Tukiaisen verosotkussa tapahtui yllätyskäänne!

Johanna TukiainenKohumimmi Johanna Tukiaisen tulot olivat vuonna 2008 kohtuulliset 34 281 euroa. Summasta hänelle rapsahti mätkyjä 9 238 euroa.

Nyt on selvinnyt, ettei Tukiainen kaiketi joudukaan maksamaan aivan moista summaa.

-Kirjanpitäjäni selvitti, että muutamat toimeksiantajani ovat tehneet ansioistani vuosi-ilmoituksen verottajalle, vaikka summat ovat todellisuudessa yritystuloa ja ne on kirjattu asianmukaisesti yritykseni kirjanpitoon. Näin ollen monet tuloni ovat kirjaantuneet kahteen kertaan, Hymyn tavoittama Tukiainen kommentoi Tukholmasta.

Tukiaisen selvitys ei ole aivan huuhaata, sillä monet freelance-työntekijät ovat aiemminkin tuskailleet mediatalojen kanssa asioidessaan sitä, että nämä ilmoittavat verottajalle maksaneensa erinäisiä ”käyttö- ym. korvauksia”, vaikka asianosainen olisikin laskuttava yrittäjä ja summat olisi viety yrityksen kirjanpitoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Kyllä sä Josshu itekin osaat nuo veroasiat, heitä kirjanpitäjä pellolle ja käytä sen palkasta jäävät rahat vaikka shkumppaan!!!!

Ammattitaitoinen kirjanpitäjä kyllä osaa hoitaa hommansa ja huomioida em. jutut. Vaihda kirjanpitäjää Tulksu, nyt sulla on joku halpa ja huono sellainen. Amattiihmnen ei tee tuollaisia virheitä koskaan.

Vetäis ny vi**n päähän toi huuhkaja ja pakenis jonnekki vuorille! Jos näitä kohu blondeja on pakko olla niin kirjottakaa ennemmin siitä kalinaisesta ku tosta kummajaisesta!

Jos ketään ei kiinnostaisi, media ei kirjoittaisi jatkuvasti Johannasta.
Yksinkertaista. Sitäpaitsi jokainen maa tarvitsee yleinsä oman kohublondinsa, meillä on kaunis Johanna.

NII KETÄ KIINNOSTAA NÄÄ POSSU-JOSSUN JUTUT.? LOPETTAKAA JO TÄLLAISET ” UUTISET.” MUIJA VOIS VETÄÄ TON PÄÄNSÄ HANURIIN JA PITÄÄ SEN SIELLÄ. KAIKKI OLIS TYYTYVÄISIÄ.

Toi on totta. Oon ite freetoimitaja ja saatana aina saa olla oikomassa. En tiedä miten meihin friikkuihin ei luoteta vai mistä on oikein kysymys. Ei muilla toimialoilla firma ilmoittele toiselle firmalle maksetuista laskuista, summat merkitään kirjanpitoihin kummassakin lafkassa.

Oma kommentti