Tukiaisen jenkkibiisi ja photoshopatut kuvat – tämä sinun on nähtävä ja kuultava!

Kohuleidi Johanna Tukiainen on viettänyt aikaa Miamissa jo useita viikkoja. Hänen tuottajansa James Bahamonde on saanut vihdoin aikaiseksi Johannalle englanninkielistä materiaalia.

YouTubeen on ladattu Johannan poppibiisi, jota kuvittaa rankasti photoshopattu kuva. Kuvassa Tuksulla on vaaleat, lyhyet hiukset.

Biisi vaikuttaa kovin kotikutoisin vehkein tehdyltä.

Tämä sinun on nähtävä ja kuultava. Jos jaksat yli minuutin, onnittele itseäsi!

https://www.youtube.com/watch?v=EQVL8Wg-2yw

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuksu hoi, tiedetään että käyt täällä lukemassa kommentteja, niin kysyn vaan, että tiesitkö Dolls sivuston menneen kiinni? Onko maksut ”unohtuneet” vai miksi ei pääse enää dolls sivuille. Mites pikkujoulukeikkojen myynti nyt, kun sivut on kiinni?

ei, tuosta ei tule edes pientä tähdenlentoa. vrt. paris H:n kipaleeseen, joka ei kauaa keikkunut ilmoilla.

tämä biisi on hiltonin kappaletta paljon heikompi. aivan liikaa tehosteita= ei pysty kuuntelemaan. jollain remixauksilla tuosta sais jonkun teini baarin hitin.

esiintyjiä muokataan ju, mutta heidät pystyy TUNNISTAMAAN kuvista muokkauksen jälkeen.

[URL=http://www.aijaa.com/v.php?i=5242205.jpg]ihan vähän muokattu[/URL]

Ottakaa nyt hyvat ihmiset huomioon, etta ei varmastikaan ole yhtaan pr julistetta tai cdn kantta joita ei olisi tuunattu photoshopilla. Harva esiintyja on niin kuvankaunis, etta mitaan eri tarvitsisi twiikata. Biisi on yllattavan hyva, varmastikin pieni tahdenlento, ja kylla tuota kipaletta kuunnellessa voisi lenkille menna. Ihmiset ihan turhaan laittavat ylidramaattisia kommentteja tanne. En ole todellakaan mikaan Tuksu-fani, mutta tuo kipale on yllattavan kiva.

Kyllä tuota biisiä miksattaessa on autotunen ledit vilkkuneet punaisella.
Nykyisellä studiotekniikalla voi lähes kuka tahansa ”laulaa” tuon kappaleen.
Kuulisipa esityksen livenä, niinkuin Lööppijulkkiksen.
Totuus voisi olla karua.

40sek. tota elektronista vingutusta on kuultu jo jonnin aikaa ja vieläpä sellaisena mallina, että sanoista saa selvää.
Haluisin nähdä tuksun ilmaisevan ko. biisin livenä, ei playbackejä. Varmaan samaa tasoa kuin lööppijulkkis 😉
oh dear seuraavaa käännettä kauhulla odottaen

Tienneekö ken, milloin ja missä on julkaisu Suomessa? Vai onko vain ameriikan ”markkinoille” tehty?

OMG, järkyttävää. En pystynyt kuuntelemaan kappaletta loppuun.

KAUHEETA SKEIDAA TULEE AINA KUN TUKSUTIN ON ASIALLA. PYSY SIÄLLÄ. ÄLÄ TUU TAKAS. NYT KYLLÄ TULI MITTA TÄYTEEN. FUGK YOU

MAHTAVAA PUKSUTIN. TULI NIIN HUVA VIILIS TOSTA ETTA. LISAA TUOLLAISTA. KYLLA SE MIAMI ON HUVA MESTA. TUU AKKIA TAKAS. MA VANITAN SUA SATASELLA. t.PERAKAMMARIN-PERTSA

Mulle on ainakin käynyt niin että mitä voimakkaammin Tuksua vastustetaan sitä enempi mä fanitan häntä! 🙂 Ei minusta tuo biisi mitenkään huono ole, ihan hyvin lähteä joraamaan jos baarissa se tulisi! Kaikki te ”mä-tekisin-kotona-kahdessa-minuutissa-paremman-biisin” niin tehkää jos huvittaa. Ai niin, sitten tietty valittaisitte siitä ettei teidän tasokas tanssibiisinne löisi läpi kun ootte taviksia. Huoh…. seli seli…

Ja hymy-lehteä halveksin entistäkin enemmän tämän uutisen ala-arvoisuuden vuosi. Voisikohan tästä tehdä valituksen julkisen sanan neuvostoon?

Onko jollain jotain oikeaa käsitystä millä Tuksu elää? Miten mahdollistaa kohtuullisen kalliin elämäntapansa. Tuksu on itse lisännyt salaisuuden tunnelmaa sen suhteen, mistä varat elämiseensä (matkoihin, vaatteisiin ym) hankkii. Prostituutioon en itse suoralta kädeltä usko.

Entä tietääkö joku jotain Tuksun äidin ammatista? Tai äidistä ylipäätään?
Kiinnostaa tämä Tuksu henkilönä. Hän poikkeaa täysin ”kovaksikeitetyistä” Aitolehdoista ja Fingerooseista. Ja jotenkin, vaikka tähtääkin kai rikkaisiin naimisiin, tuntuu kuin iso osa tekemisen osoitteesta menisi äitiin.

Kuulemma soi amerikan ja maijamin soittolistoilla,HYVÄ PELLE!! Voin kertoa että EI SOI NYT EIKÄ KOSKAAN. Eikä soi myöskään suomen soittolistoilla nyt eikä köskaan. Toivottavasti meni kerralla perille.

jenkeillä on oma JAY-Z ja suomella oma J-TUK ..nyt levyttämään kahdestaan..some day ….we run this town ..MIAMI.

Onko jollain jotain oikeaa käsitystä millä Tuksu elää? Miten mahdollistaa kohtuullisen kalliin elämäntapansa. Tuksu on itse lisännyt salaisuuden tunnelmaa sen suhteen, mistä varat elämiseensä (matkoihin, vaatteisiin ym) hankkii. Prostituutioon en itse suoralta kädeltä usko.

Entä tietääkö joku jotain Tuksun äidin ammatista? Tai äidistä ylipäätään?
Kiinnostaa tämä Tuksu henkilönä. Hän poikkeaa täysin ”kovaksikeitetyistä” Aitolehdoista ja Fingerooseista. Ja jotenkin, vaikka tähtääkin kai rikkaisiin naimisiin, tuntuu kuin iso osa tekemisen osoitteesta menisi äitiin.

Todella upea kappale ja tarttuva.Kuulemma soi jo amerikan ja maijamin soittolistoilla!!!!!!!!!!!

Kommetti No:17. Ettet nyt Tuksu hiukan siellä itseäsi kehu?
Totuuden nimissä, Playboyssakin photoshopataan, mutta ei ne naiset nyt livenä sentään hirviöitä ole.
Autotune korjaa ääntä ja photoshop kuvaa, mutta typeryyden korjaus ohjelmisto on kai vielä työnalla.
Pysy glamyyri Miamissa vielä joku vuosi, kiitos.

paska biisi ja niin korjattu kuva että tuksua ei edes tunnista ja vaikee on suomessa saada enää puolueetonta mielipidettä tuksun touhuista koska ämmä on ite kussu omiin murooihinsa niin pahasti. Jos tosiaan niin paljon haluaa saada nimensä lehtiin että pitää 2/3 omista puheistaan valehdella niin vaikee sitä akkaa tosissaan on enää ottaa

KOTISTUDIO JA 3 MINUUTTIA JA PAREMPI BIISI VALMIINA KUIN TUKSUN PLÄJÄYS. MITEN VOI AMMATTILAISILTA VIEDÄ NOIN KAUAN JA TOLLASTA PUUROA? SILKKAA PASKAA JOKA EI TULE SOIMAAN MISSÄÄN VALTAKUNNAN RADIOSSA.

Biisi on aivan loistava. Tarttuva tanssibiisi, aika eri tasoa joo kuin se edellinen Tuijan tekele……No siel Miamissa osataan musabisnekset eri tavalla, sanoisinko. Ja on se Johanna joka laulaa koko biisin, miksattu tietokoneilla kuten melkein kaikilla laulajilla miksataan. Samoin kuvat, luuletteko esim. et Playboy ei photoshoppaa kuvia rankasti? Puolueeton mielipide on sellainen, joka ei heti samantien ajattele etta kaikki Tukiaista koskeva on huonoa ja rumaa. Hymyn ei kannattaisi Tukiaista pilkata, Johannan avulla lehden myynti ja suosio kasvoi huomattavasti ja JT Tuomelan palkkapussi kasvoi mittavasti.

Tuksu se vaan hakkaa päätään Miamin palmuihin, hakattuaan sitä pitkään täällä Suomessa Karjalan mäntyyn… Kova on iskunkestävyys, mutta ”knock out” tulee vääjämättä. JA SE ON SIINÄ !

noin 20sekunttia kestin ja siinäkin oli se 20 sekunttia liikaa

0.59 ja mittari värähti totaaliseen kyllästymiseen. Sanoista ei saa selvää, täyttä tuubaa, flegmaattinen esitys. Täysin turha ja mitätön.

Suht’ hyvä tanssibiisi, tuskin kuuntelen enää kuukauden päästä mutta ihan tanssittava.

Voisiko Hymyn toimittaja perustella kirjoituksessaan miksi itseään pitäisi onnitella jos jaksaa kuunnella yli minuutin? Johtuuko se siitä että Tukiainen lopetti blogin kirjoittamisen teille?

Kaveri soitatti biisin eka ilman että kertoi kenen biisi ja pidin siitä :O Aikalailla tyypillinen tanssilattia biisi mutta ei kyllä huono. Ja aiemmin joku jo kirjoitti että tämän tyylisissä biiseissä se lauluääni ei edes ole tärkeä juttu.

Mutta kun sain tietää että on tukiaisen biisi ni kyl hieman biisin arvostus laski ;D

Ja kuvasta voi sanoa että photoshopattu ja rankasti…

Tuksun touhut ovat naurattaneet monta kertaa, mutta nyt täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Kyllä itse ainakin lähtisin bailaamaan tanssilattialle tuollaisen biisin soidessa! Eihän tekno-discotyylissä mikään huippulaulaja tarvitse ollakaan, idea on tanssimisesssa, eikä äänen ihailussa.

Tuksu on stailattu tosi freesiksi kuvaan. Jos tyyli jatkuu tuollaisena, kannatan!

ONNEA ENSIMMÄISEN PIKKUVELJEN TSEKKOSLOVAKIASTA KOTOISIN OLEVALLE TYTTÖYSTÄVÄLLE!!!!

ÄLLISTYTTÄVÄÄ! Kuuntelin kappaleen loppuun! Tuohan kuulosti todella hyvältä (vaikka ääntäkin oli selvästi muokattu, mutta ainahan niitä…)! PS. Onko Hymyllä oikeutta pilkata Johanna Tukiaista? Tukiainen on todella kaunis tuossa uudessa lookissaan, näyttää parikymppiseltä leidiltä! Minun puolestani Johanna saa jatkaa laulajan uraa, kuulisin mielelläni lisää hänen lauluansa, mutta mielellään ei niin teknona.

jep..taputin itseäni selkään kuuntelin koko biisin..sen jälkeen oksensin… pari viikkoo miamissa tekemässä tota..?? no joo 13 päivää restauroitiin tuksun naamaa ja puol päivää tehtiin biisiä.. silti hauska biisi.. vaikkapa kuolinvuoteelle…

Eihän toi lehmä sano tossa biisissä muuta kun ”some day” 🙂

Olispa päässyt ns. kärpäseksi studion kattoon, kun teknikot ruuvaa… ”ei noin voi tehä” – ”no pakkohan se on…” ym. vääntöä, kun autotune ja muut releet vilkkuu punaista. Positiivista on, että sentään tuottaja & kuvaaja tällä kertaa toimivat omilla nimillään – ehkä tiedostaen, ettei tämä tekele kovin paljon leviä ammattilaisten korviin.

Johan hymy haki kommentit manageri niemiseltä ja säveltäjä koivumäeltä?

35 sekunttia oli liikaa. Tuo kuva näyttää photoshopatulta, mutta ei niin hirveesti, sillä minusta tuo ei ole tuksu ollenkaan. Jostain pikemminkin yritetty tehdä tuksun näköinen.

Eka! Onnittelen itseäni kuunneltuani koko biisin! Vain yksi kommentti: Hassua…

Oma kommentti