Tukiaisen keikalle tulee henkivartijat – uhkausvideo poistettu!

Tappouhkausvideon kohteeksi joutunut Johanna Tukiainen kertoo tunnelmistaan toisaalla Hymyn verkkosivuilla. Torstain keikalleen Turkuun hän on palkannut henkivartijat.

Asiasta kertoi Hymylle Tukiaisen manageri Tuija Järvinen.

-Johanna aikoo vetää keikkansa täysillä, sisar Julia on mukana. Huomenna teemme rikosilmoituksen, Järvinen viestittää Hymylle.

Järvinen epäilee, että videon tekijä jäänee kiinni pian. Tekoa ei managerin mielestä voi laittaa enää ”huumorin piikkiin.”

-Keikoilla on mukana henkivartijat, kunnes epäillyn henkilöllisyys on selvillä. Onhan tällainen Suomen historiassa ainutkertaista. Tappouhkailua julkisesti ja maailmanlaajuisesti, Järvinen summaa.

-Amerikassa jo FBI ottaisi rikollisen päivässä kiinni, Järvinen päättää.

Uhkausvideo on poistettu. Se oli netissä tämän päivän.

Lisää aiheesta esimerkiksi tuolla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/hymy-tavoitti-tukiaisen-tappouhkausvideosta-rikosilmoitus

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Mikälli videon tekijä saa sanktiota, alan protestoimaan.
Yhdyn edelliseen.

Tukiainen, tervetuloa internettiin! Täällä voi kommentoida ja tehdä huumorivideoita ilman keski-ikäisten ämmien korostamaa moraalia jota he eivät itsekkään noudata. Anonyymin turvin ihmisellä on vielä älyllinen sananvapaus jopa kouluampumisien jälkeen. Lopettakaa vainoharhaisuus ja palatkaa jo siihen normaaliin elämään vaikka joku psykopaatti ampuikin neljäsosan luokastaan.

61v mummo etc. voivat olla hiljaa. Vihaan tätä statusta jossa yhteiskunta ei kykene kehittymään yhtään vanhoillisten käsitysten vuoksi. Heidän mukaansa varmaan pitäisi kieltää myös videopelit, eihän se heitä haittaa koska ei koske heidän elämäänsä yhtään.

Tämä on Tukiaisen tapa kerätä julkisuutta, mutta KENENKÄÄN muun ei sen takia pitäisi kärsiä! Mikälli videon tekijä saa sanktiota, alan protestoimaan.

”TURHA LÄSSYTTÄÄ. RIKOSILMOITUS ON TEHTY JA POLIISI SELVITTÄÄ, OLIKO KYSEESSÄ RIKOS. TÄLLÄ VÄLIN TYPERÄN TEINIKOMMENTOINNIN VOI JÄTTÄÄ POIS.
OMA MIELIPITEENI ON: UHKAAVA VIDEO, PISTE.
JOS MATTI SAAREN KOULUVIDEOT OLISIVAT OLLEET MYÖSKIN HUUMORIA, KETÄÄN EI OLISI KUOLLUT.”

Taitaa olla Tuksun tai Järvisen itsensä kirjoittama kommentti. Vai osaakohan kumpikaan kirjoittaa edes noin selvää tekstiä?
Ja vittu mikä vertaus. Kuinka vitun itseään täynnä ja itsekeskeinen saa olla verratakseen itsestä tehtyä huumorivideota kouluampumistapaukseen? Muutenkin vertaus vähän ontuu. ”Jos Saaren videot olisivat olleet _myöskin_ huumoria…” Eli nyt myönnät tämän ”uhkausvideonkin” olevan huumoria? ”Myöskin” ei muuten ole sana.

Nyt onneksi Jonskulla menee hyvin. TOn viettänyt yön Tony Halmeen kanssa ja sutinaa ilmassa.
Kuinkas paljon se Tonyn kansanedustajaeläke olikaan? Ei ihan taida ylittää Tuxun vaatimuksia siitä, että hänen miehensä pitää tienata jotain 50 tonnii vuodessa. Koskas ilmestyy näiden kahden yhteissinkku? Nimi voisi olla vaikka, että ”Meitä kansa kadehtii”. Ja taustalaulajaksi M. Nykänen.

Sinä, joka nyt tuon videon puuhastelit yön synkkinä hetkinä niin etköhän jo ole saanut viestisi perille, vai kuinka? Moka mikä moka, joten älä jaksa enää selitellä, kiitos!

Millä toi takiainen maksaa kun sillä on ulosotossa muutenkin kaikki,meikäläistä on turha pyytää henkivartijaks, luonnossa en tolta humanoidilta palkkaa ota!

TUKIAINEN MEINAA RIKASTUA TÄLLÄ RIKOSILMOITUKSELLA KOSKA SILLÄ EI OLE RAHAA JA ULOSOTOSSAKIN LÖYTYY VAIKKA MITÄ,SE VAAN IHMETYTTÄÄ MILLÄ RAHALLA KYSEINEN NEITI MATKUSTELEE. LUULISI POLIISIA KIINNOSTAVAN SELLAINEN SEIKKA. MTV3 VIIHDEUUTISET RAPORTOI TUKIAISEN ULOSOTTO ASIOISTA.

http://www.youtube.com/watch?v=hGATlXyMFXI

Kysymys Tukiaiselle ja hänen managerillensa
Nii missäs kohtaa tein sen tappouhkauksen?

Kivoja faktoja:
Ootte mulle keksin velkaa, kun uhkasitte rikosilmoituksella, vaikkei teillä edes ollut päteviä syitä.

Video ehti olla yhden kuukauden katsottavissa, ennenkuin Hymyn ja MTv3 nettipoliisit saivat vainun
He eivät myöskään osaa lukea, että video oli sijoitettu Entertainment osionn!

Se että kaikki eivät pelaa videopelejä, ei pitäisi muuttaa asiaa. Tuksuun on otettu nyt yhteys muutaman kerran, mutta ei näköjään kiinnosta arvon neitiä mitään vastaamaan, niin anti olla. Tee ihan rauhassa se rikosilmotus, pitäisi viimeistään poliisin tämä viesti ymmärtää.

Lainaan kommenttia #52

On muuten aika tyhmää sanoa että ”kaikki eivät pelaa videopelejä” – videon nimessä luki ”Fallout 3”.
Jos ei tiedä, mikä kyseinen asia on, sitten etsii tietoa.

Ja nimimerkille ”Mummo, ok, 61v”, et kuule ole sinäkään päättämässä mikä on huumoria ja mikä ei.

On muuten aika tyhmää sanoa että ”kaikki eivät pelaa videopelejä” – videon nimessä luki ”Fallout 3”.
Jos ei tiedä, mikä kyseinen asia on, sitten etsii tietoa.

Ja nimimerkille ”Mummo, ok, 61v”, et kuule ole sinäkään päättämässä mikä on huumoria ja mikä ei.

se anteeksipyyntö tuli jo päivä sitten tossa edellisessä hymyn uutiskommenteissa…

Ps. @25 taitaa olla tuksun sisko tai tuksu itse. Ps. Tuksu ootko tehny rikosilmoituksen siitä, kun sinulle buuattiin? ja näytettiin keskisormea?

Minä kuolen nauruun :DD Ei saakeli, eikö ole oikeesti enää muuta tekemistä ku youtubesta ettiä huumorivideoita? Joka helevetin videosta mekkala, jossa tää tuksu on. Tuo ei ole mikään tappouhkaus. Harvoin mitään hymy juttuja luen, kun täyttä turhaa ne on. Mutta tämä on jo menny pikkusen yli.

Melkone tappouhkaus.. Voi juukeli. Enpä oikein uskalla sanoa mitään, kun pelkään että tuksu haastaa oikeuteen kunnianloukkauksesta. Mutta sanon että tappouhkaus se ei ole!

Minulla kävi yöllä demoni ja sanoi että satiaisia sai siltä vaaleelta läskiltä,mitä tehdä,,,neuvoin onnetonta pahuuden ilmentymää sirottamaan pikkasen oerganoa nivusiin ja viheltämään takaperin lööppijulkkis raitaa. Näin tehtiin ja nyt onnellinen demoni käy pizzalla ja olusella,kyllä maailma on kaunis.

Mitäköhän se Tuksu keksii seuraavaksi? Haastaa demonit oikeuteen? Helppo sitä on elää kun rahaa tulee veronmaksajilta. Pääsisinköhän minäkin uutisiin jos väitän, että demonit antoivat minulle 20e yöllä, kun tarjosin niille pizzaa?

Täytyy sanoa että tässä kohtaa sympatiani ovat kerrankin Tuksun puolella!

Videon tekijälle: voisit edes hetken miettiä sitä että kaikki eivät pelaa noita räiskintäpelejä, kaikille niistä tehdyt videot ei yksinkertaisesti ole sisäpiirin vitsi! Johanna Tukainen joutuu ihan taatusti elämässään kokemaan aika paljonkin negatiivista palautetta ja uhkailua. Olet tosi ylimielinen jos väität, ettei hänellä ole oikeutta loukkaantua tai säihkähtää videostasi. Yrittäisit edes hieman nähdä asioita muustakin kuin omasta näkövinkkelistä! On muuten tosi tympeää leimata eri mieltä olevat ”kukkahattutädeiksi” tai ”huumorintajuttomiksi”.

Eli parahin videon tekijä, jos minä pilkkaan/uhkailen sinua julkisesti ja et tykkää siitä, voin kuitata kaiken sillä, että ”vitsi vitsinä” ja jos et vieläkään ymmärrä, totean vain että olet ihan älyttömän elämästä vieraantunut, herneen nenään vetänyt huumorintajuton tantta. Kätevää, eikös totta 🙂

No ehkä pitäisi mennä sinne Amerikkaan elämään glamöörielämää ja ’uhkailtavaksi’ jos kerran FBI ottaisi rikollisen kiinni päivässä. Niin käy ehkä jossain Tuksu-todellisuudessa, muttei oikeassa elämässä. Kyllä sielläkin paikallistasolla toimiva poliisi ratkaisee tämäntapaiset rikokset, ei mikään liittovaltion poliisi. FBI tutkii vakavia rikoksia ja liittovaltion rajat ylittäviä tapauksia, mutta megajulkiuuden saamiseksi ja asioiden isottelemiseksi piti vetää hatusta tuo FBI ja samalla osoittaa oma tietämättömyytensä. Kas, kun voimansa takaisin saanut manageri ei huuda apuun Supoa tai Krp:tä. Mutta onneksi on henkivartijat…
Sitten vielä ihmetellään, että miksi kansan syvät rivit (kateelliset naiset) buuaavat Tukiaiselle… Olisiko peiliin katsomisen paikka?

”TURHA LÄSSYTTÄÄ. RIKOSILMOITUS ON TEHTY JA POLIISI SELVITTÄÄ, OLIKO KYSEESSÄ RIKOS. TÄLLÄ VÄLIN TYPERÄN TEINIKOMMENTOINNIN VOI JÄTTÄÄ POIS.
OMA MIELIPITEENI ON: UHKAAVA VIDEO, PISTE.
JOS MATTI SAAREN KOULUVIDEOT OLISIVAT OLLEET MYÖSKIN HUUMORIA, KETÄÄN EI OLISI KUOLLUT.”

30.7.2009 klo 11.05, Tuksun puolesta ry (vierailija)

Aika sairas vertaus 😮 kommentoija vois vähä miettiä mitä sanoo! Häpeän puolestasi. Ja mitä tulee teinikommentointiin; katso omaa kommenttiasi caps lock päällä kirjoitettuna. Sekö on asiallista aikuiselta jos olet edes aikuinen? Mitä itse uutiseen tulee täysin liioiteltua niin kuin yleensä Tukiaiselta. Raukka on saanut niin paljon haukkuja että on alkanut jo pelkäämään tollasta… Sinänsä surullista. En tiiä onko julkisuus sua varten.

Selvittäisin ensiksi mm. ne sairaalamyrkytyshommat… Se pullonheittokin on enemmän rikosilmoituksen paikka. Jokos CIA selvittelee radiosoittoboikottia? Ja kuka vihdoin kertoisi, mitä Vappu Pimiä tähän kuuluu?

TURHA LÄSSYTTÄÄ. RIKOSILMOITUS ON TEHTY JA POLIISI SELVITTÄÄ, OLIKO KYSEESSÄ RIKOS. TÄLLÄ VÄLIN TYPERÄN TEINIKOMMENTOINNIN VOI JÄTTÄÄ POIS.
OMA MIELIPITEENI ON: UHKAAVA VIDEO, PISTE.
JOS MATTI SAAREN KOULUVIDEOT OLISIVAT OLLEET MYÖSKIN HUUMORIA, KETÄÄN EI OLISI KUOLLUT.

Minä haluan kyllä samoja lääkkeitä ku Järvisellä. Kivoja juttuja tulee……

Sovitaan nyt yksi asia. Kirjoitan lyhyesti, niin jokainen jaksaa lukea.

Pikkuteinit, peliteinit, elämästä vieroittuneet nörtit: te ette sanele yhteiskunnan moraalia. Te ette päätä, mikä on huumoria.

Tukiaiselle kunniaa kerrankin! Vie homma eteenpäin. Kyllä se siitä.

Ja mitä tulee Hymyyn, sehän vain uutisoi asioista. Teillä, lapset, on niin puurot ja vellit sekaisin.

Tukiainen, kun teet sitä rikosilmoitusta niin maitse niistä koruista,kengistä,erittäin kalliista vaatteista ja siitä valkoisesta turkista mitkä sulta varastettiin,saadaan sekin asia eteenpäin ja ei tarvi itkeä seiskan sivuilla pöllityistä glämööri tavaroista. Turkin oletkin jo nähtävästi saanut takaisin koska poseeraat helteessä sen kanssa. uskomatonta.

Nuoren miehen omat kommentit asiasta:
”Tarkotus oli tehä VATS alakulmassa vilahtavalle pullolle, mutta osottautui liian vaikeaksi. Sen jälkeen homma vähän riistäyty käsistä ja tuli tuo .
Muutamalle kaverille sendin joskus yöllä ja jätin video lojumaan… Sitten tuli päivä jolloi MTV3 ja Hymyn slowpoke nettietsivät löysivät videon ja eivät tajunneet, että video oli parodia (Luokittelin Youtubessakin luokkaan Comedy tai entertainment) ja oikeasti luulivat että oli tappouhkaus. Missään kohtaa ei kyllä uhattu tappaa -.- ”

Pitäisiköhän näiden ”toimittajien” jo siirtyä kiltisti sinne leipäjonoon tai käydä ainakin ne koulut loppuun..

”Huumoria tai ei, johonkin raja on vedettävä oli kyseessä Tuksu tai kuka tahansa muu. Tekijä vastuuseen ja rupeaapahan sitten ihmiset miettimään mitä nettiin huumorilla postaa.. Ei mua paljon naurattais jos joku huumorilla musta ko. videon tekisi.”

Itse olisin todella tyytyväinen jos pääsisin ko. videoon, olisihan se hyvä tietää olevansa niin tärkeä ihminen että kehittyneimmälläkin tähtäysjärjestelmällä ammutaan huti. Taisi kauneus iskea ampujaa silmään ja tähtäyiläy häiryyntiä. Missä videolla on uhkaus? Videon nimi oli ”Fallout 3: Johanna Tukiainen Assasination Failure” Eli tappoyrityksen epäonnistuminen. Keikallahan tuksua heitettiin pullolla, joka meni ohi, tässä on vain korvattu pullo tuolla ”luodin reijällä” joka ilmestyy metrin verran seinän eteen.

”Youtubessä on miljoonia samantyylisiä videoita, eikä ketään ole välittänyt niistä, ennen kuin tuksu saapuu paikalle.”
Eihän tuksu edes sattunut paikalle, vaan Hymyn ”toimittajat”

Se video on täysin läpällä tehty. Tukiainen täysin vainoharhainen ruma akka joka kerjää vain huomiota. Tekihän hän rikosilmoituksen siitäkin, ettei hänen paskaa musiikkiaan soitettu radiossa.

Youtubessä on miljoonia samantyylisiä videoita, eikä ketään ole välittänyt niistä, ennen kuin tuksu saapuu paikalle. -.-

Miten voi ampua ohi V.A.T.S. -tilassa! Ei tainnut ampuja ollut kehittänyt tarpeeksi small gunseja 🙂

Saako ihmisiä sitten tappaa nauruun tai myötähäpeään? Kohta liuta omaisia haastaa Tuksun ja Järvisen oikeuteen, kun ovat tappaneet ihmisiä nauruun noilla tekemisillään.

Huumoria tai ei, johonkin raja on vedettävä oli kyseessä Tuksu tai kuka tahansa muu. Tekijä vastuuseen ja rupeaapahan sitten ihmiset miettimään mitä nettiin huumorilla postaa.. Ei mua paljon naurattais jos joku huumorilla musta ko. videon tekisi.

Naurettavaa lässytystä.. Olen tuon videon nähnyt eikä missään vaiheessa siinä olla kenenkään henkeä uhattu. Tuohan on täyttä huumoria. Ns. ”täyhtäyskuva” on peräisin fallout 3 pelistä…

Jotenki tuntuu että nyt ne laaksosta karanneet kaikki muumit ole ehtiny samaan kanoottiin.

Onko se Fallout 3 peli nyt sitten uhkausvideopeli jos siitä on huumorilla tehty tuksuversio, samanlaisia versioita eri henkilöistähän siellä on isot kasat vieläkin. Mitä jos joku kerää sieniä metässä puananen autohaalari päällä, hä? Tilataanko vartijat katsomaan ettei se vaan hyppää kilpikonnan päälle, hä?

Onhan toi tekijä jo tiedossa, peliplaneetta.netin keskustelupalstalla esiintyy nimimerkillä Hattiwatti06. Saa nähä nostaako tuo poika tai pojan vanhemmat tukiaista vastaan jotain syytteitä näistä ”hmiset, jotka tällaisia tekevät, omaavat raskaita henkisiä ongelmia” lausunnoista. Videohan oli ihan vaan perus nettihuumoria, jos tälläiset keski-ikäiset tuksut ja järviset eivät sitä ymmärrä, niin se tuskin on tekijän ongelma. Lasten solvaaminen mielenvikaisiksi on ainakin minun mielestä suurempi rikos kuin hassun videon esittäminen netissä.

(Lähetän tämän jo toiseen kertaan, jos jotain pitää sensuroida niin sensuroikaa ja julkaiskaa)

Ei siinä videossa ollut kyllä mitään ”uhkausvideoon” liittyvää. Pelkällä huumorilla.

Siis oikeasti, selittäkää mulle missä vaiheessa sitä videota oli tappouhkaus.

”Uhkausvideo on poistettu. Se oli netissä tämän päivän.”

Kylläpä paska hymy ottaa asioista selvää, kyseinen video oli youtubessa yli 2viikkoa.

Täähän on ollut parasta viihdettä vuosiin.
Muistan joskus mätäkuun kesäjutun, Ruokolahden leijonan.
Tuksusta ja Järvisestä on tehtailtu (Hymy, Maikkari, Voice, Seiska) juttuja tänä kesänä niin, että ansiokas mitali kuuluisi Tuksu-Tuija-osoitteeseen.

Järvinen, kuule, niin ottaisikin kiinni USA:ssa. Se on niin pöljä valtio pöljine ihmisineen, ettei porukka voi jäädä kuin kiinni. Suomessa ollaan astetta fiksumpia, niin ettei Järvinen tee kuin itsestään pöljän.

Oma kommentti