Tukiaisen prinsessahäiden laskut maksamatta!

Johanna Tukiainen ja Arto LänsmanVihaiset lappilaisyrittäjät vaativat saataviaan Johanna Tukiaisen kuukausi sitten tanssituista häistä. Hääkuljetuksesta syntyneeseen soppaan saatiin sotkettua tv-kanavakin.

Hymy-lehden huhtikuun numero paljastaa, että Tukiaisen häistä on jäänyt maksamatta muun muassa kukka- ja bensiinilaskuja. Suurin yksittäinen saatava on kuitenkin yrittäjä Tuomo Korhosella, joka kuskasi näyttävällä Hummerillaan hääseuruetta kolmen päivän ajan. Mukana oli myös ulkopuolista työvoimaa.

Kaikkiaan maksamatta jäänyt kuljetuslasku on tuhannen euron luokkaa.

Tuomo Korhonen ja häävieraita kuljettanut HummerKorhonen kertoo Hymylle saaneensa sulhaselta Arto Länsmanilta tiedon siitä, että häihin osallistunut TV5 maksaisi kuljetuksen. TV5 palautti kuitenkin laskun täysin perusteettomana. Korhonen katsoo tulleensa petoksen uhriksi.

Lue lisää häkellyttävästä sopasta printtilehdestämme!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Tuomo Korhonen

Kommentit

Ei tainnnu cashit riittää, koska heitän pasaset peltii niinku Jutila pressan edes!

Täytyy kyllä olla idiootti että yrittäjää haukkuu, jos jää rahat saamatta. Tuksu ja Arto tässä ainoat idootit on…perkele….

Johanna on nyt Seiskan maksamalla upealla glamour häämatkalla. Shampanja virtaa ja huoneessa baarikaappi täynnä olutta sekä drinkkejä niin paljon kuin jaksaa juoda. Mahtaa Artoa vituttaa …

Ei voi olla noin tyhmä et luottaa artoon/tuksuun.Jos olis vaatinut rahat etukäteen ei tarvisi valittaa…tyhmyydestä saa maksaa.

Yöhanna lähti Pariisiin, ei varmaan maksa laskuja edelleenkään, kun pitää ostella siellä kalliita merkkivaattehia ja kenkiä. Toivottavasti muistaa sovittaa niitä…

eikös se ole yleinen tapa että ensin tarkastetaan luottotiedot ennenkuin antaa velkaa.

Enpä olisi kyllä itse sitonut
tuolle porukalle kalustoa kolmeksi päiväksi jos ei rahat olisi omassa taskussa

jari, pohjosen pallinaamat ovat erittäin arvattavia runkkuja, kaikki!

Kannattaiskohan Lehtien lopettaa jo kirjoittelut tästä pariskunnasta,vaikka ymmärränkin et näillä lehdet myy.Sais olla jotain positiivistä asiaa välillä:(

Arto väitti TV5:n maksavan ja nyt on etelän asukeiden huijaus? Koska artsi on ollut etelän mies? luulin että hän on pohjoisesta.

Eiköhän pistetä keräys pystyy ja hoideta tämä huvi porukalla loppuun. On tämä niin hauskaa ollut.

Justjoo. Tuksu on rikas, eikä maksa laskuja.. No voi johanna,unohtuko lompakko kotiin?

Tää on pakko olla aprilli pila eihän glamuuuuur tähti voi olla maksamatta laskuja.

PUMMEJA KOKO SAKKI!BAARISSAKIN EIVÄT ITSE MAKSA KANSA MAKSAA ?

”Pikkukylässä ei kyllä ole varmaan yhtään ainutta kateellista ja katkeraa kyseistä hummerjätkää kohtaan, enemmän kai sääliä hän siellä nauttii, kaikkensa on yrittänyt yrittäjänä mutta kaikki tosiaan on yrittämiseksi jäänytkin, hummerikaan ole edes miehen oma!”
Jos auto ei edes yrittäjän oma niin yrittäjälle vielä huonompi juttu,joutunut hankkimaan auton ja Tuksu jättää maksamatta!!!! Jotkut kirjoittelee että Tuksulle kateellisia??? Kuka on kateellinen lukuisasti tuomitulle väkivaltaiselle naiselle jolta verottaja vei jo helmikuussa oman yrityksen kun jätti tässä tapauksessa veronsa maksamatta?? Kaunis?? Moniko nähnyt oikeasti Tuksun luonnossa?? Kuvanmuokkaus ohjelma saa ihmeitä aikaan.:DDDD..no,se siitä.. 🙂

Ei kai tuommoinen pikku tonnin velka sentään yritystä kaada.
On se Tuksu vekkuli

Hampaan kolossa ei ole mitään kyllä tällä katkeralla. Onneksi ex-ivalolainen.

Tuomo, luuletsä et sä saat ”sun” massit (onkohan mitään diiliä ylipäätään tehtykään?) itkemällä Hymyssä?!

joo, eipä tietenkään jollaki ole jotaki hampaankolossa viesteistä päätellen..

Höh.

Tonnin velka kasvaa ulosotossa kivasti ja perintää kuitenkin seuraavan 15 vuoden ajan tulossa. Hyvä diili musta, varsinkin kun vielä sai julkisuuden kaupan päälle!

Tuhnu Tunkkaiselta täysin odotettua. Eihän se ole muuta maksanut kuin Lensmannille Mustin murkinat.

Täällä nämä muutamat ivalon selkäänpuukottaja jauhajat kirjottelee kun pystyy nimettömänä kirjotteleen, menkää sanomaan asianne päin naamaa hummerjätkällä.

Tilaaja maksaa laskun. Eli jos TV5 tilaajan, silloin kanava maksaa. Mikäli Tuksu tilaajana, Tuksu maksaa. Pistä perintään, jos eivät maksa…siellähän ne muutkin laskut taitavat olla.

Vakava juttu.Yrittäjä kokee tulleensa petetyksi ja oikeus asiasta tehdä rikosilmoitus.Jos poliisi tutkittuaan pariskunnan pankkitilit huomaa ettei tilaus hetkellä ole ollut rahaa, niin petos syyte varma.

Milläs se Länsmaän mitään maksaa kun ei töitäkää tee,
osaakokaan mtään.

Se maksaa joka tilaa. Näin minä joudun tekemään ja teenkin. Jos ei massi riitä,olen ostamatta. Ja aika moni muukin,suomalainen.Eikö?

MEDIAN VAINOA ja salaliitto! Tuksu on niin kaunis ja lahjakas, että tuomo on vain kateellinen.

No itse jos ajattelisin tuota tilannetta niin helposti luulisi että jos takaan on tv viisi niin luotto pelaa…

tässä seuraillu tätä keskustelua ni täytyy sanoa et on pikkukylässä hummeri miehellä katkeria ja kateellisia naapureita kun pitää hänen veloista olla täällä huutelemassa. karavaani kulkee ja…

Aamuvirnu: Ei Tukiainen ole koskaan väittänyt olevansa rikkain julkkis.

Kauhealle hyypiölle: perinteisesti morsiammen vanhemmat kustantavat häät. Jos pari taas on asunut jo yhdessä tai aikuisia ihmisiä, niin yhdessä kustannetaan. Se maksaa, kenellä on rahaa. Arto on rahaton ja Johanna on Suomen rikkain julkkis (omien sanojensa mukaan). Avioliitto on yhteinen yritys ja johan avioliittolakikin velvoittaa puolisot elättämään toisiaan. En siksi ymmärräkään Johannan vinkumista Arton rahattomuudesta, eihän se yllätyksenä tullut.

Miksei SUomen rikkaimmalla julkkiksella, Tunkilla, ole vara hoitaa laskuja? Laskuhan on pieni juttu kaiken luxxuksen ja jetset juttujen rinnalla.

Eikö se ole yleinsäkin ENEMMÄN MIEHEN tehtävä kustantaa häät kuin vaimon?? Tässä tapauksessa Arto niljake ei ole laittanut penniäkään likoon! Arto hummerin tilasi joten hän sen myös saa maksaa! Morsian itse osti tuhansien erojen edestä mm. kukkia, oman pukunsa ja morsiusneitojen pukuja, lentoliput useille vieraille, ruuat yms. joten ARTO nyt maksat ja kunnolla!!!! Kuulin yhdessä kapakassa kun JOhanna huusi täyttä kurkkua Artolle, että hän on laittanut tuhansia häihin kiinni omaa rahaansa eikä media maksa kaikkea! Arto kuittasi tähän, että hänen sukunsa maksaa, he ovat perintöä velkaa Artolle.

Toinen reppana Yrittäjä yrittää tehdä töitä että sais velkansa maksaa, mites kävi?

Mitä tekemistä Arto Länsmannilla on maksamisen kanssa?

no nyt on kaukaa haettu jos aletaan autonkuljettajan velkojaki esiin kaivaan.

Ekonomivanhempien glamouriprinsessa tytär ajeli siis pummilla. Suurin huoli olikin ”primpsessalla” silmäluomen päällä roikkuva variksen siipi!

Tämäpä oli valtava yllätys että herra Länsmän ei maksanut laskua, voi mahoton.

Miten mahollista että laskut jää maksamatta, eikös hyviin tapoihin kuulu hoitaa asiat niin kuin on sovittu.

Tuomittavaa, ettei laskuja ole maksettu. Toisaalta ihan odotettavissa ollut asia. Yrittäjät olivat hyväuskoisia, kun lähtivät rumbaan mukaan, vaikka Joulenella on tuhansiatuhansia ulosotossa. Ikävä sanoa näin. Kohta tulee rouvan viikkotiedote, että kaikki on väärinkäsitystä. Kuten aina. Hänessä ei ole mitään vikaa. Ilkeät poliisit, verottaja ynnä muut ovat turhaan hänen kimpussaan…

Kun kyseessä on Tukiainen, niin…
Lasku maksamatta = Ei uutinen.
Lasku maksettu = Tämä on uutinen.
Tää prinsessahan elää aivan omassa maailmassaan eikä siinä maailmassa ole lainkaan laskuja, velkoja, veroja tai velvotteita saatikka sitten itsekritiikkiä, moraalia tai järkeä. Siellä on vain… MINÄ, MINÄ, MINÄ JA MINÄ.

”Woman pover rools!!!”
Sanoo Johanna blogissaan. Vuosien amerikankielitaidollaan.

voisiko olla niin, että tuonkin junttilan ihmiset olivat aika otettuja jo pelkästään tuosta mainosarvosta? toki paska juttu, ettei rahoja tule, mutta eiköhän tuoki mesta saanut samalla ilmaista mainostaki.

Rehellistä touhua kuten lapin mies Jari Isometsällä aikanaan.hummeri hemmo laita lasku välittömästi perintään

Surullista,ettei kanssa ihmiseen enää voi luottaa. Minusta se ei mene niin että son narri jota on narrattu. me luomme maailman jossa elämme ja minä ainakin haluan huomisen jossa voin luottaa vaikka vieraaseen.Hei herätys ihmiset,aikuisten oikeasti!

Ei kai yrittäjän hyväuskoisuus ole mikään oikeutus kaiken maailman pummeille jättää laskujaan maksamatta?
ja eikös se Artokin ole Lapin miehiä? Mitenkäs se rehellisyys jakautuikaan pohjoisen ja eteläisen Suomen välillä?

Tuhansien eurojen laskuthan ovat pikkurahaa Tuksun kaltaiselle glamour-elämää nauttivalle miljardöörijulkimolle. Jospa lasku vain unohtui maksaa, sillä Tuksun kiireisissä aivoissa pyörii glamourimpiakin tärkeitä ajatuksia…

Heh, kyllä Korhosen olisi pitänyt arvata miten tässä käy. Ensinnäkin, hän oli imarreltu, että sai tämän keissin, koska pääsee mainostamaan omaa yritystä ja julkisuutta tulee. Toisekseen, tulee lisää julkisuutta, kun mediassa itkee laskujen maksamattomuutta. Puntithan menee tasan. Tukiainen sinällään on karmiva tapaus: miten niin sairas ihminen voi retostella roskalehdissä? Ehkäpä juuri sen takia!

Lukekaapa hei juttu uusiks…USEAMPI on jäänyt ilman saataviaan! Saatte homman kuulostaan siltä ku yrittäjä ois tehny väärin. Eikö kuiten on niin et se joka ottaa velkaa ja jättää maksamatta, on se joka teki väärin??

LAITA PERINTÄTOIMISTO ASIALLE NI JOSKUS VARMAAN MAKSAA KU EHTII!

”Kaikki nyt ei seuraa jotain vitun tuksu draamaa 24/7, joten miten helvetissä näiden ihmisten pitäis tietää millaisia perseaukisia huijareita nää kaks on”

Yrittäjänä on ihan hyvä omata edes JOTAIN itsesuojeluvaistoa, itsekin yrittäjänä tajuan sen. Ei tosiaankaan tarvitse seurata mitään lehtiä tunnistaakseen ihmisen, jolta ei ehkä saa rahojaan takaisin. Ja luuletko tosiaan, että nämä lappilaiset yrittäjät eivät tienneet, kenen kanssa olivat tekemisissä? Jos paikalle pölähtää Muumilaakson märkö valkoisessa viitassa, kera hampaattoman kääpiön, TV5: kuvausryhmän ja Seiska-lehden toimittajan, eikä missään ala hälytyskellot sanoa jotta ”kilkan-kalkan”?

no siitähän mennään, että ensiksi otetaan maksu tai maksusitoumus…kun ei Tukiainen maksa, niin seuraavalle ovelle vain…tapelkoot tukiaisen ja seiskan kanssa…tais seiskakin jättää makasamatta laskuja.

”Aikuisten-oikeasti; KUKA voi olla niin idiootti, että antaa tuolle PA-pariskunnalle mitään laskulla ja kuvittelee, että ikinä saisi niistä rahoista senttiäkään? Siis jösses, syyttäkööt yrittäjät ihan itseään.”

Kaikki nyt ei seuraa jotain vitun tuksu draamaa 24/7, joten miten helvetissä näiden ihmisten pitäis tietää millaisia perseaukisia huijareita nää kaks on

Minkähän takia kaveri antaa luotolla tuollaiselle persaukiselle paskasakille. Luottotiedot kun tässä maassa ovat julkisia (luojan kiitos meille yrittäjille).

Kuka ihme vielä luottaa tuksuun? johan se on nähty niin monta kertaa ettei häneen voi luottaa missään suhteessa..

Kun kyseessä on Tukiainen, niin…
Lasku maksamatta = Ei uutinen.
Lasku maksettu = Tämä on uutinen.
Tää prinsessahan elää aivan omassa maailmassaan eikä siinä maailmassa ole lainkaan laskuja, velkoja, veroja tai velvotteita saatikka sitten itsekritiikkiä, moraalia tai järkeä. Siellä on vain… MINÄ, MINÄ, MINÄ JA MINÄ.

Nimenomaan…parasiitti, yhteiskunnan syöpäläinen tämä Tunkki. Petos, pahoinpitely jne… siinä on glamouria. Ja sitten vielä kaikki on suurta väärinymmärrystä. Täytyy olla, koska hän on kaunis,haluttu ja menestyvä suuri julkisuuden henkilö. Voi voi kun Tukiaista ymmärretään väärin…ei muuta kuin linnaan ja avain viemäriin.

GLAMOURIA GLAMOURIA! vaikka sitte petoksen avulla

Loppuko seiskalta rahat vai missä maksut viipyy tuskin lööppilehmällä on ollut varaa tilata hääpuku ranskasta yms. ilman seiskan rahoja.

Mitäs siinä kirjallisessa ja allekirjoitetussa tilassopimuksessa lukee, kuka maksaa ja koska?

Kyllä tämä on menestyvän yrittäjä Jolene Tukiaisen maksettavaksi kuuluva lasku. Länsman ei ole maksuvelvollinen, sillä Jolenehan ilmoitti blogissaan, että Arto pääsi ilmaiseksi naimisiin hänen kanssaan. Jos ei ole naisen sanaan luottaminen, niin ei ole luottaminen yhtään mihinkään.

Kyllähän arto on hyvä esimerkki lapin rehellisestä ja luotettavasta miehestä. Eiku onko se arto nyt etelän mies? Eiku?

Ei se ole narri joka narraa, narri on se joka antaa itseään narrata.

Eiköhän tämä nyt ollut arvattavissa. Sääliksi käy teitä yrittäjiä jotka tälläiseen lähditte. Kyllähän sen nyt järkikin sanoo että ei tuollaisilla ihmisillä ole mihinkään varaa ja heidän sanaansa ei kannata luottaa. Tuollaiset asiat tulisi varmistaa suoraa maksajalta.

Tilaaja maksaa. Kuka tilasi? Jos Johanna Tukiainen tilaisi minulta mitään, pyytäisin maksun ennakkoon. Rouvalla on jo ennestään saatavia ulosotossa, joten normaalikäytäntö.
Mies jos pihalla sanoo, että TV5 maksaa, niin pyytäisin sitten tilausvahvistuksen kanavalta.

ruikkuttaa ois pitänyt ottaa maksu etukäteen tuksu on varaton ulosotos kaikki

Niin kyllä etelässäkin on rehellisiä ihmisiä siinä missä muuallakin. Eihä sole poika mikhään ku laittaa toi emäntä maksaan laskunsa korkojen kera. Sitten hän vois nostaa kytkintä ja poistua suomesta niinku on monesti uhkaillut.

Tyhmyydestä sakotetaan. Miten voi olla yrittäjä, kun ei tajua edes, että AINA ON TEHTÄVÄ KIRJALLINEN SOPIMUS. Eihän tuo reppana edes tiedä, kenen piti mitäkin maksaa.

Kyllä täällä etelässäkin rehellisiä ollaan, ei meistä kaikki ole johannatukiaisia, MUTTA lappilaisia yrittäjiä jopa varoitettiin etukäteen tästä mimmistä. Katsokaapa vaikka häissä soittaneen bändin kotisivuille ja vieraskirjaan; sielläKIN ihmiset sanovat, että -ottakaa maksu etukäteen-.
Tukiainen on varmaan Suomen tunnetuin pummi, jonka mielipide veloista ja veroistakin on ”mitä välii”.

Yrittäjä sai kuitenkin näkyvyyttä, mainos on valttia tänä päivänä.

Etelän ihmiset sitä, pohjoisen ihmiset tätä. Kaikkein tyhmimpiä ovat yleistäjät.

Asiahan onniin että täällä pohjosessa voi vielä luottaa ihmisiin. Ollaan rehtejä ja auttavaisia, mut joo tästä taas jotain oppia tuli. Etelän ihmiset ei luottamuksen arvosia

Siitä vaan perintään koko lasku ja korot sekä maksumuikkarit päälle. Ehtii jääkirkko sulaa ennenkuin Tuksu maksaa.

Kukahan täällä on ns julkkisfani? Eiköhän tuksulle kaikki naura ja tietävät, ettei kannata luottaa.

Aikuisten-oikeasti; KUKA voi olla niin idiootti, että antaa tuolle PA-pariskunnalle mitään laskulla ja kuvittelee, että ikinä saisi niistä rahoista senttiäkään? Siis jösses, syyttäkööt yrittäjät ihan itseään.

Ihme julkkisfanit täällä haukkumassa rehtiä yrittäjää siitä, että kokee ansaitsevansa rahaa tarjoamistaan palveluista. Häpeäisitte itse.

Kyllä Tuksu ja sulhonsa ovat tehneet petokseksi luokiteltavan rikkeen. En syyttelisi yrittäjää ensimmäisenä vaan tätä venkoilevaa kohuparia.

Siis eikö se, että pari luuseria julkisuudesta ja pieni kanava saapuu jänkhälle, tarkoitakaan, että rahaa tulee roskaa mukana?

Haluatko nyt sääliä ja julkisuutta? HÄPEÄ Lapin juntti! Kaikki tietää että Tuksu ei maksa velkojaan!

No, minkäs Tuomo voi, jos persaukisille velaksi jotain antaa. Se on Tuomon nyt ihan katsottava peiliin ja nieltävä tyhmyytensä. Seuraavaksi ehkä maksu käteisellä etukäteen, vai mitä Tuomo?

Oma kommentti