Tuksu sai kenkää – säveltäjä pyytää Tuksua katsomaan peiliin!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen Lööppijulkkis-kappaleen säveltänyt Esko Koivumies ei enää tee yhteistyötä kohublondin kanssa. Asia käy ilmi Tuksun levytuottajan, Tuija Järvisen mediatiedotteesta.

Koivumies on loukkaantunut Tukiaisen väitteistä, jotka koskivat biisiä.

-Lööppijulkkis-kappale on hyvä ja sanoitus hauska ja laulajansa näköinen, mitä siinä on valittamista! Tukiaisen tulisi olla kiitollinen, kun sai mahdollisuuden levyntekoon. Tästäkin on tuottaja-sanoittaja Tuija Järvistä kiittäminen, Koivumies toteaa tiedotteessa.

Koivumiehen mukaan fakta on, ettei Tukiaisen lauluääni täytä ammattistandardeja.

-Turha hakea syyllistä biisistä tai tuottajasta. Tukiaisen on syytä katsoa peiliin. En enää työskentele hänen kanssaan, Esko Koivumies toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies, Lööppijulkkis

Kommentit

No kaikkihan sen tietaa, et Tuksu ei osaa laulaa. Koivumies tiesi sen jos silloin kun sen biisin Tuksulle vasas. Sit viela oli euroviisuihin ollu tekemassa ”Sexx”-nimista kipaletta Tukiaisen laulettavaksi… anna mun KAIKKI kestaa!

Joten pata kattilaa soimaa. Tuija Jarvinen halus Johannan (pahamaineisella) nimella saada itseaan esille, samoin Koivumies. Ilman Johannaa kukaan ei olis kuullu kummastakaan, joten ei naa ”ammattilaiset” oo omineen avuineen parjanneet musiikillaan ”paremmilla” laulajillakaan! Ootteks kuullu ku Jarvinen laulaa? Todellista pubiruusu-karaokebaarissa tasoa viskibassoineen.

Ja ymmarran sen et ovat loukkaantuneet. Sita en heissa moitikaan. Tuksu viela kun on haukkunu sita biisia ja tata ”manageriporukkaa” harva se paiva. Sit toisaalta myy keikkoja joissa laulaa ”looppijulkkista!” Joten se on Tukiaiselta aika tylysti, mutta ei odottamatonta.

Kaikki jotka Tukiaisen kanssa ovat lahelta tekemisissa ennen pitkaa saavat tuta millaista on joutua hanen pihteihinsa!

Pyydän anteeksi viitettä valaisiin,ne ovat kauniita elikkoja ja ihania olioita. Tuksu taas,,,,,,,,

NO ÄLÄ NY SAATANA KÄY VALAITA HAUKKUU,JOKU ROTI SENTÄÄ.

Tämähän oli tiedossa että tuksu laulaa kuin kiimassa oleva valas. Eipä tuo yllättänyt.

No, tuksuhan ei osaa laulaa, ok – mutta ei nyssentään ammattisäveltäjä tosissaan voi sanoa, että tämä tekele on ”hyvä”! Alkeellisista alkeellisin melodia ja sovitus, kuin jollekin tenavatähdelle mittatilauksena tehty jollotus. Ja ”hauskat” sanat, missähän kohdassa? Voi vain arvailla tuottajan motiiveja ja ihmetellä, miten on saanut (ainakin omasta mielestään) vakavasti otettavan ”säveltäjän” mukaan tähän pelleilyyn…

hhahahh! nyt on kohut kuopattu ku tuksu sai kenkään ja ville schroderus ja tuija järvinen on nyt poissa kehistä.. :D:D

niin, jos käyttää tavallaan toisen hädänalaista tilaa hyväkseen, on syytä katsoa peiliin siellä ja täällä. Terveisiä Iisalmeen…

Ohhhhhh well my friend after the song you made i dont think anyone would want to work with you, but i wish you the best of success.

Hah hah hahaaa…….Johanna on Miamissa juuri tehnyt uuden upean englanninkielisen kappaleen joka varmasti eri tasoa…..ei ihme et Koivumiesta sapettaa ja pahasti.

NII MIKS OTTAA LEHMÄÄ MÄÄKYMÄÄN,JOS HALUAA KUULLA NAISEN LAULUA! HYVÄ KOIVUMIES

Hyvä! Koivumies on oikeassa Tuksun lauluäänestä. Tuksuhan on saanut kenkää jo aiemmin. Luputiinista otsaan! Ei ole outoa Tuksulle tuo. Rätti otsassa hän lauloi julkisuudesta jne…

Koivumies on vaan kateellinen Tuksulle, kun Tuksu saa olla makeiden musiikintekijöiden kanssa majamissa ja Koivumies on täällä kaamoksen keskellä ilman hittibiisejä ja Tuksua..

GLAMOUR TERVEISET SOLLENTUUNAAN UPEAN JOELIN TSEKKOSLOVAKIASTA KOTOSIN OLEVALLE TYTTÖYSTÄVÄLLE!!!

Oma kommentti