Tukiaisen deittikumppani tähtää Matti Vanhasen pallille!

Timo KoivistoinenMaaliskuun Hymyssä julkisuuteen astunut kaksinkertainen eduskuntavaaliehdokas, liikemies ja Helsingin Osakesäästäjien hallituksen jäsen Timo Koivistoinen kertoo lehdessä epäonnistuneista treffeistä Johanna Tukiaisen kanssa. Mies väittää Tukiaisen pummanneen häneltä ulkomaanmatkoja, jolloin hänen kiinnostuksensa lopahti.

Nyt Koivistoisella on varsin kunnianhimoiset suunnitelmat. Hän etsii piirijärjestöä, joka voisi pistää hänet ehdolle tulevassa keskustan puheenjohtajavaalissa.

-Tahdon vaikuttaa, sillä minulla on paljon työvoima- ja eläkepoliittisia ajatuksia, Matti Vanhasen tilalle hamuava Koivistoinen linjaa.

Lue lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/eduskuntavaaliehdokas-lemppasi-johanna-tukiaisen-maksa-itse-matkasi

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Matti Vanhanen, Timo Koivistoinen

Kommentit

julkisuus puuttuu koivistoiselta PULLAsorsalta..jostain pitäisi saada puheen aihetta..ei hääppönen aihe eikä hääppöinen mieskään..TOSI ON.

Aika moni USA:n yrityksistä käyttää samaa. Tämän miehen sukunimen mukaisilla nettisivuilla on näköjään luento aiheesta. Mielenkiintoista.

Täähän on hulvatonta: toi jätkähän tyrkkäs itsensä kätevästi julkisuuteen Tuksun avulla! Mietin vaan, viitsiikö kukaan äänestää tuollaista turhaketta… Aika tampio, ekoille treffeille mies otti CV:n ja vanhoja mister-osakilpailukuvia, heh heh!

Joo tää jätkä suositteli 2003 vuonna kun oli myös ehdolla eduskuntavaaleilla,että PYRÄMIDI-WGI pelastaisi Suomen

Voi timo-parka. Jos täältä luuulet saavasi nostetta poliittiselle uralle, olet aika ulalla.

Pomppasko tuo tyyppi julkisuuteen Tuksun kautta? Aikasemmin en ole kuullutkaan koko jätkästä. Pysy hei vaan pois politiikasta, sinne kaivataan sakki joilla on järkeä päässä. Tuksun vakavasti ottava on todennäköisesti puhdas idiootti. Kertoo aika paljon, kun viitsit kuunnella tuohonkin asti sen juttuja.

Pitää homma siis paikkaansa, ainakin jos on uskominen viestejä, jotka koivistoinen on muutama viikko sitten kirjoitellut iltalehden keskustelufoorumille. Tosin, kyseisistä koivistoinen-Tukiainen sähköpostiviestittelyistä selviää mm. se että koivistoinen on ruinannut Johannaa kanssaan treffeille. Julkisuuden kipeä kaveri.

Liekö totta koko tarina? Kuulostaa tosi feikiltä, mutta onhan tämäkin tapa pompata julkisuuteen. Kaipa hemmolla ei muuta keinoa ole julkisuuteen pääsemiseksi!? En soisi, että moinen mies päättää valtakunnan asioista!

En kyllä mitenkään päin kykene tajuamaan tätä. Miksi kukaan politiikkaan pyrkivä tunnustaisi julkisesti olleensa missään tekemisissä Tuksun kanssa? Tai yleensäkään kukaan? Kertoo aika paljon tästä miehestä. Tai sit sitä on kiristetty tai sit tää on feikkiä koko juttu.

Oma kommentti