Tuksu Facebook-sivujensa kaatamisesta: ”Jumala kostaa vihaajilleni!”

Johanna TukiainenEi se internet ole selvästikään turvallinen sen paremmin tavallisille tallaajille kuin julkuillekaan. Huippusuosittu yhteisöpalvelu Facebook on jo pitkään aiheuttanut harmia suomalaiselle kohublondille Johanna Tukiaiselle. Hänen Facebook-profiilinsa on nimittäin suljettu jo useita kertoja useista eri syistä ja yllätys, yllätys, nyt sivu on jälleen poistettu.

Tuksu kirjoitti Dollsin blogissa listan ”näätien” eli hänen Facebook-sivujensa kaatajien nimistä, vannoen karman lain sekä Jumalan kostoa heille. Tuksu kertoo myös juristinsa ottavan vihdoin kantaa asiaan.

– Elämässä on edelleen olemassa Karman laki. What goes around, comes around. Jos käytätte hirveästi aikaa toisen ihmisen vihaamiseen, esim. teille tuntemattoman Johanna Tukiaisen vihaamiseen, niin se kostautuu takaisin tavalla tai toisella. Minä en kosta, eikä tarvitsekaan. Jumala kostaa. Se lukee Raamatussakin, antakaa koston olevan Jumalan. Me kaikki joudumme vastuuseen teoistamme, jos emme tässä elämässä, niin varmasti kuoleman jälkeen. Ja se onkin kaikkein pelottavinta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti