Tukiaisista leviää erikoinen kotivideo – katso sänkykohtaus ja äimistele!

Les blondesTukiaisen kohusisaruksista leviää internetin YouTube-palvelussa varsin hämäräperäinen dokumenttivideo. Kymmenminuuttisella dokumenttipätkällä haastatellaan miestä, joka väittää ohjanneensa Tukiaisista pienoiselokuvan, mutta pettyneensä näyttelijöiden työmoraaliin.

Originellin dokumentin ja varsinkin persoonallisen haastateltavan vuoksi videoklippiä voisi alkuun kuvitella pelkäksi pilailuksi, mutta klipin keskivaiheilla näytetään autenttista filmimateriaalia, jossa elokuvaa todella tehdään Tukiaisten sisarusten kanssa.

Ohjaaja väittää, että kuvaukset oli sovittu kaksipäiväisiksi, mutta Tukiaiset olivat paikalla vain yhden päivän, ja siitäkin vain kaksi tuntia. Kuvauksista maksettiin käteisellä 800 euroa, mutta myöhemmin Johanna Tukiainen vaati 200 euroa lisää.

Nyt ohjaaja vaatii ainakin puolet summasta palautettavaksi ja ihmettelee neitokaisten työmoraalia.

Filmillä Johanna menee sänkyyn miehen kanssa, ja suutelee häntä. Julia-sisar nähdään maskeerattuna ja ase kädessä. Ohjaaja moitiskelee muun muassa sitä, ettei Johanna ota sänkyyn mennessään edes kenkiä pois. Sisarusten roolisuoritusta ohjaaja pitää huonona.

Video lisättiin YouTubeen viikko sitten. Katso erikoinen dokumentti tuolta:

https://www.youtube.com/watch?v=TbL4UaQ8XsY

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

eli mistä on kyse ku linkit ei TOIMI?!!!!!!!!

jossu se taas vähän pimitelly kännisiskoltaan kekupalkkioita :DD

Olisikohan Tuksun ”asianajaja” soittanut ”ohjaajalle” ja käskenyt poistaa videot, tai tulee ”miljoonien dollarien” kunnianloukkaussyytteet? Pitäisiköhän täälläkin varoa kommenttiensa kanssa: kohta voi muuten Tuksun tappimies… eikun siis lakimies soittaa.

Kyllä ne videot kohta taas jostain löytyvät, ei niitä voi netistä hävittää.

Tää oli kyllä hyvä, siis kuin alas sitä voi ihminen vajota. Toi oli hyvää mainosta tolle ”leffaohjaajalle”. Tajuaako tuksu oikeesti mitä sen julkisuuskuva nykyään on. Mutta toi oli viihdyttävää joka tapauksessa.

Odotan mielenkiinnolla, miten Tunkiainen tämän sessionsa selittää?

”Alan koulutus kannattaisi: opetettaisiin sellainen asia kuin sopimusten tekeminen näyttelijöiden kanssa”

Hehhee. Ja hauskinta on, että onneton kuvaaja on suostunut maksamaan Tukiaisille – eikun TukiaiSELLE koska eihän Julia saanut varmaan mitään 🙂 – 800 kun ei-ammattinäyttelijöille ei yleensä makseta mitään jos tulevat pariksi päiväksi ”avustajiksi” ”elokuvaan”…Ja tuota tuotantoa nyt tuskin voi edes ”elokuvaksi” sanoa.

Kumpi nyt on suurempi paha, menetetty 800€ vai tuksukoiden kengät?

Kerrassaan hieno meriitti Tukiaisen siskoksille! Kelpaa olla suorituksesta ylpeä!

Aivan loistavaa matskua 🙂 Kaikki levittämään linkkejä näihin huippuvideoihin 🙂 Tuksupuksun maine senkun kasvaa 🙂 Legendaarista meininkiä.

Jos tuku olis joku muu kuin se mitä se on itsestään tehnyt sitä voisi sääliä. Nyt ei edes sitä. Tämä on sanoinkuvaamattoman inhottava ’ihminen’. Haukkuu muut mediassa, mutta ei kestä itse kritiikkiä. haha.

”Eiköhän kaikista erikoisinta ole se, että Suomalaiselle ykkösjulkkikselle soittaa joku ihme kamerakerho ja tarjoaa muutaman sata euroa kotivideotasoisesta leffasta jonka tärkein motiivi on oma fantasiamaailma.
niin nämä mimmit suostuvat ja tulevat sun olohuoneeseen videokuvauksiin.”

Eikös tuossa videon alussa sanottu, että Johanna ihan ITSE otti tuohon ”ohjaajaan” Facebookissa yhteyttä, että mitä hän on kuvaamassa.

Eiköhän kaikista erikoisinta ole se, että Suomalaiselle ykkösjulkkikselle soittaa joku ihme kamerakerho ja tarjoaa muutaman sata euroa kotivideotasoisesta leffasta jonka tärkein motiivi on oma fantasiamaailma.
niin nämä mimmit suostuvat ja tulevat sun olohuoneeseen videokuvauksiin.
Onnistuiskohan sama jos maksaisin esmes Anna puulle tai Jenni Vartiaiselle.

Voi poikaraukkoja. Alan koulutus kannattaisi: opetettaisiin sellainen asia kuin sopimusten tekeminen näyttelijöiden kanssa – kuten myös vähän lisätietoja kuvasta ja äänestä – ei sitten Tuksu pystyisi kusettamaan rahoja. Liekö edes ollut oikeasti asianajaja, joka on tälle ”ohjaajalle” soittanut: varmaan vaan joku Tuksun hoito.

Totta kai palkkiot on maksettu oikein. Pulleampi sisko saa rahat ja ei niin välkky sisko saa pullon pari siideriä että pysyy pystyssä.

Jos minä olisi Julia Tukiainen niin tarkistaisin siskolta että onko kaikki keikkapalkkiot maksettu ihan oikein.

Tiedoksi vaan…tää on paha juttu. Tää on paha juttu.

Nyt ei Johanna Tukiainen antanut itsestään kovinkaan hyvää kuvaa.
Ehkä jopa maailman nolointa settiä.

Onko rahat loppu?

Tääkin produktio olisi aikas mediookkeri mutta Tunkin läsnäolo nostaa sen heti glamouriksi klassikoksi.

N – O – L – O – M – P – A – A ei oo! Ja vielä mausteeksi tuksu huijaa kännisen siskon kuvauspalkkiot!

Juu, siellä on samalta tuottaja-ohjaajalta ainakin kolme klippiä, joissa Johanna puhuu puhelimeen ja kiistelee eksänsä kanssa. Melkoista herkkumatskuu.

Juutuubissa on muutakin herkkua samoilta ”tuottajilta”: Voi tätä myötähäpeän määrää.. ja riemua.

Oma kommentti