Tuksu-TV on jälleen täällä – katso parhaat palat Tukiaisen kohelluksista!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen kohahdutti Tuksu-tv-realityshowllaan viime toukokuussa. Kahden kuukauden mittaiseksi aiottu tosi-tv Hymyn verkkosivuilla kuihtui kuitenkin kolmen päivän mittaiseksi, kun kohumimmi väsyi.

Todellinen syy oli se, ettei Tukiainen ollut muistanut kertoa asunnossaan majaileville alivuokralaisille, että reality-show todella tarkoittaa sitä, että kamera kuvaa residenssiä 24 tuntia vuorokaudessa.

Kolme päivää riitti ylittämään uutiskynnyksen mediassa monta kertaa. Strippaukset, änkyräkänniset pirtubileet, rasismikohu… kaikki nämä ovat nyt nähtävissä Tuksu-TV:n parhaat palat -videokoosteessa.

Tuolla:

https://hymy.fi/tuksu-tv

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

Katsoin ekaa kertaa näitä pätkiä ja täytyy kyllä sanoa, että missä on se kaunis ja älykäs nainen jota kaikki tuksun fanittajat aina kehuvat? Tätä katsoessa ei voi kuin tuntea suunnatonta myötähäpeää kaikkien esiintyjien puolesta. Ja yksi näistä on jopa edustanut kansaa päätöksenteossa????

Mä kannatan kans tota et katon tän taide-elämyksen jahka saan lähikaupasta eteeni sidukkaa ja pullaa ja ehkäpä pätkän mustaa makkaraa!! Hienoa et tää tulee tällee uusintana, mä kun en halunnu viime kierroksella maksaa tän shown näkemisestä!!!

Hhahaha pitäähän tää kattoo uusintana!
Oli loistavaa viihdettä 😀

Johanna on niin itsevarma, fiksu, kaunis, hoikka, upea ja toimitusjohtaja!
hahahhaaaaaaaa 😀

Residenssi,joku vitun rivarinpätkä ja tuksu on ite siellä vuokralla. Pässi ämmä.

Upeaa! Katson tämän taidepaukun tänään kotona käytyäni ensin sivasta ostamassa sidukkaa ja pullaa.

Oma kommentti