Kuva: Kari Pekonen

Tuksu sättii nyt miesystäväänsä: Riivattu ja demonien vallassa!

Johanna Tukiaisen uskonelämä on täynnä saatanan ja jumalan valtataistelua, demoneita, pahoja henkiä, riivauksia, tuomiopäivää ja muuta ahdistavaa. Näin ovat häntä arvostelleet monet uskovaista Johannaa seuranneet keskustelijat eri palstoilla.

-Miksi Johanna ei vain voi elää onnellisen uskovaisen siunattua ja pelastettua elämää, fanit kysyvät.

Nyt Tuksu lienee saanut tarpeekseen pitkäaikaisesta on-off-miesystävästään. Hän sättii tämän olevan pahan vallassa.

Johannalle todetaan hänen omilla Facebook-sivuillaan, ettei liene uskovaiselle sopivaa haukkua läheisiään julkisesti, mutta tämäkään ei saa Tuksua tokenemaan, vaan hän jatkaa samalla linjalla.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, jumala, miesystävä, paha henki, riivattu, saatana

Kommentit

Tässä on selvä tendenssi ketä siteerataan. Hyvä näin.

”Sulhanen” maksaa kaiken ,asunnon vuokrasta muovitukkaan ja teko räpsyihin. Ostaa ruokaa ,toimii kuskina ,antaa tulla kotiinsa loisimaan jne.jne. Tästä kaikesta on palkkana äärettömän loukkaavaa kommentointia julkisessa mediassa. Saa kuulemma potkia munille niin palvelee vaan entistä nöyremmin Tuksun sanoin. On impotentti ja sadisti ja demoneita täynnä jne.jne. Eikö tuo törky voisi jo loppua Tuksun osalta? Mikään koirakaa ei ruokkivaa kättä pure,kuten Tuksu.. Tästä ei hyvää seuraa ,mutta luulempa ,että jotain todella vakavaa pitää tapahtua ,ennenkuin tuomittu väkivaltainen rikollinen Tuksu saadaan hoitoon.

Tuksu on sättinyt ”miesystäväänsä” koko ”suhteen” ajan. Kun muistetaan että äijäpaha haki morsiamensa amerikkalaisesta mielisairaalasta ja on rahoittanut kaiken järjettömän rihkamakaupan, saisi Kristuksen morsian pitää kitansa kiinni.

Voi parka. Kannattaako maksaa johannan vuokria, kannattaako?!

Oma kommentti