Tukiaisen yöllinen tekstiviesti paljasti suhteen tilan!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ilmoitti muutama päivä sitten olevansa uudelta taiteilijanimeltään Yolanda. Nyt hän on vaihtanut sen Joleneksi Angelina Jolieta mukaellen. Tukiainen raportoi nimivaihdoksesta ja värikkään parisuhteensa tilasta Hymy-lehden toimitukselle jälleen kerran yöaikaan tekstiviestillä. Jolenen tekstiviesti kuului:

-Mun uusi taiteilijanimi on Jolene. Arton kans menee ihan järjettömän hyvin ja Maria Showsta sain kehuja et näytin Babie-nukelta.

Valtakunnassa siis kaikki – ainakin toistaiseksi – hyvin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

AHHHHH TUKSUUUHHH<3 voi vttu painuis perseesee samon tein. Siis näytin iha babie nukelta siis "ah olen 300 kiloinen keijukainen ja olen sairaan kaunis ja kaikki miehet haluu mua iha kauheena ja aaahh" voi luoja ampus ittesä!

huh huh..
Voiko tuo olla enää tosi vai esittääkö tuo ihminen vaan noin typerää?

No totta helggurissa sai kehuja joltain Dölls-tanssijalta tai ehkä mummoltaan. Ei ne voi sanoa kuin me muut, että Tuksu-Yolanda-Jolene näytti ihan kamalalta silitellessään päätään ja puhuessaan sekavahkosti. Kehu se on tietysti omakehukin. Johanna vain sattuu näkemään peilikuvansa toisella tavalla kuin me hänet näemme.

En ymmärrä miksi tuksusta pitää uutisoida yhtään mitään. Turha julkkis ja sen vois jättää ihan oman onnensa nojaan minun mielestä.

Pahinta on syyllistymiset moniin rikkomuksiin!! Moni ei olisi enää vapaalla jalalla…

Ei nimi naistakaan haittaa !
En silti vieläkään antaisi !
Odottaisin yli häiden !

Eikö ihmiset jo vihdoin ja viimein tajua, että kyseessä on selvästi sairas ihminen joka tarvitsisi apua. Sen sijaan pidetään vaan väkisin julkisuudessa kiusattavana…

Toivottavasti joku pistäisi leikin poikki ja laittaisi ton kuvottavan narsistin paloina säkkiin.

voi olla että barbie tuotemerkin omistava yhtiö nostaa kohta kanteen törkeästä kunnianloukkauksesta jos tuksu vertaa itseään barbieen

”Arto on käyny vaan kahes maas, suomes ja tukholmas” näin tuksu totesi maria showssa

Helvetin ruma ihminen.. ihan oikeesti kuinka moni oikeesti fanittaa tätä? ja ite käynyt kommentoimassa tänne säälittävää..

Rukoile Tuksu oman elämäsi puolesta. Pääsi tuntuu olevan aika sekaisin. Ei elämä ole tarkoitettu tuollaiseen haahuiluun..huh huh..
Pitäs viheltää peli poikki… media haloo… jotkut pitää mediaa vitsinä ja käyttää näin hyväkseen teitä..

KUN TUO TURHIS VÄKIVALTARIKOLLINEN EI OSAA PÄÄTTÄÄ ONKO NIEMINEN VAI MIKÄ LIE,KÄYTETTÄKÖÖN NIMEÄ TUKSU SEHÄN ON TUKSUN OMASTAKIN MIELESTÄ HALVENTAVA NIMI JA SEHÄN HÄLLE SOPII,KUN ÄMMÄSSÄ EI OLE MUUTA KUIN HALVEKSITTAVAA

siis munhan ei niiq tarvii tulla näihin ohjelmiin, kun mä oon jo kuuluisa julkkis…

Säälittää meininkiä.

idiootilta ja hirviöltä näytit. voiko joku oikeesti olla noin tyhmä, tai vitun hyvä esittämään?

tuksu näytti Maria-ohjelmassa ”Barbi”turaatti-nukelta. Ja kuka ihmeessä voi kehua, ehkä peilissä se jolanta? Järkyttävää kerta kaikkiaan.

on toi lehmä vi.un säälittävä tapaus,ohjelmassa oli aivan selvästi jossain napeissaa!

Oma kommentti