Tuksu ei halua linnaan – ”muutto pakoon ulkomaille!”

Johanna Tukiainen on aikeissa jättää Suomen.

Asiasta kertoo Savon Sanomat.

Savon Sanomien mukaan Tukiainen lähtee ulkomaille ensin kolmeksi kuukaudeksi ja myöhemmin pysyvästi. Kyseessä on kuulemma paikka, jossa on palmuja. Muuta Tuksu ei kerro.

Hymyn Tuksun lähipiiristä saamien tietojen mukaan kyse on yksinkertaisesti siitä, ettei Tukiainen halua vankilaan. Nainen tuomittiin pahoinpitelystä viime viikolla parin kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Hän on saanut aiemmin kaksi ehdollista tuomiota, joten uusi rangaistus määrättiin ehdottomana. Tulossa on myös lisää oikeuskäsittelyjä.

-Tukiainen on keräilemässä ilmeisesti kamppeitaan Ruotsin suuntaan, missä hänen vanhempansa asuvat, Hymylle paljastetaan.

Mahdollinen pakoilu ei kuitenkaan auttaisi, sillä viranomaiset löytävät henkilöitä kauempaakin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

On se kumma kun ei tämän naisen valheet tee mitään vaikutusta vuosien aikana. Tunkki sanoo sitä ja tätä ja porukka uskoo, keltainen lehdistö tukenaan hänen valheisiinsa. Uudestaan ja uudestaan, aina ja ikuisesti.

No ei siinä Tuksun haluja paljon kysellä. Suomi on oikeusvaltio ja rikos tuomitun rikollisen on aina sovitettava – ennemmin tai myöhemmin. Rikosseuraamuslaitoksen pitkä käsi kyllä yltää myös ulkomaille.

Oma kommentti