Tuksu toi koiran ravintolaan – käskettiin pois!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisesta esitettiin viime viikolla FST:llä eli ruotsinkielisellä Ylellä dokumenttipätkä. Kolmas valtiomahti -ohjelmassa esiteltiin Tukiaisen elämäntapaa ja kyseltiin muun muassa, kuinka paljon media maksaa Tukiaiselle tämän esiintymisestä siinä.

Kesken ohjelman nauhoituksen Tukiaista tullaan komentamaan ravintolan toimesta, sillä kohuleidi on tuonut koiransa ravitsemusliikkeen tiloihin. Nauhalla kuullaan, kuinka miestarjoilija huomauttaa Tukiaista asiasta. Tukiainen lupaa laittaa koiransa kassiin haastattelun ajaksi, mutta tämän poistuttua jatkaa kuitenkin tv-nauhoituksen tekemistä.

Episodi nähdään videopätkällä kohdalla 03.30.

http://areena.yle.fi/video/1481214

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

tyhjänpäivänen naisen kuvatus hävettää lapin pojan takia

Katsokaa tuota kuvaa! Mä en vieläkään käsitä että kyseessä on vähän reilu kolmekymppinen nainen! Näyttää 45-vuotiaalta tädiltä. Sillä erotuksella, että 45-vuotiaat naiset ovat raikkaamman oloisia ja näköisiä.
Olen Tuksua kaksi vuotta nuorempi ja jos näytän kahden vuoden kuluttua tuolta, niin iskekää pussi päähäni

”Valitettavasti emme ota koiria ravintolaamme. Nassu jää, Tuksu ulos.”

Hehän ovat kuin kaksi marjaa!
Nimittäin tämä Marina tv-sarjassa Vielä virtaa ja Tuksu. Paitsi että marina on elegantimpi.

Eiköhän terveystarkastajallakin olisi jotain sanomista tuon järvenpääläisen ravintolan toimintaan? Eläimet eivät taida kuulua ravintolaan (paitsi kypsennettynä lautasella).”

samaa mietin.

Miksi kirkonkellot soivat näin keskellä päivää täällä näin arkena? Onko joku kuollut? Tuksun koirako?

Siis onkos jotakin tapahtunut just kun mä olin kaupassa?

Ja mun kauppamatkalle joku oli levitellyt jotain ruotsinkielisiä papereita.

Ja fillarikellari oli niin täynnä, että sinne ei mahdu enää mitään.

Ja postilaatikko oli niin täynnä tavaraa. Sain muuten ulkomailta jotakin pillereitäkin ison pakkauksen, mitä en ole tilannut. Mitäs niille teen? Pitäisikö ilmoittaa komisario Palamulle?

Olemme porukalla menossa koiriemme kanssa kyseiseen ravintolaan aterioimaan tulevana viikonloppuna. Meitä on noin 10 henkilöä ja ainakin saman verran koiria. Todella mukavaa, että koirat otetaan noin hyvin vastaan!

Heh, ei oo kaikesta iihhanansta glamöörista ja Maijjamista ja muusta huolimatta Tukiaisen tietotaso kohdallaan. Yhtenä hetkenä valittaa, kun koira oli joutunut jäämään Lapin-reissun ajaksi Stadiin. Lue: ei tiennyt, että koiria voi kuljettaa lentokoneessa tietyin ehdoin. Sitten vie seropinsa ravintolaan. Ja eikös tämä Nassukka saanut kylpeä ihan siellä megamax-luokan poreammeessakin Rovaniemellä? Tai Tuksuhan kylvetti sitä… mutta ei se seuraavan asiakkaan mielestä varmaan mitenkään hygienista ole ollut.

Eiköhän terveystarkastajallakin olisi jotain sanomista tuon järvenpääläisen ravintolan toimintaan? Eläimet eivät taida kuulua ravintolaan (paitsi kypsennettynä lautasella).

Eiks eläinsuojeluviranomaiset vois ottaa Nassun pois tolta hullulta??

Tuksu toi itsensä julkisuuteen – käskettiin pois!

LÄHDE POIS HYVÄN SÄÄN AIKANA! Kohta lehdet kirjoittelee totuuksia tukiaisen elämästä…

Laittaa koiransa kassiin???

Kaikkien muiden syytteiden lisäksi eläintenpitokielto voisi olla Tukiaiselle hyvä!!

Oma kommentti