Tuksu goes rock!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on ehtinyt stringipyrähdysten ja Arton kanssa tappelemisen lomassa myös levyttämään Hei Johanna -biisin.

Tuksun musiikillinen anti on aiempaa rokimpaa,  ellei peräti hevimpää. Tuksun yhteistyökumppanina häärii Professori Heikkerön glamourkokoonpano.

Onko Tuksun biisissä ainesta jopa seuraavaksi kesähitiksi?

Katsokaa ja kuunnelkaa maistiaisiksi Tuksun musiikkivideo Metropolilehden nettisivuilta.

Teksti:Esa Pesonen
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Professori Heikkerö

Kommentit

Professori Heikkerö teki tämän biisin huumorimielessä, kieli poskessa ja kertoo sen suoraan Metropolin sivuilla. Kumma ettei se mene Tuksulle kaaliin. Hei hei Johanna … ootko pajonkin ”hei hei” – nähtävästi.

Taas voi todistaa, ettei Suomessa levyttämiseen laulutaitoa tarvita. Aika olematon laulutaito Tukiaisella on. Myös Aitolehti jää lyhytaikaiseksi ”artistiksi”. Toki näillä naisila on väkisin tyrkytetty julkisuutensa, mutta ei kaunetuta eikä lauluääntä. Nähtäväksi jää, ketkä heitä kuuntelevat ja kauanko.

kilovoita ja kossu pakkaseen,kyllä teitä on helppo vedättää

on muuten aika ääliö kirjoittelemassa täällä:) Oiskohan pikkasen päässä vinksahtanut jollakin rokkipoliisilla:)

vinkuleluilla,kesäpipo kireellä..tuksukin on miss piggy
vinkulelu ja arto on rentunruusuvinkulelu

ei tartte on jo vilkas elämä,eräät ne vikisee kuin vinkulelut,niin just vinkulelut,vinku vinku,viik viik.taitaa olla pipo kireellä

Ei pahoinpitelijää ja rattijuoppoa tartte ymmärtääkään. Silti ehtii elää hyvinkin laadukasta elämää, vaikka paheksuukin Tunkeron törkeää käytöstä. Ei mielipiteidensä takia tartte elämistä rajoittaa. Miten lienee Tunkrahvin laita? Aika kaposelta vaikuttaa elämä hällä.

Ihmeen ”iisejä” kommentteja….joko Tuksua aletaan rakastaa, viha kääntyi rakkauveksi!

Onkos tämä hiano musavideo koottu parista pätkästä tuksua autossa? Onhan tämä varmaan jotain, mikä jää ihmisten mieleen.. klamukaaret??
Olisi nyt vaivautunut edes fiksuuttaan julistavana immeisenä vaatimahan sanat kirjallisena eteensä ja hianon kesähitin soimahan toiseen korvaan, niin olisi ne huulisynkat paremmin kohdillaan. Mutta hyvähän sitä on vierestä neuvoa.

Jokainenhan saa omasta elämästään päättää mitä tekee ja jättää tekemättä!metsä vastaa kun sinne huudetaan!johannankaan ei pitäisi ihmetellä miksi melkein kaikki häntä arvostelee ja pilkallisesti kirjoittelee…kun itse profosoi aika lailla muitakin.

Siinä se Tuksu menee kuin moni muukin ns.laulaja. Ainakin hänestä luetaan ja kommentoidaan ahkerasti kaikkialla. Eli kiinnostusta riittää!!

miks pitäis olla kateellinen, taidat ite vinkua kuin vinkulelu,turha lähtee sanakilpasille,mä sain jo porttarin,7kan sivuille tiuskikin laulaa paremmin kuin tuksuvalas

Taitaa uffaffaa olla vaan kateellinen. Jos osaat tehdä paremman niin miksi täällä vingut. Taidat olla niitä kuuluisia saamattomia rokkipoliiseja:

tommosia huttubiisiä osaa tehdä kukavaan vasemmalla kädellä.goes rock miksei goes fuck,missä tissit ja perse,tanan nyyhkyilyä.ois vaikka veivannu nahkafagottia ratin sijaan

markku aro teki jo aikoja sitten laulun rinnoista ja sitten matti nykänen,tiuskin idea kulahtanut kuin tiuski itsekin,eräpäivä mennyt jo ohi aikoja sitten

tuksu laulamaan ja tiuski imemään hennansa silareita taustalle,pelkät nahkatangat jalassa teräpallien vamppi vikittelemään tiuskia ja keikan lopuksi kissatappelu ala tuksu&henna vs vamppi

Tuota vinkumista ei kuule keikalla vaan siellä on taso vielä matalampi. Hienoa, että kuvamanipulaatio on poistanut turvotuksen naamasta.

Sexx ja lööppijulkkis sopii paremmin Tuksulle….no heavy!!

Oma kommentti