Tuksu pankkiautomaatilla: ”Häistä tulee tappiota!”

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen bongattiin Arto-sulhonsa kanssa pankkiautomaatilla Saariselällä viime viikonloppuna. Johannan avoimet puheet häiden taloudellisista satsauksista ja ulosottomiehestä herättivät huomiota kanssajonottajissa.

-Ei pariskunta edes välittänyt pahemmin muista ihmisistä, kun möläytteli siinä kovaan ääneen. Arto oli toki vähän varuillaan ja vilkuili ympärilleen Johannan tilittäessä asiaa, Hymylle juorutaan.

-Tuksu kiukutteli, kuinka hänen perässään on ulosottomiehet. Hän uhosi tyhjentävänsä kaikki tilinsä, ettei vouti pääse osille. Lisäksi Tuksu päivitteli, että sopimuskumppani on hänelle monta tonnia auki ja että koko hääreissusta tulee todella pahaa tappiota.

-Kun kysyimme häneltä nimikirjoitusta, Johanna vain tuhahti vastaukseksi, entinen fani kertoo Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

No Johanna hyvä, se Voutihan on rikas mies! Ota kuule siitä itelles mies, ei tarvittis senkään sun perässäs juosta! Vaikka pakkohan se on, kun ohikaan ei pääse, on se niin levee tuo sun peräs!

Mitä?Eikö coverbändi olekaan maksanut Jolanda Länsmanille palkkiota siitä, että sai esiintyä vuoden kohutuimmissa glamourhäissä?

No onhan se kurja juttu kun liikeidean takia piti menna naimisiin, ja sitten kun yhteistyokumppanit eivat pidakaan lupauksiaan… mites se menikaan, Karma is a bitch?!

miksi tuksutista jatkuvasti kirjoitetaan viekää se jo hoitoon miksi mennä naimisiin kun ei oo yhtään rakkautta siksikö et pysytään lööpeis

Onneksi häät ovat ohi. Taas voi aloittaa syönnin prinsessa ’maijamiklamour’ kuntoon.

tiesin et täs käy näin!! en alun perinkää ajatellu et tuksu jotenki pystyis maksaa noi häät!! ja kuinka kävikään….!!

Toivottavasti eivät myyneet Seiskalle pakettiratkaisuna myös eroa, jotta voisivat sen hinnoitella erikseen. Tavaralahjojen arvo oli noin 100 euroa. Tuhnu varmaan nosti pääsylippurahat ylläkuvatussa tilanteessa.

Auts….ei olis kannattanut mennä naimisiin, kun tuli tappiota. Oli aika huono bisnesidea nuo häät 😀

Voi hyvä isä sun juttujas. Tukevainen,vai on vouti perässä johan onkin tylsä tyyppi, olisko jotain jäänyt hoitamatta?

Häät maksaa tuksu hyvä. tottakai niistä tulee tappiota vitun urpo.

Jännä juttu. Taviksillekin tulee häistä aina tappiota.

Hhahhaaa hiihihiiiihih huoaahhahhahaaauhhahhahaha hiiihiihihhh, on toi matami vaan niin hauska!

Oma kommentti