Tuksu joutui jo – nyt BB-Niko pelkää julkisuusboikottia!

Niko SaarinenBB-Niko eli Nipsu on hieman huolissaan. Hän on kirjoittanut Twitter-mikroblogipalveluun merkinnän: ”Nyt ne meinaa lopettaa Tuksu-uutisoinnin…tässä voi olla oma pää pölkyllä seuraavaksi. Huolestunut.”

Niko tarkoittanee Findance-sivuston eilistä päätöstä pidättäytyä Johanna Tukiaisen yksityiselämästä kertovista uutisista.

Twitterissä Niko avautuu myös poikaystävänsä kohelluksista:

-Muistatte varmaan, kun hänen kameransa varastettiin risteilyllä. Nyt tämä pöhkö meni ja ajoi autolla uuden kameransa ylitse. 2300 euroa meni, moimoimoi…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB-Niko

Kommentit

EI VOI OLLA TOTTA:
Eihän te nyt niin isoja julkkiksia ole että pannaanpano haittais teitä millään lailla.
Älkääs nyt kuvitelko liikoja itsestänne.
BB – hörhöt kuvittelee itsestään oikeasti liikoja. Onneksi on niitäkin BB- hörhöjä jotka tajuaa pysyä pois, se riittää kun kerran vuodessa käy 7 tai hymyn pikkujouluissa juomassa sen yhden drinksun.

Olipas taasen kallis kamera kyseessä(2300€…:D), toivottavasti boikafrendillä oli vakuutukset kondiksessa, lol

Kamalaa! Mediahuoralta putoaa elämältä pohja jos paskalehdet lakkaa kirjoittamasta! Sitähän saattaa joutua vaikka oikeisiin töihin!

Miksi ei laitettaisi nikon pää oikeasti pölkylle? Eiköhän joltain löydy tarpeeksi tylsä kirves.

Olisipas tosi kova sääli jos tästä ”Turhiksesta” eikä julkkisesta enää kuultaisi….

Hymy boikotti ahhahahahaha!
Hei vitun säälittävät 14vuotiaat murkkupojat, laittakaa te se hymy leikisti boikottiin. Sehän tarkoittaa sitä, että ette osta lehteä.
Mutta kun teillä ei oo sitä ollut koskaan aiemminkaan varaa ostaa, niin miten me nyt tää suu nyt sit pantas.
Voi.

2300 euroa kamerasta,taitaa olla oikein ammattikuvaaja,no onhan tuksullakin noita 3400 euroo maksavia kuohareita (23€ oikia hinta) Tämäkin neiti : EI JATKOON!

No niko ja tuksu voi aina luottaa hymyyn! Ne kyllä jaksavat julkaista tarpeelliset uutiset teistä… kuten tämä että nikon poikakaverin kamera hajos

Ja mikä vitun julkkis toi Nikokin on? Paskantärkee chat-juontaja joka tuli kuuluisaksi neitimäisyydestään ja huonosta viinapäästä. Mikä vitun julkkis? Kysynpä vaan.

Menis himaan toikin puppeli, oikeesti.

Kannatetaan. Hymy on suomalaisen median ala-arvoisin julkaisu. Oli kyllä mahtavaa lukea Tuksu-boikotista. Se palautti uskon suomalaiseen mediaan.

Oma kommentti