Tuksu järkyttyi tv-sarjasta totaalisesti!

Johanna Tukiainen kertoo järkyttyneensä Hottikset-tv-sarjasta, jonka osan hän ensimmäistä kertaa katsoi.

-Ohjelma vahvisti mulle sen, että lopunajan ihmiset ovat itserakkaita, itsekkäitä, riettaita, pilkkaajia, mielettömiä, järkeänsä vailla. Juha Immonen heitti kommentin että ”tämä on kuin joku helvetin esikartano” ja mulle nousi kylmät väreet siitä kommentista, koska ex-kaverini (Juha Immonen) on tällä hetkellä menossa suoraan itse helvettiin, ellei käänny ja tee parannusta! Johanna facettaa.

Hän kertoo olevansa oikeasti järkyttynyt:

-Ihmiset kiroilivat ihan hulluna, mitään ei ollut dubattu, seksiä jne. KAIKKI, mitä siinä ”Näky”-kirjassa sanotaan lopunajoista. Ihmiset ovat kuin Noan aikana, he nauravat, juhlivat ja rietastelevat ja yhtäkkiä tulee rankkasade, joka hukuttaa koko maailman äkkiarvaamatta pois. Vain arkkiin valmistuneet ihmiset pelastuvat, ja heitä on pieni määrä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Juha Immonen, Hottikset

Kommentit

” Juha Immonen heitti kommentin että ”tämä on kuin joku helvetin esikartano” ja mulle nousi kylmät väreet siitä kommentista, koska ex-kaverini (Juha Immonen) on tällä hetkellä menossa suoraan itse helvettiin, ellei käänny ja tee parannusta! Johanna facettaa.” (Tuksu)

Mietin Juha päätyy Helvettiin, jos hän menossa vain vankilaan? Ei Juhaa tulla hirttämään, vaikka Tuksu vihasi ja haukkui ammattikampaajaansa. Suomalaiset hotellit ovat hyvätasoisia lomakoteja. Joko Immoskan seura taas kelpaa?

Ah…kuinka kauniita ja ylväitä nuo kuninkaalliset ovat. Olen kai kaappimonarkelisti?

Vai järkyttyi Tuksu??? Minä järkytyin kun näin Tuksun alaston tanssit ,ruokakermalla itsensä sivelyt, kymmeniä kertoja tissiensä esittelyt jne. jne..Ja mitä räävitöntä kieltä tämä ihminen onkaan käyttänyt, josta todisteena useat tallenteet. Kyllä jää hottikset toiselle sialle komeasti.Teko pyhyys on synneistä pahempia. Ja nyt tämä teko hurskaus????

Oma kommentti