Tukiaisen verkkosivujen sulkemisen syy ei välttämättä ole suosio vaan rikosepäily!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaisen tanssiryhmän Dollsdancersien verkkosivut on suljettu. Stara-verkkolehti epäilee sivujen sulkemisen syyksi niiden kovaa suosiota. Staran mukaan palveluntarjoaja voi sulkea nettisivut, jos niiden kävijäkapasiteetti ylittää sovitun määrän.

Hymyllä on aiheesta toisenlaista tietoa. Sen mukaan Tukiaisen tanssiryhmän kotisivujen sulkeminen voisi liittyä myös rikosepäilyyn. Tukiaista epäillään törkeästä kunnianloukkauksesta hänen blogikirjoituksiensa vuoksi. Palveluntarjoajalla on mahdollisuus sulkea verkkosivut, jos niiden käyttöön liittyy rikosepäilyjä tai jos poliisi esittää sulkemispyynnön rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi.

Poliisi ei kommentoi yksittäisiä rikosepäilyjä julkisuudessa. Alibin päätoimittaja on tehnyt rikosilmoituksen Johanna Tukiaisesta tämän Dollsdancers-nettisivuilla esittämien raskaiden väitteiden johdosta. Myös Stara-verkkolehdestä on tehty rikosilmoitus, koska Lahtosen mielestä se jatkoi Tukiaisen perättömien väitteiden levittämistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dollsdancers, Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, verkkosivut

Kommentit

Oma kommentti