Tukiaisen manageri lähtee nunnaluostariin – miten käy nyt Tuksun Euroviisun?

Tuija JärvinenJohanna TukiainenKohuleidi Johanna Tukiaisen kohumanageri Tuija Järvinen tunnustaa Hymylle haaveilleensa nuorena nunnan ”kutsumusammatista.”

Nyt hän lähtee muutamaksi päiväksi luostariin Heinävedelle hiljentymään.

-Olo on aina niin pieni ja nöyrä, kun vierailen luostareissa, Järvinen toteaa Hymylle.

Hän vierailee Heinävedellä myös ystävänsä mökillä, jolloin syntyy Tukiaisen kauan kohutun Euroviisu-biisin sanoitus.

Syksyllä Johannan ura siis jatkuu entistä suuremmilla panoksilla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Veikko Samuli on sen verran ammattimies, että en usko, että hän tuohon
hömppään osallistuisi.
Mistähän syystä Hymy ei ole tavoittanut Samulia?
Ehkä siitä syystä, että hän profiloi lehdykän samalle tasolle, kuin muutkin
selväjärkiset.

”Ei ole tainnut miestä löytyä?” Viitataanko tällä nyt Veikko Samuliin vai kotimaiseen tunnettuun miesartistiin?

Eikö ole tainnut miestä löytyä tuolla pärställä kun pitää nunnaluostariin paeta?

Niin…huumorillahan tämä Tuija perustelee tekemisiään.
Euroviisubiisinhän nimi on jo julkistettu = SEXX. Olkoon nunnaluostari sitten inspiraation lähteenä. TÄMÄ ON HUUMORIA! ”siis ettekste tajuu mikä paradoksi”

Kilpailubiisien tulee olla valmiina (tasokkaat äänitteet CD:llä) Ylellä 30.8 mennessä.
Kiire tulee, jos biisiä vasta kirjoitetaan. Sitten se pitää vielä äänittää. Missä vaiheessa Johanna ehtii opetella ja laulaa sen nauhalle, koska hän lähtee nyt loppukuuksi Como-järvelle.

Ai niin, eikös se Lööppijulkkiskin ollut selvä jo toisella otolla. Johanna on poikkeuksellinen lahjakkuus.

Ihan turha julkistaa lehtien palstoilla, että AIKOO tehdä biisin. Se on julkistamisen arvoinen asia vasta sitten, kun biisi on valittu varsinaiseen kilpailuun.

Mitenkäs siellä Eurotähti-kilpailuissa kävi? Uutisoinnin arvoista oli aikomus osallistua kilpailuun. Me haluamme tietää myös lopputuloksen!

PS. Koska se Simo Salmisen levy ilmestyy?

Tuota kuvan naista voisi kuvailla kahdella sanalla: Reitevä ja persevä. Rintavakin kyllä mutta ne taitaa olla muovia.

Voin jo nähdä kuinka Oslossa ensi keväänä show alkaa nunnan kaavuissa… karseet pyrot leimahtelee ja tuulikoneet pöllyttää helmaa, kunnes kaavun alta paljastuu tissiliivit!

Tämä on samaa paskaa Hymyn ja Tukiaisten puolelta. Perseaukiset pitää olla lööpeissä tavalla tai toisella. Toi euroviisuhomma on silkkaa skeidaa ja sen tietää toi mänätzeerikin.

Nythän mä vast hokasin. Siis nythän on tuksun euroviisuedustus jopa vaarassa!!! Siis vastahan se äsken oli luomassa omaa laulajan uraa ja menossa eroottisiin kuviin ja ties mitä tämä puija! Niin eikun veri vetää selibaattiin ja nöyrään nunnan kutsumukseen. Mutta tutkimattomat ovat herrain tiet (etenkin kansainvälisten). No, onnea valitsemallasi tiellä, toivottavasti tuksu löytää yhtä tehokkaan uuden mangerin, ettei hyvin alkanut keikkaputki yms. rankka promotyö katkea – sitä niin nopeasti tipahtaa julkisuudesta, ellei nimi ole esillä, tipahtaahan?

Ps. Joko hymy tavoitti Veikko Samulin? Onko yritetty kilauttaa jo (this is humour) Simolle? Ja miten Vap…. Niin pal kysymyksiä (ja humouria), että heikompia hirvittää!

Juuri näin. Huumorpa huumor. ”Ne vain naurattavat enemmän. Te ette.” Siis miten paljon kukin naurattaa – kommentoijat kuitenkin sitten jonkun verran? Vähän tuksumaista kielenvääntöä…
Kuiteskin siis oikeessa oot, köyhis, nää kaks lehteä on jo pitkään pistäneet 6-0 tuksua esikuntineen. Suostuisitko itse moiseksi sylkykupiksi, kunhan nimi on kirjoitettu oikein? Mie en.

Kommentoijille: this is humour. Ja sitä te ette näy ymmärtävän, joten niputan teidät samaan kastiin kuin Puija ja Tuksu. Ne vain naurattavat enemmän. Te ette.

Jos reissu kestää muutaman päivän, niin miten tuksun mualimanvalloetus viisuloissa voi tyssätä?
”Kauan kohuttu Euroviisubiisi” on yhtä kuin Hymyn avulla synnytetty unelma hitistä. Ja kysehän on siitä, että kappale lähetetään viisuraadille, jos nyt koko biisiä on edes tulossa. Aika todennäköistä on, ettei kappaletta edes nähdä Suomen viisukarsinnoissa.
Mites se huippunimi biisin takana? Ei kun nimet? Ei ole mitään huippusäveltäjää tai -sanoittajaa. On vain uupunut, luostariin (retriittiin?) lähtevä manageri ja ”kohublondi” itse.

Kappas, ei ole photoshoppailija ehtinyt asialle. Toisaalta tämä otoshan on ajalta, jolloin tuksu oli vielä solakahko? Kyllä ne hymyn ja seiskan toimituksessa osaa valita karmeimmat kuvat noin ihan piruilumielessä… Vaan syksyllä panokset kovenee! Uhkaus! Rikosilmoitus!

Se on kohuttu niiden 10 kommentoijan keskuudessa jotka tänne kirjoittelee. Miksihän nää hörhöt on aina niin sekopäisii.

On se kumma ku ei tuksun kauneutta arvosteta. Tuksun ku sais ni ois elämän palikat paikoillaan! Eniten pidän tuksun huulista!

Kohuttu? Missähän tosta euroviisubiisistäkin on kohuttu? Mainittu kylläkin jossain yhteydessä, mutta kohuttu? Ei helevetti, tulis todellakin joku ja takois tollekin nunnerolle järkeä kaalinlehtiin…

Tää on niin viihdettä. Hymy on osunut kultasuoneen tässä Tuijapuijassa. Kun Tuksu ei jaksa, niin Tuikkupuikku jaksaa – ja pistää paremmaksi.

Hetkinen… KAUAN KOHUTUN Euroviisu-biisin sanoitus? Hä? Veikko Samulin mökillekö, vai Simo Salmisen? Mutta miten Vappu Pimiä tähän liittyy?

Niksu lähti Suomesta, Puija lähtee luostariin. Miten on niin paljon kevyempi hengittää yhtäkkiä? Tää on kuitenkin vain hetkellistä helpotusta…

Oma kommentti