Tukiaisen muuttouutinen rikkoo ennätykset – vuoden suosituin!

Johanna TukiainenStara ja Hymy-lehti kertoivat eilen Johanna Tukiaisen aikeista muuttaa Suomesta Ruotsiin. Nainen oli sitä mieltä, että sikäläiset miehet ovat herrasmiehinä enemmän hänen makuunsa, ja suomalainen media on pilannut hänen elämänsä.

Uutinen aiheutti ennennäkemättömän suosiovyöryn. Aivan näillä hetkillä siitä on tulossa kiistatta vuoden 2012 suositelluin uutinen Suomen suurimmassa uutislinkkipalvelussa, Amppareissa.

Yleensä uutiset keräävät vain joitakin ääniä, plus-äänet ovat harvinaisempia kuin miinusäänet. Jos uutinen saa esimerkiksi 20-30 plusääntä, sitä voi jo pitää melkoisen suosittuna uutisena.

Eilen nähtiin hämmästyttävä ilmiö, sillä Staran kirjoittamaa Tuksu-uutista on klikattu jo peräti 1132 kertaa. Hymyn samasta aiheesta kertova uutinen on kerännyt 772 plus-ääntä. Tulokset ovat mainittavia sen valossa, että tällä hetkellä vuoden 2012 äänestetyin uutinen on Urheilulehden MM-lippufarssia käsittelevä ”Lätkän pukuherrat ovat nolanneet itsensä lopullisesti” 1169 plusäänellään. On mitä ilmeisintä, että Tukiaisen muuttouutisesta on tulossa vuoden suositelluin.

Amppareiden kaikkien aikojen suositelluin uutinen liittyy myös Tukiaiseen.

Findance-verkkolehden ”Lopetamme uutisoinnin Johanna Tukiaisesta”-juttu keräsi Amppareissa peräti 1947 ääntä vuonna 2009.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ampparit

Kommentit

Mahdatkohan Salon tyrkyllä tarkoittaa Johtajaa? Aiemminhan tämä hemmo esiintyi z-alkuisella nimimerkillä, ja pravuurina olivat masturbaatioesitykset web-camissa (kaikki halukkaat pääsivät katsomaan), nk. musavideoiden tekeminen, ”tyyli”blogin pitäminen….

Mutta tajuupahan Tunkki nyt kuinka vihattu aidosti tässä maassa on! Faneja tällä daamilla on muutama Maija Mi ja yks hullu jonka kuva tungettu Arton facebook-seinöllekin sekä yksi Salosta oleva tyrkky..lisäksi tietty parassiskoni..

Niin? Ja montakohan kertaa arvon ex-rva on tätä samaa tarinaa höpöttänyt.
Turha luulo! Ei se mihinkään todellakaan lähde.

Oma kommentti