Tukiaisen Facebookissa kuohuu – uhkailee itsemurhalla: ”Otan sata unilääkettä!”

Johanna Tuksu TukiainenKohublondi Johanna Tukiaisen Facebook-sivustolla on ollut meneillään melkoinen kuhina viimeisen parin tunnin aikana. Tukiainen on kirjoitellut sekavia viestejä, joissa hän uhkailee itsemurhalla.

Yksi Suomen tunnetuimmista julkkiksista on jättänyt ”naamakirjaansa” jo useita itsetuhoisia viestejä, joissa hän kertoo rakastavansa isäänsä, ex-miestään ja sisartaan, mutta aikovansa ottaa 100 unilääkettä.

Osa Johannan kavereista on kirjoittanut Facebookiin hätäisiä viestejä, joissa kehotetaan soittamaan hälytysnumeroon 112.

Päivitys klo 15.50:

Johanna Tukiainen otettiin poliisin huostaan sekavana Helsingissä, ravintola Vltavan edestä, Elielin aukiolta, tietää raportoida 7 päivää.

-Tukiainen meuhkasi muovipussi kädessä Elielin aukiolla, silminnäkijä raportoi Seiskalle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

On aika kurjaa lukea tätä loputonta inhoilua ja suorstaan häväistystä. Ehkä se antaa jollekin jotain.
Tuksu on ilmeisesti epätasapainossa eikä oikein tiedä mitä hän tekee, mutta tää ajojahti ei te asiasta parempaa.
Siellä takana on tosi epävarma 30-viotias, joka ei tiedä, mitä täytyy saavuttaa, että olis sellainen julkisuudenhenkilö, mitä otettaisíin todesta.
Hänen Dollsit ja kaikki muun sen ohella on tietty antanut jonkunlaisen toimeentulon, mutta kaikki nämä loputtomat luxuskertomukset tuntuu vain fantasioilta.
Itse asun Tukholmassa 31 vuotta takaisinpäin ja tiedän että Sollenutna, jossa vanhemmant asuvat ei ole mitään muuta kui kutakuinkin keskiluokan säästämää aluetta. Siistiä kuitenkin, mutta ei luksusta.
Vanhemmat on säästäneet asunnon kasaan ja mitään yliihmeellistä siinä ei ole.
Jossain vaan tuntuu, että Tuksun perusvahvuus on hajalla. Eikä hän näillä kuvioilla pahasti mene eteenpäin.
Surettaa, että ihmisen pitää mennä tällaisiin kuvioihin.

Onpas ihmiset raakoja kun toivoo että joku tappas ittensä.. Täytyy tosiaankin todeta että suomalaiset on paskaa ja kateelista sakkia.

älä tee sitä, rakas ihminen! olet arvokas juuri sellaisena kuin olet. niin nyt kuin huomenna ja tulevaisuudessakin. tsemppiä Tuksu!

vittu et toi on NOLO muija.harmi vaan kun ei onnistunut yrittämässään,ei varmaan jäis kukaan kaipaamaan.

Miten nää ny vois lopettaa uutisoinnin siitä? Maksavat Tuksulle kylmää käteistä, että saavat Tuksu uutisia. Seiska-lehdellä on nykänen ja tuksu, hymyllä kalinainen ja tuksu. Sais vetää ne pillerit. Vaihtoehtona vois olla ehdoton 10 vuoden julkisuuskielto. Molempi parempi.

Ei hätää!!!

Kaikki mitä Tuksu on duunannu on menny vituralleen,
Playboy,laihdutus,laulu-ura,tv-duunit,kauneusleikkaukset,naimisiin meno ny yhtäkkiä tuli mieleen,joten eiköhän tääkin mee samaan piikkiin.

TAITAA TUKSULLA PÄRISTÄ KU OTTI 100 PILLERII X———D

J-Tuk päätti viimein ottaa pidemmät kauneus unet? Maria ohjelman perusteella 100 pilleriä ei iha vielä riitä. What next..???

Huhhuh, vähän päässä pyörii. Isä Jumala minä tulen!

Onneks Viljamin veli opetti meitä hakkeroimaa fb-tilei voi juma meist tulee kuuluisia x—D

”Osa Johannan kavereista on kirjoittanut Facebookiin hätäisiä viestejä, joissa kehotetaan soittamaan hälytysnumeroon 112.”

Hah, kaveritko ne ei osaa itse soittaa sinne? Huipputyyppei kyl 😉

Oma kommentti