Tuksu Facebook-sivujensa kaatamisesta: ”Jumala kostaa vihaajilleni!”

Johanna TukiainenEi se internet ole selvästikään turvallinen sen paremmin tavallisille tallaajille kuin julkuillekaan. Huippusuosittu yhteisöpalvelu Facebook on jo pitkään aiheuttanut harmia suomalaiselle kohublondille Johanna Tukiaiselle. Hänen Facebook-profiilinsa on nimittäin suljettu jo useita kertoja useista eri syistä ja yllätys, yllätys, nyt sivu on jälleen poistettu.

Tuksu kirjoitti Dollsin blogissa listan ”näätien” eli hänen Facebook-sivujensa kaatajien nimistä, vannoen karman lain sekä Jumalan kostoa heille. Tuksu kertoo myös juristinsa ottavan vihdoin kantaa asiaan.

– Elämässä on edelleen olemassa Karman laki. What goes around, comes around. Jos käytätte hirveästi aikaa toisen ihmisen vihaamiseen, esim. teille tuntemattoman Johanna Tukiaisen vihaamiseen, niin se kostautuu takaisin tavalla tai toisella. Minä en kosta, eikä tarvitsekaan. Jumala kostaa. Se lukee Raamatussakin, antakaa koston olevan Jumalan. Me kaikki joudumme vastuuseen teoistamme, jos emme tässä elämässä, niin varmasti kuoleman jälkeen. Ja se onkin kaikkein pelottavinta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

pessi ja tirse,niitähän sulla riittää,pessiä ja varsinkin tirsettä

Se, että joutuu tuksun mukaan vastuuseen teoistaan vasta kuoleman jälkeen, on hieno asia. Mitkä syytökset siihen mullassa viruvalle kuolinkankealle keholle tehoaa. Ei se reagoi Tuksun moitteisiin. Se on pelottavaa, että joutuisi Tuksun kanssa jakamaan tuon kahdessa metrissä olevan yksiön, mullassa maan alla.
En kuitenkaan antaisi laittaa nimeäni tuohon yhteiseen hautakiveen.

jep jep ja kohta maailmankaikkeuden luoja ja alkupamauksen alulle panija kostaa meille kun me kiusitaan ja sorsitaan turha julkkis tuksua. mitäs vittu tyrkytät ittees lehtiin turhilla jutuilla. jos paskaa muille tarjoo saa itse sen myös syödä. lapio vain tuksu kauniiste kätösiin ja ala lapioimaan paskaa suuhus. koettaisit sinäkin jo kasvaa aikuseksi ja jätä tuo turha paskan jauhanta jo. olet mitä suurimmissa nimissä turha ”julkkis” ja sekin omasta tahdostasi. Hyvää julkkista susta ei tule koskaan.

ps. se karma on hindujen juttujua ei kristittyjen. koetas ny valita jo uskontoskin.

Tuksu! Tässä sinulle mietittävää= Miksiköhän kukaan stalkkaaja ei ole kaatanut muiden julkkisten facebook-sivuja???Uskomatonta että pidät ihmisiä niin tyhminä että kaikki julkiset valheesi menisivät läpi!!!Muista että me jostka juttusi luemme ja keikoilla käymme tuomme sinulle Glamour-elämääsi(Ryyppäämiseen) rahasi!

Vaikka Tuksu onkin livetsördaajien kannattaja, suosittelen osallistumista Dalai Laman luennolle aiheesta myötätunnon voima Barona Areenalla Espoon urheilupuistossa tulevana lauantaina.

Liput tosin maksavat muutaman kympin, ja saattaa olla jo loppuunmyytykin koko tilaisuus. Eikä siellä sallita örvellystä.

Nobelin rauhanpalkinnon saajan puhe saattaisi avartaa Tuksun maailmakuvaa.

pistäpäs valas se lärvi taas kiinni, ja mene rantautumaan sinne kaukomaille, eläkä pidä yhteyttä, jookos.

Koskeekohan tämä sama Karman laki myös Tukiaista itseään? En nyt äkkipäätä muista ketään muuta ihmistä, joka olisi yhtä paljon mollannut julkisuudessa toisia. Varsinainen tyrkky ja toisten maineella kiipijä, jota kukaan ei ota tosissaan.

tissi ja perse ja ne siemet ,jo si si si si sässä,kovin on hiljaista ei taida arton ja tuksun sänky natista

Lumikki, Quasimodo ja Peukaloinen miettivät että mahtavatkohan he olla maailman parhaita tahoillaan ja menivät Näkijän luo. Ensin sisään meni Lumikki kysymään onko kaunein ja kun hän tuli ulos sanoi: Olen minä maailman kaunein. Sitten meni Peukaloinen kysymään onko pienin ja kun tuli ulos sanoi: Olen minä maailman pienin. Sitten meni Quasimodo kysymään onko rumin ja kun tuli ulos sanoi: Kuka v*ttu on Johanna Tukiainen?

Miks mun nimeä ei mainittu Tollukka päiväkirjass??? On se niin väärin! *Murjottaa*

Vastuuseen teoistamme, muija jonka ihan kaikki teot eivät varmaankaan kestä päivänvaloa, ja valehtelee joka toisesta asiasta… mene hoitoon

Eiköhän Jumalalla ole tärkeämpääkin tekemistä!!! Maailman napa ei ole joku Tuksu B-luokan julkkis kun vain on.

Oikeesti ei tuheroinen ole mikään uskovainen,sellaiset menevät sunnuntai-aamuisin kirkkoon,eikä huutele naimajuttujaan fb:n seinillä,niinkuin tämä tekee

Valitettava tosiasia,Tuheroinen ei pääse Las Vegasiin,jonne suunnittelee lähtevänsä,suurin syy on rahapula,mikään lehti ei sponsoroi,lööpit raskaudesta tai erosta ei hetkauta,lisäksi painava syy on USA:n rajaviranomaset,jotka eivät kaipaa maahan yhtään väkivaltarikollista

no mut kuka voi väittää etteikö toi tunksi olis hillittömän hauska ton meuhkaamisensa kanssa. en tosiaankaan haluis että tunksin sivuja kaadetaan. on se eukko sen verran hyvää viihdettä

Jumalakos se käskee juoda ja vetää lääkkeitä tä? mene hoitoon

tuksun vihaajat saavat ylleeen tulta ja tulikiveä

Muutas Tuksu jo sinne Ameriikkaan kun sinne niin kova hinku on!! Pois meidän silmistä, kiitos!

Just! Tämä kukko se ei laula enää kuin tunkiolla. Siellä kakistelee vielä aikansa ja kellahtaa kumoon sotkeuduttuaan omiin tekokannuksiinsa.

Jeesus ja Jumala myös varmaankin auttavat Tuksun pois tästä pälkähästä.

Poliisi ja oikeuslaitos voivat kyllä olla eri mieltä.

Suomen laki ja FB:n säännöt koskevat myös Tunkioista.

No, Tunkki pääsee taas palstoille ja Hymy saa rahaa.

Muille palstoillehan Johku ei enää kelpaakaan…

On niin mennyttä kamaa, että OMG.

Ihanaa Tuksu, että olet mökkeillyt ja elellyt muutenkin rauhassa.

Ei se Jumala kosta vaan Poliisi laittaa sinusta tutkintapyynnön, koska olet itse syypää kaatamiseen. Olet rikkonut kaikkia sääntöjä vastaan.

johanna, kostaa se jumala tahi karma myös valehtelusi keskenmenosta ym ihmisten (esim arton) haukkumiset… kyllä sinussakin vikaa on, et vain myönnä sitä

tuksu pitäis lähettää afrikkaan ilman paluulippua. oppis elämään vähemmälllä ja ehkä arvostamaan myös muita ihmisiä. ja laihtuiski samalla.

tai onhan Annikki puolison veljen vaimo.. minä kyllä luulin että olisi artsin käly..

Niin, Annikki taitaa olla Artsin käly….mutta mitäpä ei tuksukka omisi itselleen…. mikä on arton on myös tuksun, naamakirja, käly yms, yms, yms..

Johki se aina siteeraa raamattua miten sattuu.
kantais vaan huolta great lenghtseistäNI.

Tuo Hitler-rinnastus oli myös aika paha. Siellä on ihmisiä lueteltu blogissa heidän omilla nimillään, ja eikun natsileimaa otsaan, ynnä muita diagnooseja.

Aijai, nyt taisi Tuksu tehdä aika pahan mokan.

Tuhnu, siulla ei ole valtuuksia puhua miun nimissä. Mie en noin pikkisiin asioihin puutu. Hoida kostosi itse.

Kerokaa nyt joku tuolle taulapäälle miksi fb sulkee sen sivut. Seuraavaksi lähtee todennäköisesti myös Arton ja Jullen sivut koska tuksu käyttää niitä. Tuksun on myös hyvä tietää että fru Länsmanista tehty useampi tutkintapyyntö koskien nimilistoja ja blogia. Huorittelu ja lutkittelu on se mitä tuksu harrastaa ihmisten fb profiileissa.

siis kuka nyt sit ratkasee tän sopan?KarmaNI,juristiNI,jumalaNI?vai ellei peräti raili?Jospa se näkee kaatajan korteista?Onko tarotkorteissa fb:ylläpitokorttia:)

Tuksu itse rikkoo jatkuvasti Facebookin sääntöjä. Kyllä niitä pitää Tuksunkin noudattaa ihan samalla tavalla kuin muidenkin.

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö Facebookissa ole joku älytön sääntö, etteivät toiset saa antaa omaa tiliään Johannan käyttöön tai Johanna käyttää keksittyjä nimiä profiilissaan, ja että tällaisten rikkomisesta Facebook voi poistaa tilin?

Jumala kostaa edelleen pakomatkalla olevalle Hunks-pahoinpitelijälle.

Käly – puolison sisar, veljen vaimo tai puolison veljen vaimo

Onko se Annikki joku noista ?

JumalaNI kostaa vihaajilleNI.

YlipainoNI ei lähde millään vartalostaNI.

KavitaatiohoitoNI eivät tehonneetNI.

…heh…olis mielenkiintoista tietää, mikäs sairaus se siellä korvien välissä oikein pesii…?…toivottavast tuo ihminen saa vihdoin apua…eikä muuten ensimmäinen kaksnaamanen, tekopyhä julkku, jolla juuttunu Raamattu perseeseen…ja helvetin suuret luulot itsestään…saattasittepa jopa yllättyä…

Ehkä tuo sivujen kaataminen onkin jumalan kosto sulle tuksu,mieti minkälaista kieltä käytät fb:ssa lukuunottamatta silloin kun mainostat itseäsi ja kehut kuinka kaaunis ja hyvän näköinen olet tai miten pantava peppu sinulla on.Ehkäpä fb ylläpitäjät on saaneet tarpeeksi niistä ja sulkeneet lopullisesti sivusi,pidä varasi,ettei käy samoin Arton sivuille.Kannattaisi myös miettiä dolsspäikky sivujesi siivoamista,silläå olen saanut sinusta tarpeeksi ja aion tehdä sinusta rikosilmoituksen eli tavataan oikeudessa ja varaa tarpeeksi rahaa,sillä saat varautua useampiin haasteisiin ja niistä et selviä vähällä,yhden illan keikkapalkkiolla.Huomautan vielä,että tulen jatkossa tekemään ilmoituksen viranomaisille kaikista teksteistäsi ja tekemisistäsi,jotka liippaavat laillisuuden rajaa

Hedvek tulee ja ottaa omansa. Pietari ei päästä taivaaseen, vaan sanoo: Sinä syntinen kaadoit Tukiaisen sivut. Kosto on oleva kauhea, siellä tulessa perustat fb-sivuja miljoona vuotta.

JOHANNA!! JUMALA _EI_ IKINÄ KOSTA! Sinä uskovaisena niin tuo on todella typerää. Jumala ei kosta kenellekkään. Kosto jostain internetsivun takia? Nyt taas vähän järkeä peliin!!

Näädät toivoivat sivujen pysyvän pystyssä, eivätkä halunneet niiden kaatuvan. Näädät kuitenkin ovat voimattomia sille, jos sivujen ylläpitäjät poistavat sivut niistä annettujen lukuisten ilmoitusten perusteella. Ilmoituksia tekivät mitä todennäköisimmin henkilöt, jotka erehtyivät olemaan Rouva Pahansuovan kanssa eri mieltä jostain asiasta, jolloin heille annettiin varsin kyseenalaisia nimityksiä Queenin taholta.

Kuka käski purra ruokkivaa kättä?

Olipahan nyt juttu. Sillä nimilistalla ei ole mitään tekemistä sivujen kaatajien kanssa. Pari kaveriani on listalla eivätkä TODELLAKAAN halua kaataa Tuksun sivuja tai mitään muutakaan pahaa Tuksulle, vaan seuraavat suurella mielenkiinnolla tämän elämää. Ei kaikki Tuksusta keskustelevat ole häntä ”vastaan”. Itsekin toivon hänelle kaikkea hyvää elämässä, vaikka naureskellen joskus kommentoin hänen käänteitään. Samoin toki naureskellen kommentoin ystävienikin käänteitä ja jopa omia mokiani!

Tuksuttimen elämä on nyt taikaa ja magiaa täynnä. Siunausta valitsemallasi tiellä.

Tiedoksi niin Tuksulle kuin Hymyllekin, näädillä ei ole mitään tekemistä Tuksun sivujen kaatumisen kanssa. Jokainen Tuksun touhuja FC:ssä seurannut voi esittää valistuneen arvauksensa siitä miksi sivut kaadetaan kerta toisensa jälkeen.

No mitä pahaa Tuksu on tehnyt edellisessä elämässään kun nyt menee noin huonosti?

Kyllä taitaa jessellä olla muutakin hommaa, kuin kostaa yhden hömppäjulkkiksen fb-sivujen kaatamista. Ihan hirveä asia, siihen tarvitaan kaikki taivaan veikot kostamaan.kirjoittaisi vain ukkonsa profiililla, niinkauan kuin se on pystyssä. Ja lopettaisi nuo pamipölinät.

Kyllä glamourkohumegatähdtiblondilaulaja taas osoittaa sivistyksensä tason. Karman laillahan selitetään hindulaisuudessa, buddhalaisuudessa ja muistaakseni myös jainalaisuudessa vallitsevia syyn ja seurauksen yhteyksiä. Turha siihen on mitään kristittyjen tai livetsordilaisten jumalaa ja kostoaan sekoittaa. Pitääkö tässä nyt ruveta pelkäämään? Se on tuossa uhossa huvittavaa, että vetoaa ”teille tuntemattoman” Johanna Tukiaisen vihaamiseen. Onko mitään asiaa, jota tämä tuntematon ei olisi julkisuudessa itse omasta vapaasta tahdostaan levitellyt: usko, rakkaus, raskaus, ”keskenmeno”, häät, sairaudet, lihavuus, vanhemmat, kesämökit, mummot, tositelkkari, hiustenpidennykset, vaatteet, varkaudet, koirat, siskon ongelmat, pahoinpitelyt, taloustilanne, itsemurhayrityksen peruminen, lääkkeet, viina….

jokone arton siemenet on sisässä.ei varmaan vielä kun on täti hiilenä

Toivottavasti juristin kannanotto on se ainoa ja oikea…eli kertoo Johannalle miten asianlaita on ja kehoittaa häntä häipymään julkisuudesta ja julkisista foorumeista.

Kyllä se on niin että FB sulkee/kaataa sivut jos siellä esiintyy loukkaavia kommentteja ja myös silloin jos esiintyy väärällä nimellä. Kyllä ihmisen pitää olla tyhmä jos ei tätä tajua.

Ja erittäin rivo kielenkäyttö ja haukkuminen.Nyt meuhkaa ukkonsa sivulilla ja kohta nekin on varmaan mennyttä kalua.

Voisiko joku, jota tämä hörhö kuuntelee ja uskoo (onko sellaista?) kertoa hänelle, että sivuja ei pysty kukaan kaatamaan, vaan ko. palvelun ylläpito sulkee sivut ja silloinkin syystä.
Tukiaisen kohdalla näitä syitä tosiaankin on useita, esim. vihapuhe ja väärällä nimellä esiintyminen.

Oma kommentti