Tukiaisen manageria huoriteltiin: ”Nyt lähdetään käräjille!”

Tuija JärvinenKohumanagerin viittaa päällään kantava ja muun muassa Johanna Tukiaisen ja Simo Salmisen levyprojekteista tunnetuksi tullut väriläiskä Tuija Järvinen aiheuttaa mielenliikkeitä missä ikinä liikkuukin.

Viikonloppuna Järvinen bongattiin ravintolasta Iisalmessa, eikä ilta sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan. Erään miehen kuultiin esittävän herjaavia väitteitä Järvisestä.

-Kyllä se pitää paikkansa, että minua huoriteltiin viikonloppuna paikallisessa. Käräjät tulossa, jos ei tajua anteeksi pyytää, Järvinen kertoo tuohtuneena.

Hän sanoo vaativansa julkista anteeksipyyntöä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Simo Salminen

Kommentit

sori vaan tuija pesi selekäni ja saippuoi munani,huuhtoi sit minut.kuivateltiin ja puettiin kohta otettiin trinksuja ja sillee. ei tuija huora ole koska ei rahaa ollu vailla eikä muutakaan hyödykettä. haluaisin uudelleen saunaan,ennen naisen kanssa jolla on pehmeyttä kun kuivaa luusäkkiä.

Kyllä kyse on ollut vain liian pitkälle mennestä polttaripilasta taas.

taitaa tuomariakin naurettaa tommonen onnenonkija..tiedän jo lopputuloksen et tule saamaan latinlatiakaan.eihän tääl raiskaajatkaan saa kun ehtoollista ja kädenpuristuksen.

ei ketään saa syyttä huoraksi sanoa.huora on sellainen joka antaa persettä rahasta.ei sellainen joka vähän hämmentää soppaa itse siitä hyötymättä muuta kun näitä huippuälykkäitä kommentteja.

Kauan sitten jo piti muuttaa pis Iisalmesta… Ja tunnetuksi on tullut ei-toteutuneista projekteista

Onko tukinuijalla sama rikosilmoistuspostilaatikko kuin tuksulla ? Siellä voi olla aika täyttä jo.. joten harwall arenaan megakärjillä varmaan tavataan =)

Tämä se on kans joka asiasta menossa käräjille. Kuinkahan paljon kyseinen henkilö on kerenny tekeen rikosilmotuksia elämänsä aikana?

sen siitä saa kun lähtee remmiin kaikenmaailman tukiaisten kanssa…

Oma kommentti