Tuksu paljasti kokeilleensa kokaiinia!

Johanna TukiainenTuksu-TV:n perjantaina klo 21.00 alkanut lähetys on ollut yhtä mielipiteiden ilotulitusta.

Johanna Tukiaisen vieraaksi saapunut BB-tähti Niko Saarinen ei vauhtiin päästyään säästellyt mielipiteitään. Huutia saivat niin Martina Aitolehti kuin Anne-Mari Berg´kin. Nikon mielestä on kummallista, että molemmilla naisilla on ollut otsaa arvostella BB-asukkeja, vaikka he itse ovat tulleet julkisuuteen eräänlaisina salarakkaina.

Tukiainen ja BB-Niko löysivät heti alkuun yhteisen sävelen mielipiteissään. Illan aikana käsiteltiin muun muassa julkisuutta, mutta paljastuksiltakaan ei vältytty.

-Olen kokeillut kokaiinia. Aineissa ja aineissa on eroa, Tukiainen paljasti. Hän kuitenkin ehdottomasti vastustaa huumeita. Kokaiiniin Tuksu törmäsi amerikkalaisissa jet-set -biireissä.

Myös BB-Niko kertoi omasta huumekokemuksestaan. Hänet pakotettiin käyttämään ainetta helsinkiläisen yökerhon vessassa.

Vieraina jälleen olleet BB-tähdet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen jatkoivat kuherteluaan. Antti muun muassa tarjosi Hennalle suuseksiä. Henna ei siihen suostunut.

Tuksu-Tv kiinnostaa katsojia illasta toiseen. Perjantainen lähetys rikkoo katsojaennätyksiä.

Tuksu-TV:ssä on prime time päivittäin klo 21, mutta muinakin aikoina Tuksun olohuoneessa voi tapahtua. Vilkkain aika on kuitenkin klo 21 jälkeen ja öisin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Antti Kurhinen, Henna Kalinainen, Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Niko Saarinen, Tuksu-tv

Kommentit

Oma kommentti