Tuksu tänään tunnetussa erotiikkaravintolassa

Tukiainen KaijakassaJohanna Tukiainen esiintyy tänä iltana erotiikastaan tunnetussa ravintola Kaijakassa Tampereella. Illan ohjelmaan kuuluu muun muassa Johannan uuden sinkun ensiesitys, eroottinen tanssishow yksin ja Dolls Dancers esiintyjän Marielin kanssa.

Keskustelupalstoilla on jo arvailtu, saapuuko Tukiainen keikkapaikalleen. Hymyn tietojen mukaan Tuksu ei ole peruuttanut esiintymistään. Paikalle odotetaan myös Tukiaisen aviomiestä Arto Länsmania.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

johanna oli ihan sairaan PORNO niinkuin aina. ei voinut muuta kuin mennä vessaan runkkaamaan shown jälkeen.

Kyllä kansa tietää! Johannan keikoilla on kova meno ja villi meininki.Itte ollu kattomassa,no laulu-ja tanssitaidosta en sano mitään..mutta shouta se on 😉 eli,mitä te vikisette,mahtuu maailmaan yks tukiainenkin.Anna jossuliini vaan palaa..täysillä,kyllä me seurataan.

huonohan se on, olette oikeassa, mutta vetää ravintolaan urpoja kun paska kärpäsiä…

martina maitolehmä tain tunksi takiainen. mitä eroa? taso sama, enkä tosiaankaan väitä että se taso olis korkee

Saatana ,kyllä Martina laulo helvetin hyvin äsken 3sella,niin just valtakunnallisella kanavalla,toisin kun tämä valas jossain räkälässä buaa ,on MARTINALLA ERI TASO JOHON SÄET PYSTY

Tohon paikkaan en enään mene.500egee toiseen paikkaan tästä lähtie joka kuukaus.

Eikö se Arsi ole jo osa tuota Tukiaisen pelleily? Joko se on äärimmäisen fiksu, että osaa rahastaa tuolla ja saada julkisuutta. Mutta eiköhän tämä koko paska ole pelkkäää showta.

mitä kyylyy mika lahtosen ja tyksyn riidalle? joko on käräjät olleet?

Mielenkiinnolla odotan milloin uutisoidaan ,tuksulta pääsi paukku kesken tanssin,arto vastasi 2della kunnon kunnon paukaukasella ja yhdellä pitkällä pyräytyksellä ja kaikilla oli ravintolassa hauskaa

Ainut hyvä hehtaariperse ja kilovoita,onoikeus elää mutta pakkoko sitä joka asiaa tunkee julkisuuteen.KILOVOITA JA ARTOLLE METWURSTI HUULEEN JA KOFFI KÄTEEN,JOU

Siis ei mitaan rajaa??? Kuinka voi olla totta,etta te ette naa Jossussa mitaan hyvaa??? Onhan hanellakin oikeus elaa??? Mina ainakin meen fanittaan Jolenea!!! Paa pystyyn Jossu kaikki tekee virheita,mutta niista voi oppia! Hyvaa keikkaa!!!

Kaijakasta on kopattu vvosuja jo 60-luvun lopulla. Mikä uutinen toi on?

Miks joku ravintola maksaa PASKASTA???????????? OKSETTAVA KOTKA.

olen nähnyt eroottisia tanssiesityksiä paikanpäällä ja sun esitykset on perseestä amatööritasoa ,ei edes sitä

Inhottava akka oli sikajurrissa videolla!Miten tollasta kukaan haluu ees tilata esiintymään!Ala arvosta tanssin yritystä a marielin kans jotain säälittävää lepakkoleikkiä?YÄK!kuka maksaa tosta?

Oma kommentti