Tukiaisen verkkosivujen sulkemisen syy ei välttämättä ole suosio vaan rikosepäily!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaisen tanssiryhmän Dollsdancersien verkkosivut on suljettu. Stara-verkkolehti epäilee sivujen sulkemisen syyksi niiden kovaa suosiota. Staran mukaan palveluntarjoaja voi sulkea nettisivut, jos niiden kävijäkapasiteetti ylittää sovitun määrän.

Hymyllä on aiheesta toisenlaista tietoa. Sen mukaan Tukiaisen tanssiryhmän kotisivujen sulkeminen voisi liittyä myös rikosepäilyyn. Tukiaista epäillään törkeästä kunnianloukkauksesta hänen blogikirjoituksiensa vuoksi. Palveluntarjoajalla on mahdollisuus sulkea verkkosivut, jos niiden käyttöön liittyy rikosepäilyjä tai jos poliisi esittää sulkemispyynnön rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi.

Poliisi ei kommentoi yksittäisiä rikosepäilyjä julkisuudessa. Alibin päätoimittaja on tehnyt rikosilmoituksen Johanna Tukiaisesta tämän Dollsdancers-nettisivuilla esittämien raskaiden väitteiden johdosta. Myös Stara-verkkolehdestä on tehty rikosilmoitus, koska Lahtosen mielestä se jatkoi Tukiaisen perättömien väitteiden levittämistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, verkkosivut, Dollsdancers

Kommentit

Täsmälleen samaa mieltä. Ei se ammatista tai tittelistä ole kiinni. Sama laki kaikille, ja samat oikeudet kaikille.

Jaa, jos noin on, niin silloin ihmiset on eriarvoisessa asemassa. Todella erikoinen on mielipiteesi. Että jollakin henkilöllä on oikeus kunniaansa, mutta jollakin toisella ei?! Ei kuulu sivistysvaltioon tuollainen.

Kyllä niitä kunnianloukkausilmoituksia taitaa tehdä tämä Lahtonenkin… Miten voi olla päätoimittaja joka ei kestä poikkipuolista sanaa itsestään ja jaksaa jahdata jokaista sellaisen julkaissutta mediaa?

Niin, on se tosiaan huvittavaa miten Tuksu itse tekee jatkuvalla syötöllä rikosilmoituksia kunnianloukkauksista kun häntä haukutaan netin palstoilla, ja sitten itse kirjoittelee exästään ties mitä törkeyksiä nettiin. Ja on se huvittavaa miten joka toisessa blogikirjoituksessaan Tuksu kirjoittaa miten exä hakkasi ja alisti, ja sitten joka toisessa kirjoituksessaan kertoo kaipaavansa exäänsä ja haluavansa lapsia hänen kanssaan.. Ööh?

Nii oli, ja sit vielä laittoi työpaikan tiedot ja missä sijaitsee, huh…… törkeetä!

En yhtään ihmettelis rikosepäilyä. Jos olisin hänen ex-mies ja lukisin koko nimeni dollsien sivulta moneen kertaan nii aivan varmasti nostaisin kunnianloukkas syytteen!

Oma kommentti