Muuten on lapsenhylkääjä. ja lapsen äiti on tuksitanut jne. pahoinpidellyt lasta, kehtää sitten syyttää isää kaikesta.

Saa kuitenkin 300e/kk lapseen kuussa, jotka isä maksaa. Niistä taitaa äiti kuluttaa yli puolet omiinsa.

Että meitä on moneen junaan.

Tuntuu siltä että sekä Arto että Tuksu tulevat ratkomaan erimielisyyksiä painimalla:-). Molemmillahan on kokemusta ex:n hakkaamisesta, joten nyt onkin jännittävää seurata mitä tapahtuu, kun kaksi samanlaista menee yhteen. Hälytyskellot soivat!

Miksi tuota keskenmenotarinaa levitetään vieläkin totuutena?
Hieno zirkoniasormus tuksulla. Kokeilepa naarmuttaako ”timantti” lasia 😀

…”ei satuttaisi kauniita naisia”,tuo kommentti kertookin miehestä jo aika lailla!!

ARTO ON KOMEA JA ÄLYKÄS MIES JOKA EI SATUTTAISI KOSKAAN KAUNIITA NAISIA!

Oma kommentti