Tukiaisesta tehtiin järkyttävä murhavideo – katso täällä!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisesta on lisätty netin YouTube-palveluun uhkaava video. Video on kuvattu muutama viikko sitten Tammerfesteillä, jossa Tukiainen esiintyi.

Videolla uhataan Tukiaisen henkeä.

Noin 15 sekuntia kestävässä clipissä Tukiainen laulaa aluksi Lööppijulkkis-kappalettaan, BB:stä tutut Henna Kalinainen ja Niko Saarinen ovat katsomossa etualalla ja jammailevat musiikin tahtiin.

Sitten Tukiaisen päähän tarkentuu aseen tähtäin. Lopulta Tukiaista ammutaan, mutta luoti menee ohi ja osuu esiintymislavan takaseinään.

Hymy ei onnistunut tavoittamaan Tukiaista kommentoimaan murhavideota.

Video oli vielä klo 10.30 nähtävissä tuolla:

https://www.youtube.com/watch?v=jX1EDjFnw9A

Video on kuvattu Stara.fi:n JetSet Partyissä.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/hymy-tavoitti-tukiaisen-tappouhkausvideosta-rikosilmoitus

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-keikalle-tulee-henkivartijat

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, Henna Kalinainen, Lööppijulkkis

Kommentit

Kyllä nyt on menty liian pitkälle tämän asian suhteen!
Ihmisten pitää ymmärtää se, että toisilla saattaa olla vähän erilainen huumorintaju (joillakin ehkä hieman sairaampi) mutta kaikkea ei voi ottaa aina niin vakavasti, jos näin olisi, niin eihän täällä enää uskaltaisi missään liikkuakkaan! Se oli vain video ehkä hieman erikoisella huumorilla höystetty ei sen kummempaa! Jopa tekijä itse myöntää sen: http://www.youtube.com/watch?v=hGATlXyMFXI&feature=related Lopettakaa nyt hyvät ihmiset tämä vatvominen jostain tappouhkauksesta!

Tolla akalla verot ulosotossa. Minkä takia poliisi edes kiinnostuu tollasesta sossupellestä. Ei se tukisisen elämäkään valoa kestä.tutkikaa sitä ja jättäkää tälläset videot omaan rauhaan.

30.
Ajatteleppa julkkisten elämää. Olen varma että youtubesta löytyy monia pilavideoita eri julkkiksista jossa heidät oikeasti tapetaan tai jotain. Ei tässä edes tapettu Tuksua.
Kuten hattifnatten uudessa videossa sanotaan,
learn2internet

Vai että parodia. Helppohan se on huudella kun tämä niin hulvattoman hauska video kohdistuu johonkin muuhun kuin itseen tai johonkin läheiseen ihmiseen.

Mutta ajatelkaapa Jossun elämää. Eihän hän voi olla varma onko videon takana joku todella 15-vee luuseri räkänokka-koulukiusaaja jonka mielestä video on hauskakin vitsi vai häiriintynyt avohoidossa oleva potilas joka on jättänyt lääkkeet syömättä ja on oikeasti vaarallinen.

Jos minusta tehtäisiin tällainen hupaisa amupumisvideo vaikka mustasukkaisen ex-miehen toimesta, en kyllä naureskelisi hyväntahtoisesti ja kiittelisi videon tekijän hienoa huumorintajua, vaan todellakin ottaisin yhtettä poliisin! Jo ihan senkin takia että kiusaajille on tärkeä antaa se opetus, että kyseessä EI ole vitsi vaan kiusaaminen ja uhkailu on otettava AINA vakavasti. Myös silloin kun kohteena on ”koko kansan sylkykuppi” (aka Johanna Tukiainen) johon jotkut ihmiset purkavat pahaa oloaan.

Voimia Johannalle!

Ei siis helvetti järki käteen, sehän on SELVÄ parodia! Käyttäkää ny edes hetki kattoen niitä liittyviä pätkiä! Siellä on selvästi kaikkea vastaavaa, kuten myös aiemmin mainittu video http://www.youtube.com/watch?v=q92z79X_gTQ&feature=channel , jossa on muokattu peliin Tarja Halonen lyömässä Robobrainia kaulimella…

Jos tuo on sitä aikuisuutta, en ikinä halua siihen pisteeseen…

Vielä kerran!

Tämä ei ole minkäänlainen uhkausvideo! JÄRKI KÄTEEN:

1. Tuo no aivan selvä parodia, jos teillä ei ole huumorintajua niin voivoi
2. Jopa videon kuvaukseen olin laittanut vitsinä

Tuo poikkeaa täysin kaikista esim. kouluuhkauksista ja on täysin nähtävissä että pilaa tuo on -.-

Pahoittelen viellä kerran tuksulle, ja jos haluatte että tosiaan otan pois nii sanokaa ***** suoraan!

”Tukiaisesta tehtiin järkyttävä murhavideo”
Hmmh järki käteen Hymyn väki

”Tukiaisesta tehtiin järkyttävä murhavideo” Repesin satasella ku katoin sen ”järkyttävän” videon

sinä ylläoleva, voi voi (vierailija):

voi voi, ja SINULTAKIN kului kallista aikaa sen lukemiseen…

jooooo… järkyttävä murhavideo? Oikeen tosissaan joku täällä vetelee herneitä nenuun kaksin käsin kuin tuksu rauhottavia. Jos tuosta tulee ”pissi housuun”, niin VAKAVA KEHOTUS: Käynti urologilla auttaa. Ei tukevainen ole varmaan kenenkään mielestä luodin arvoinen, enemmänhän tässä ammutaan alas mm. hänen ja managerinsa edustamaan huijauspuijauskulttuuria.

Sen sijaan kannattaisi palata kanyylimurhaajaan sairaalassa – tukelohan oikeesti esitti syytteen jopa hoitohenkilökunnan murhayrityksestä! Toisaalta sekin, että asia jäi kesken, kertoo siitä miten vakavasti höyrypäiden julkkistyrkkyjen juttuihin ihmiset suhtautuvat – ei tuhlata paukkuja siinäkään.

Aijaa, eihän ne Matti Saarenkaan ”leikkivideot” mitään uhkausvideoita olleet.

VAKAVA KEHOTUS! Tuksu, soita poliisi. Tämä on paras mahdollinen tapa sinun saada kerran nämä 15-vuotiaat räkänokat kuriin.

Kyllä tulee pissi housuun…

Jaahas, kylläpäs on videon tekijällä ”paljon” järkee päässä!

Laiton uhkaushan tuo on! Luulis jo kaikkien tajuavan ettei tuollaisia uhkaus videoita saa tehdä, ei edes ”leikkimielessä” eikö ne koulujen uhkaus videot ole opettanut mitään? Silloinhan tehtiin niitä myös ”leikkimielessä” mutta vastuuseen niistä joutui ja toivottavasti tämänkin videon tekijä laitetaan vastuuseen!

JÄRKI KÄTEEN!

Voi ressukkaa, käytit taas aikaasi niin tärkeään.

Toisen ihmisen fyysiseen koskemattomuuteen puuttuminen ei ole hyväksyttävää. Mielestäni tässä ei ole puututtu Tukiaisen koskemattomuuteen. Eikä tässä ole mielestäni myöskään uhkailtu megaglamöörijulkkiksen henkeä. ”Uhkataan”, sanoo Hymy. ”Uhataan”, sanoo kielipoliisi. Ja videopätkä on suomeksi klippi, ei clippi, arvon toimittajat.
Youtube-pätkän otsikossa on hupaisasti mainittu murhayritys ja epäonnistuminen. Näistä ei kuitenkaan ole todellisuudessa kyse, vaan klippiin on lisätty tähtäyspelin osa.
Kumma kyllä, Hymy ei saanut Tukiaista kiinni. Tämä lienee puppua, sillä Johannahan mielellään informoi asioistaan kahdelle suosikkilehdelleen. Tästä kannattaakin olla hiljaa, sillä eikös Tuksulla ole vireillä murhayrityksen tutkinta? Tätä sairaalassa tehtyä murhayritystä hän setvi lehdessä ja toisessa. Kannattaisi olla hiljaa, jos on poliisitutkinta tulossa tai meneillään.
Mutta julkisuutta se p*julkisuuskin on, sano. Seuraavaksi Johanna muuttaa Jenkkilään henkensä hädässä, käy plastiikkakirurgilla ja vaihtaa henkilöllisyyttä ja elää elämänsä loppuun asti henkivartijoiden ympäröimänä.

On selvää, että Tuksua mollataan ja tullaan mollaamaan julkisuudessa eikä siinä mitään, niin makaa kuin petaa. Mutta tohon mä vetäisin rajan! Pelejä on, jos vaikka millaisia, mutta jos olisin itse ko. videon päähenkilö en voisi olla miettimättä, onko tämä nyt vitsi vai olisiko tässä syytä huolestua?!? Ihmisiä, kun maailmaan mahtuu niin monenlaisia kuten viime vuosien traagiset tapahtumat kertoo puolestani.

Onhan totta että videonpätkä voi mennä hyvän maun yli tai jopa lakiteknisesti uhkauksen puolelle, silti sanoisin että ei tuo ole kuin vitsi. Internet on täynnä ampumispelejä missä ammuskellaan milloin Yhdysvaltain entistä presidenttiä, milloin hänen arkkivihollistaan Osamaa. Ei tuo ohiammunta nyt ihan suoralta uhkaukselta vaikuta, mutta mielipiteeni on vain omani.

Kärpäsestä härkänen, sen Tuksu ainakin osaa ja meteli nousee. Ex-strippari josta pitää puhua vain kauniita, kristillisin termein. Emäntä heiluttaa tissiä ja näyttelee puutarhaa rahasta mutta kritisoida ei saa. On siinä monella täysjärkisellä kestämistä.

Toivon todella, että tämän videon tekijä joutuu vastuuseen. Toivottavasti Johanna vie asian eteenpäin! Vitsi tai ei, tällainen huumori näinä aikoina ei pitäisi ketään naurattaa! Laiton uhkaus on esineen välityksellä tai suullisesti tai viestimien kautta toisen ihmisen henkeen tai terveyteen kohdistuva uhkaus, jonka perusteella henkilöllä on syytä pelätä oman henkensä tai terveytensä puolesta. Se on Suomen rikoslain mukaan rikos. Laittoman uhkauksen maksimirangaistus on 2 vuotta vankeutta.

Kaikkein säälittävin on kyllä se, joka tulee kommmentoimaan Tukkia kommentoivia, että katsoo itseään peiliin vaan, missä pimeys pilkistääkään…

Voiko todella ihmiset olla noin lapsellisia… en minäkään Tukiaisesta pidä, mutta en vaadi häntä muuttamaan pois maasta tai tee hänestä noin ilkeitä videoita. Aivan sama jos mediaan haluaa, ei se minulta pois ole… turha teille kuitenkaan mitään on selittää.

Et niin, ole ostanut, mutta täällä niitten sivuilla roikut.
Tiesitkö, että sä se vasta olet säälittävyyksien säälittävyys.
En tajua ihmistä, joka tulee arvostelemaan tänne juorulehtien sivuille juoruja. Vittu oot pimee.

Mitä ihmettä,Tuksulla on toi varastettu valkoinen turkki päällä kun se ” esiintyy ” turkkihan on Ajattaresta ostettu ja varastettu muiden BEBE miljoona euroo maksavien kenkien kanssa. Ja nyt turkki päällä,,kyllä on tuksun elämä ihmeellistä??

Tuksu on Tuksu. Tuksu saa rahaa siitä, että on esillä ja lööpeissä. Tuksu saa elantonsa teiltä, jotka ostatte ”seiskoja” sun muita ”hymyjä”. Ei saa nauraa Tuksulle, Tuksu on viisas ja vie teidän rahat.

No sitä saa mitä tilaa. Mitäpä tuohon voi nyt sanoo. Boikottiin vaan koko akka.

Kaikille Hymyn lukijoille tiedoksi: Kyseessä on tietokone/konsolipelaajille suunnattu ns. vitsi. Kyseinen ”tähtäysjärjestelmä” löytyy hittipelistä Fallout 3.

Kyl mä siis nyt oon NIIN järkyttynyt, etten taas tiedä, miten päin tässä oikein pyöris…

Sitten vaan Takiainen syytettä taas pukkaamaan kaikkien muiden kunnianloukkausten, kapsakin ryöstön ja kanyylimurhayrityksen jatkoksi…

Oma kommentti