Tuksu hurjana: ”Lopettakaa yhteydenotot Artoon – ja rahat minulle!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenTulevan aviomiehensä Arto Länsmanin kanssa on-off-suhteessa elävä Johanna ”Tuksu” Tukiainen on perheessä se, joka määrää varsinkin mediakaapin paikan.

Tästä saatiin osviittaa, kun Arto hiljattain jälleen katosi ja tiedotusvälineet koettivat saada häntä kiinni. Tuksu lähestyi myös Hymyä painokkaasti ja kieltäen olemassa missään yhteydessä Artoon.

-Jos haluatte sopia mistään haastatteluista, ne menevät minun kauttani! Tuksu hurjistui.

Kohujulkkis oli myös sitä mieltä, että hänen tuleva miehensä voisi antaa lehdellemme vastineen pari kuukautta sitten julkaistuun Arton ex-vaimon haastatteluun.

-Rahat siitä tulevat mun tililleni! Tuksu vaati. Hän myös korosti yhteydentotossaan olevansa nykyisin taiteilijanimeltään Jolene.

Tuksulta unohtui sujuvasti se, ettei vastineilla ole tapana olla maksullisia, semminkin kun Arto Länsmanilta oli kysytty kommentteja hänen ex-vaimonsa haastattelun yhteyteen, mutta hän kieltäytyi niistä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Mielestani olette sopineet hyvin suhteenne meediaan ja Arto on pitanyt sen esimerkillisesti. Eli haneen voi oikeasti luottaa, ja sen on tarkeaa, Erityisesti julkisuuden henkiloilla ja sin aolet teista kahdesta se, joka tietaa ja ymmartaa, missa mennaan ja mika on homman nimi. Toivottavasti Arto tajuaa jutun kluun ja ei ryhdy alemyyntiin pikkurahojen toivossa…Oikeesti Johanna…onnea ja onnen toteutumista kaikin tavoin.

Yritan ottaa mallia positiivisuudestasi, vaikka paljon pahaa tapahtuukin. Mutta uskon, etta omaksumalla sinun asenteesi, onnistun ja pysytyn parempaan elamaan.

Mihin osoitteeseen voin kirjoittaa, ettei tarvitsisi jakaa kaikkea taalla julkisesti? Uskon, etta halutesssasi voisit auttaa minua…ja mina paremmin taas naita muita

Kannattaisiko Tuksu ja eräs kyläkauppias mennä kimppaan. Siinä olis tarjolla rahaa ja glamuuria Onnenkengän alla….

Tällä logiikallahan Ike vois vaatia kaikki Tuksun haastattelupalkkiot omalle tililleen, senhän kautta Tunkero alunperin palstoille ”pääsi”.

Olisko mahdollista saada ”Tuksulle” mediakielto!!?? Esim. vaikka että lehdet yms. media ei uutisoisi yhtään hänestä ja hänen tekemisistään??

Juu, näinhän se on. Mitään häitä ei tule. Kuten ei tullut lastakaan. Kovasti kiekui sinnetänne, että hänestä tulee hyvä äiti ja isäkandi onnitteli ja hehkui. Mutta jo uutisenpullautusaikoihin epäiltiin vahvasti, että ei ole ent. Tuksu nyk. Jolene raskaana. Tuksunhan piti lähteä Thaimaahan jonnekin puhdistautumisleirille, mutta ei näköjään lähtenytkään. Sitten kommentoi, että ei harmita keskenmeno yhtään… Kovan diilin on Länsmanin setä mennyt tekemään. Maineen rippeet karisee, mutta lompakko ei toiveistaan huolimatta liho eikä luksuselämää tule koska lehdet eivät maksa tarpeeksi jutuista ja kuvista.

huhu kulkee, että mitään häitä ei koskaan tule. Molemmat haluaa hyötyä kohusta ennen häitä, mutta toinen on ahneempi.

Anskulle: hyvin se tuotteistaminen tuntuu johannaa rikastuttaneen 😉 Eli ei yhtään.

Tuksu on osannut tehdä itsestään tuotteen, joka myy.
Media ja lukijat menevät kuin pässi perässä, niin että kukahan tässä on naurettava?

miksiköhän tämä seiskan toimittaja Kai Merilä seurasi Nykäsen toilauksia 24/7….varmaan vastoin Nykäsen tahtoa

EI KYLLÄ TARVITSE IHMETELLÄ MIKSI ARTO JUOKSEE KARKUUN TOTA AHNETTA PAKSUKAISTA.

HANSLANKARILLE
KYLLÄ SE OLI MEDIA JOKA JUOKSI MATIN PERÄSSÄ JA TEKI OTSIKOITA PIENESTÄKIN ASIASTA JA TUSKIN MATTI EDES VIITSI PYTÄÄ KORVAUSTA KAIKISTA,TOSIN KUIN TUKSU,JONKA PITÄISI JOKA KOMMENTISTA SAADA RAHAA,VAHINKO VAIN ETTÄ HÄNELLÄ EI OLE MITÄÄN UUTTA TARJOTTAVANA LEHDILLE,KERTOO KAIKEN ITSE,SOITTELEE MEDIOIHIN JNE.

Jolene tekee kaiken, ajattelee, aivoilee, jumppaa, heittää keikkaa. Mitä tuo Arbuusi? Ei mitään, on kuin lapatossu.

Ei se mikään ihme ole jos ukko katoaa harva se päivä. On tuo Tunkelo niin kauhia akka, ettei sitä voi kattoo kahta tuntia kauempaa yhteenmenoon

Tuksu kommentoi prinsessahääpukuaan kuin joku varhaismurkku barbileikeissään.Mitä mahtaa olla (koti)taustalla kun aikuinen pornoilee, mutta on henkisesti jäänyt pikkutytön tasolle.Uskovainen perhe, ankaraa kasvatusta, hmmm?? Näistä sit revitään kaikki lööpit irti, vaikkakin ihan itse tyrkyttää itseään joka mestaan.

Joutuuko Tuhnun isä tuuraamaan lensmannia häissä? Surkeampaa avioeron alkua ei ole nähty.

se menee nyt näin!! Isken Arton! vaik piruuttani! hän on nyt ansainnut kauniin naisen!

vai ei Nykänen tyrkyttänyt itseään lehtiin….näinköhän?

voi v…u kuiten mitä touhua!!! eikö toi vois jo lopettaa nää naurettavat touhut. ihan varmaan ku häät on ohi niin aletaan suunnitteleen jo eroa kuukauden päästä, selitys on ollaan niin kasvettu erilleen että! argh ku joku voiki olla noin t…ä!

Onko jotain ongelmaa? Erään naisihmisen (?) blogiin tietyn lehden nettisivulla ei ole päässyt moneen päivään… Tietääkö joku, mistä kyse?

Mitäs ihmettä se hymyyn soittelee,kun tuksun mukaan hymyllä ei ole moraalia,mutta seeiskalla on.Hymyllä on kuulemma ihan piru töissä toimituksessa:)

Johan on eukolla turpaa!Se ohan oikeesti luulee olevansa suuriin tähti,vaik on vaan elähtäny bupiruusu.Aikanaan yritti tuhansien eurojen palkkaa festareilta,mut keikkajärkkääjä olis taipunu vaan euroon:D

Lili-Marleen, aivan!

Tuksun paniikki on ymmärrettävää, koska Tuksun diili numerolehden kanssa velvoittaa. Mikäli Arto ehtisi ennen Tuksua (nimi muutettu)/ilman Tuksua (nimi muutettu) antamaan medialla lausuntoja esimerkiksi parin erosta tai siitä, ettei häitä tule, niin Tuksu (nimi muutettu) joutuisi aikamoiseen liemeen, ja maksettavaksi hänellä koituisu luultavasti suuret sopimussakot.

Numerolehti sponssaa kaiken, ja luultavasti on sekin mahdollisuus, että nämä kaikki erot ja katomaiset ovat vain osa ennalta määriteltyä käsikirjoitusta. Mikäli pääsevät naimisiin asti, voimme todennäköisesti odottaa myös yhtä räiskyvää eroa, yhteenpalaamisia, eroja, yhteenpalaamisia… ja numerolehti nettoaa rahaa noilla ihmissääliöillä -joille ei jää käteen yhtään mitään.

Ymmärrän Tuksun raivon, tämä ukkohan yrittää viedä Tuksulta ansiot. Ei se näköjään ihan pimahtanut ole.
Kun nyt tajuaisi vetäytyä pois julkisuudesta piakkoin, kaikki julkisuus EI OLE hyvästä. Esimerkkinä oma sisko joka nyt on maanpaossa lahden toisella puolella.

Joo, Kyllä Matti Nykänen on tehnyt saavutuksia ihan oikeasti ja omilla ansioillaan.
Samaan ei yllä varmasti kukaan.
Mestari mikä mestari, vaikka entinen mestari onkin …

Tuksu (nimi muutettu) ei ole tehnyt mitään, ei osaa mitään eikä ole koskaan saavuttanut mitään – ei omilla eikä toistenkaan ansioilla …

Nykästä ja Tuksusta (nimi muutettu) ei voi puhua edes samalla vuosisadalla …

Kun Nykä öopetti mediahuoraamisen (ainakin suuremmassa määrin) hän muutti myös elintapojaan ja alkoi kohentaa elämänsä …

Kun Tuksusta (nimi muutettu) ei makseta enää mitään ja mediahuoraus on ohi, eikä hänestä jää jäljelle Mitään, eikä kukaan enää edes muista häntä seuraavalla viikolla.

TUKSUSSA JA NYKÄSESSÄ ON SE ERO ETTEI NYKÄNEN KOSKAAN TYRKYTTÄNYT ITSEÄÄN JULKISUUTEEN
EIKÄ MUUTENKAAN NÄITÄ KAHTA VOI MITENKÄÄN VERRATA,MATTI ON MM-MESTARI,MITÄ TUKSU ON?MEDIHUORA

Olen niin pahoillani..Johanna on kuin Nykäsmatti aikoinaan,median riepoteltavana omasta halustaan kun ei paremmasta tiedä.Toivottavasti löytää pian onnen ja rauhan elämäänsä.

Miten on TEOSTO -maksut muista kuin omista kappaleista näissä esityksissä

Oikeastaan kaikki jotka saavat lehtihaastatteluista jonkinlaisen palkkion. Sen voi ohjata Jolene ”Tuksu” Tukiaisen pankki-tilille.

ulosottomies tulee ja takavarikoi hääkamat veloista.ostas rahoillansa lääkettä,maanisessa vaiheessa,sekopää

Olen mä tieny että tuksu on tyhmä, mutta ei kai kenenkään ÄO voi olla alle 30? näköjään voi..

Nyt kun kaikki jo tietävät ja on tullut todistetuksi,että häät ovat vain Seiskan ja TV5 mediasirkusta ja sovittu juttu,tuskin kukaan itseään kunnioittava ihminen osallistuu niihin
Kun nuo ”vuosisadan häät”on ohi,paljastuu että pappikin oli feikki

Kukaan EI halua nähdä ja lukea näitä typeristä sekoiluista,eikä ostaa lehtiä.Lopettakaa kaikki kommentointi.Miksi maksatte?

glamour:

englantilaisperäinen sana, jolla tarkoitetaan yleensä julkisuuteen ja parrasvaloihin liittyvää hohtoa, tavoittelemisen arvoista rikkautta, kauneutta ja kuuluisuutta korostavaa ominaisuutta.

Mietin vaan että miten glamour liittyy Tuksuun mitenkään…

Eiköhän täällä suomessa ole itsemääräämisoikeus ? Eli kuka haluaa saa antaa haastattelun ja mahdolliset rahat saa pitää itse. Ihan sekaisin koko akka, eikai se sentään lehtiä omista.

Oma kommentti