Tuksu paljasti kokeilleensa kokaiinia!

Johanna TukiainenTuksu-TV:n perjantaina klo 21.00 alkanut lähetys on ollut yhtä mielipiteiden ilotulitusta.

Johanna Tukiaisen vieraaksi saapunut BB-tähti Niko Saarinen ei vauhtiin päästyään säästellyt mielipiteitään. Huutia saivat niin Martina Aitolehti kuin Anne-Mari Berg´kin. Nikon mielestä on kummallista, että molemmilla naisilla on ollut otsaa arvostella BB-asukkeja, vaikka he itse ovat tulleet julkisuuteen eräänlaisina salarakkaina.

Tukiainen ja BB-Niko löysivät heti alkuun yhteisen sävelen mielipiteissään. Illan aikana käsiteltiin muun muassa julkisuutta, mutta paljastuksiltakaan ei vältytty.

-Olen kokeillut kokaiinia. Aineissa ja aineissa on eroa, Tukiainen paljasti. Hän kuitenkin ehdottomasti vastustaa huumeita. Kokaiiniin Tuksu törmäsi amerikkalaisissa jet-set -biireissä.

Myös BB-Niko kertoi omasta huumekokemuksestaan. Hänet pakotettiin käyttämään ainetta helsinkiläisen yökerhon vessassa.

Vieraina jälleen olleet BB-tähdet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen jatkoivat kuherteluaan. Antti muun muassa tarjosi Hennalle suuseksiä. Henna ei siihen suostunut.

Tuksu-Tv kiinnostaa katsojia illasta toiseen. Perjantainen lähetys rikkoo katsojaennätyksiä.

Tuksu-TV:ssä on prime time päivittäin klo 21, mutta muinakin aikoina Tuksun olohuoneessa voi tapahtua. Vilkkain aika on kuitenkin klo 21 jälkeen ja öisin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Anne-Mari Berg, Tuksu-tv

Kommentit

Miksi virkavalta ei puutu tollaseen möläytykseen,akka kulkee nenä valkosena ja antaa lausuntoja jotka ovat oerseestä ja poliisi ei tee mitään.

Mikäs salarakas se Anne-Marie Berg muka on …? kerokaapas kun en muista…

Mä oikeesti tykkäsin jotenkin ennen Johannasta.Nyt tän Tuksutv:n myötä sen kaikki arvostus on kadonnu,kai nyt ihmiset katsoo kun on kiva jollekkin nauraa.Valitettavasti Johanna ymmärtää sen niin että hä on todella suosittu.

Ei muuten tuksu sanonut tuossa että olisi jäänyt kokeiluun tai että vastustaisi huumeita. Päinvastoin, hehkui että Miamissa saa parempaa kokkelia-> eli lienee kokeillut sitä muullakin?

Oma kommentti