Tukiaisen lähipiiri hermostui – jättäkää meidät rauhaan!

Johanna TukiainenKohujulkkis Johanna Tukiainen tunnetaan blogeistaan, joissa hän silloin tällöin nostaa esiin myös lähipiiriään. Joskus hän on tehnyt sen myös henkilöitä nimeltä mainiten, vaikka kaikki hänen läheisistään eivät ole tehneet omaa valintaansa julkisuuden suhteen. Tultuaan toisiin aatoksiin Tuksu on päivittänyt blogitekstejään ja poistanut henkilönimiä.

Tuksun lähipiiristä on myös kirjoiteltu internetin eri keskustelupalstoilla nimiä käyttäen. Hymyn tietoon on nyt tullut ainakin yksi tapaus, jossa Tukiaisen ydintuttavapiiriin kuuluva ihminen on noussut takajaloilleen. Toistaiseksi hän on tyytynyt poistattamaan nimellisiä kirjoituksia internet-sivuilta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Julkisuudessa elämänsä eläminen on Johanna Tukiaisen (30+) oma valinta. Oma valintansa on myös, jos ja kun ”nostaa” perheenjäsenensä tai tuttavansa sinne blogeissaan. Ei ole median vika. Eikä nettikirjoittelijoiden.
Mutta nythän mamma och pappa Tukiaisella ynnä deras familj hyppii ilosta siellä jossakin Tukholman lähiössä. Esikoistyttärensä on menossa naimisiin.. Kyllä Viktuurian häät jääpi kakkoseksi glamöörissään. Mistäköhän voisi tilata lippuja Johannan megatapahtumaan?

Haahka,vai mikä pöllö? !
Ompahan lyllykällä tienistit vähissä,kun pitää joka lehteen kuviansa tyrkyttää.Seurapiiri sivuistoillakaan ei varmaan kovin tunkua ole,loppuun kuluneen ja pöhöttyneen oloiselle neidolle ?
Turha valitella meediassa ,kun on itsensä kusiliemeen pistänyt?
Miehistäpuheen ollen ,tai puutteesta kehoitaisin siirtymään Kaisaniemen puistoon perspyllyllään ehtoolla mekko korvissa.Jospa siellä joku häiriintynyt auttaisi selipaattiasi !!!

Miksi noita vanhoja kuvia julkaistaan. Laittakaa se tuore kuva jossa ton rämerotan naama muistuttaa vappupalloa.

jos kaiken itse pilaa, on turha olla pettynyt 😀

Eiköhän tää ole se aina samaa takkia pitävä wannabejulkkispoju.

Koskeeko tämä nyt sitä joelin hemaisevaa tyttöystävää joka on sieltä unkrainatsekkoslovakiasta?

Oma kommentti