Tukiaisen sulho: mikä ihmeen ravintolatoimenjohtaja ja missä!?

Arto Länsman ja Johanna TukiainenSuomen suosituin sulhanen Arto Länsman on kertonut sosiaalisessa mediassa päässeensä töihin – eikä mihin tahansa hömppelipöösähommaan.

Tuksun tuleva aviomies nähtäneen kuulemma ravintolatoimenjohtajana firmassa nimeltä AAK internatiol investmet group Oy. Näin Arto asian Facebookissa ilmoittaa.

Kyseistä firmaa ei ole kuitenkaan rekisteröity Suomessa. Jos kirjoitusvirheet perkaa pois ja kokeilee muotoa AAK international investment group Oy, saa aivan saman tuloksen.

Artolta on kyselty, mikä on se ravintola, jossa hän toimii, mutta hän ei ole toistaiseksi vastannut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Miten noloa! Jos kerran pitää valehdella, (en kyllä tajua miksi, koska totuus tulee kuitenkin julki) niin olisi keksinyt sellaisen nimen mihin kirjoitustaidot riittää. Jösses!

Ytj:n mukaan tuolla nimellä ei ole rekisteröity yritystä. Että silleen. Jutut on kuin Tuksun takapuolesta tulleita.

Kyseinen Toimi on Kuopiossa Ravintola Sampossa.
Tehtävän kuva ” Siivota Muikkuja ”sekä tiskata astoita/luututa lattiota.

Seiska maksaa häät. Näin Johannan mukaan. Ja haluaa sitten seuraavaksi suhteeseen naisen kanssa, sekin Johannan omia sanoja.

Tuksu on sanonut, että Artsi on ”komea, ruskeasilmäinen lappilainen LIIKEMIES!” Nii! Ja häihin tulee ”Lappi henki” erikseen kirjoitettuna! Nii!

Älkääs nyt, Artsihan on karismaattinen liikemies! Ja häät maksaa. Ei haittaa, vaikka sulhanen tuntee itsensä vieraaksi niissä pippaloissa. Glamyyriä sen olla pitää, kun Tuksu edes melkein pääsee vihille. Veikkaus: häät perutaan 14.2.

Vaikuttaa siltä että kyseessä on yritys,joka ei välitä maineestaan eikä tasostaan.Tänä päivänä pitää henkilökunnan osaamisen olla korkeaa tasoa,jotta pärjää.Jos tuollainen lapin pystymetsistä tullut sähkömies kelpaa esimies asemaan,ei voi kuppilalta paljoa odottaa,todennäköisesti henki on sama kuin tuksullakin:”kerran vain täällä eletään jne..”
Itse en edes uteliaisuuttani menisi tuhlaamaan euroakaan tuollaiseen kuppilaan.Jotain tasoa pitää paikalla olla

eikö sille Keskiselle löytyisi varastomiehen hommia sieltä Tuurista?

Siinä olet aivan oikeassa. Tuuriin ei taida morsianta tulla- Kukaan Suomalainen sitä ei huoli ja näköjään ulkomaalaisetkin juoksevat pakoon. Onneton sössöttäjä-

Kukahan tuota ukkookin duuniinsa ottaisi? Menisi firmasta maine ja kunnia. Hame päälle tollekkin, on meinaan ihan niin neitiä kun olla ja voi. Eihän kukaan terve järkinen mene mölyämään omista asioistaan julkisesti….

Voi hyvänen aika miten on ruma miheksi, mutta ei ole daamissakaan kehumista.

Ei jaksa enään kommentoida.
Kaikki menny jo ihan överiks.
Voi aikuisia ihmiparkoja.
Näkemiin kaikille!!

Se naamakirjassa ilmotti että on ravintolatoimenjohtaja eli tiskaa ja siivoo.Kerto myös olevansa sähkötöissä.Onha se pakko tehdä kahta työtä,kun on kallis elätti pidettvä vuittooonin veskois.

Eikö Arto valinnut sähkömiehen hommat, vaihtoehtona oli joku ravintola-ala. Taitaa olla työttömänä niinkuin morsiankin.

No sehän on selvä mistä johtuu!jossu on käskeny sen käyttää tota yritysnimeä,kun paikan,ilmeisesti joku pitsapaikka,ole tarpeeksi glamouri gueenin sulholle.luin ton Arton päivityksen ja kyllä oli nihkeää vastailua.Kun kysyttiin teetkö sähkötöitä,ni vastas tekevänsä niitäkin.Lukekaas muutes neidin blogeja ja muita juttuja ja laskekaa montako kertaa arton nimi niis esiintyy.Ei montaakaan.

Taisi mennä pariskunta hieman noloksi, kun jälleen yksi huono kusetus paljastui 😀
Eli ilmeisesti Arto vaan sai fudut sähkömiehen hommistaan.

Apua nyt kuolee nauruun kun lukee näitä juttuja ja kattoo noita viiden tähden glamourravintolan kuvia.. XD *repee*

sanokaa ykskin asia mitä on totta noitten ”glamouri” jutuissa.

ei hääppöinen homma jos sen lisäksi hoitaa sähkärin hommia

AAK tarkoittaa Anonyymien Alkoholistien Kerhoa.
Artsi on siirtynyt mehulinjan pomoksi.

Virtuaali duuni mutta duuni kuitenkin ja hihoissa on pituutta siis hihat heilumaan vaan….

Oma kommentti