Tukiaisen bisnekset vaikeutuvat nyt huomattavasti – näin iski verottaja!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Dollsdancers-toiminimi on poistettu verottajan ennakkoperintärekisteristä. Tämä käy ilmi yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:n tiedoista.

Verottaja voi poistaa yrityksen ennakkoperintärekisteristä esimerkiksi siitä syystä, että sillä on maksamattomia verovelkoja. Näin ollen verottaja varmistuu, ettei yritys velkaannu lisää.

Verottaja tarkistaa ennakkoperintärekisteriasioita helmikuun lopussa joka vuosi. Kun tarkistus nyt tehtiin, Dollsdancersin nimeä ei enää rekisteriin jostain syystä merkitty.

Käytännössä tuore toimenpide voi vaikeuttaa huomattavasti Tukiaisen laskutusbisneksiä. Yritykset ja toimeksiantajat eivät voi enää maksaa Dollsdancersin tilille maksusuorituksia ”puhtaana” niin, että Tukiainen itse huolehtisi veroistaan. Yhteistyökumppanit joutuvat tekemään suorituksista veronpidätyksiä, vaikka Tukiainen laskuttaakin firman nimellä.

Päivitys klo 15.39

Tukiainen on päivittänyt blogiaan ja kertonut maksaneensa hiljattain tuhansilla euroilla verovelkojaan. Mikäli tämä oli verottajan ennakkoperintärekisteristä poistamisen syy, yritys luonnollisesti pääsee rekisteriin takaisin. Tänään tilanne on kuitenkin se, että firma on poistettu rekisteristä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Eipä ole ainakaan vielä tänään ennakonperintärekisterissä. Niin kauan pysynee poissa, kun ulosotossa on saatavia. Verottajahan perii päältä, ja muut velkojat sen jälkeen, jos jotain saavat.

Arto ilman päivittäistä koiranruoka annostaan. Ikävää … todella ikävää

Glamouria ja loistoautoja:
Tukiainen oli ollut viihteellä Varkauden keskustassa Next Step -ravintolassa siskonsa Julia Tukiaisen ja 29-vuotiaan työttömän miesmyyjän kanssa.

Sivulliset huomasivat, kun seurue tuli aamuyöllä ravintolasta parkissa olleeseen Fiat Punto -henkilöautoon ja Johanna Tukiainen ryhtyi kuskiksi.

– Tunnistin naiset tv:n ja lehtijuttujen perusteella, silminnäkijä kertoi poliisikuulustelussa.

He soittivat hätäkeskukseen ja ryhtyivät seuraamaan autoa, koska arvioivat kuljettajan humalaiseksi.

Tukiainen ajoi Fiatin ensin ravintola Zoneen, jossa seurue viihtyi noin tunnin. Sen jälkeen kolmikko tuli takaisin autoon ja lähti kohti mökkiä, jonne oli matkaa noin 15 kilometriä.

Kun poliisi tuli mökille, mies nukkui Fiatin takapenkillä ja Tukiainen oli pihalla puolilleen juotu viinilasi kädessään.

Tukiainen harasi voimakkaasti vastaan jo mökillä, kun poliisi otti hänet kiinni. Sama toistui matkan jälkeen poliisiaseman pihalla. Hän potki konstaapeleja, riuhtoi itseään irti ja heittäytyi maahan selälleen niin, että poliisi joutui kantamaan hänet putkaan.

Lisäksi Tukiainen väitti nimekseen ”Mia Nieminen”.

– Myös lääkärissä annoin edelleen väärän nimen, koska paikalla olivat samat poliisit. Samat poliisit laittoivat minut putkaan ja käyttäytyivät vielä siinäkin asiattomasti, Tukiainen perusteli myöhemmin kuulustelussa.

Verikoe paljasti Tukiaisen promilleluvuksi 1,99 promillea.

Kaiken päälle kävi ilmi, että Fiatkin oli katsastamaton eikä siitä oltu maksettu veroja. Työtön myyjä selitti, että se oli ollut hänellä kaverilta lainassa kesän ajan.

luulisi tosiaan tulojen kasvaneen mutta mitä !nehän ovat laskeneet ,kuin lehmän häntä miksiköhän?

Jos velkaa on kymppitonneja, siinä ei pari tonnia kesää tee.

Asia on noin..rekisterissä loppupäivä on 28.02.11. Kyllä meidän kaikkien verot on hoidettava,myös Tukiaisen ja vielä kehuu glamour-elämäänsä.://..valheella lyhyet jäljet Tuksu.

Kukahan maksoi Iken nolaamisestakaan ja kuinka paljon. Aina löytyy rahan ahneita ja kuuluisuuden kipeitä ämmiä.

Tuksu Facebookin tsätissä sanoi, että veroja kannattaa kiertää niin paljon kuin vain mahdollista. Ihan oikein, että verottaja puuttuu tuollaiseen touhuun. Niillä verorahoilla kun se Tuksun malariakin hoidettiin…

pois maasta tällaiset loiset. säännöt on selvät, ne pitää tietää.

ihan oikein! säännöt on samat kaikille, tervemenoa johonkin banaanimaahan retostelemaan!

”Onko asia noin?”

On, jos avaat linkittämältäsi sivulta kohdan Rekisterihistoria, niin tulee näkyviin, että yritys on poistettu ennakonperintärekisteristä 28.02.2011

Ihan oikein, tommonen pelle pitäisi karkottaa maasta!

voutihan siltä just nappas 🙂 kokonaiset 800e sitähän se pikapankilla parkus kovaan ääneen… ja muka rahastoista, idiootti

Ihan oikein, että verottaja seuraa mistä rahat tulevat ja mistä palkkiot maksetaan. Ja onhan juorulehden kustantamat etelänmatkatkin verotettavaa tuloa. Entä kuka maksoi häät?

Älä välitä, Johanna. Koko EU rakastaa sinua silti. Tsenppiä prinssin metästykseen! 🙂

Se on yrittäjän arkea maksaa tuloistaan yli puolet muille tahoille. Yrittäjillä kun ei ole edes sosiaaliturvaa.

Oma kommentti