Tuksu-TV:n parhaat palat editoitiin – Tukiainen sekoilee huolella!

Johanna TukiainenKohujen kuningatar Johanna Tukiainen on pian Tuksu-TV:neen taas täällä! Häh? Reality-tv:hän loppui kolme päivää kestettyään viime toukokuussa.

No, joo, joo, mutta Tuksu-TV:stä on nyt koostettu parhaat palat! Editio valmistui tänään, ja ehkäpä jo ensi viikolla Tukiaisen faneja hemmotellaan hersyvällä koosteella Tukiaisen Jollaksen-residenssistä.

Tätä on odotettu!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

Olen aina ihaillut Tuksun poseeraustaitoja, vaadin ehdottomasti saada venytellä puseroni kaula-aukkoa seuraavassa passi- tai kulkulupakuvassa (housujen aukilevittelyt niissä tuskin näkyy :-))))!!1

Missä video?

Hei, kysymys on ilmeisesti liki kymmenen vuotta vanhasta jutusta. Tämän jälkeen Hymyn sivutkin ovat uudistuneet pariin otteeseen. Video on tässä yhteydessä jäänyt pois, eikä sitä ole mahdollista palauttaa, valitettavasti.

Plääh! Miks pitää oottaa ens viikkoon?!? Nyt äkkiä kansalle sirkushuveja kun leipää ei pahemmin oo.

KIITOS HYMY!!! TEHKÄÄ TÄSTÄ UPEASTA SPEKTAAKKELISTA MYÖS MYYNTI DVD!!! OLISI MAHTAVA JOULULAHJAIDEA!!!!

INNOLLA ODOTTAEN!

En siis jaksa odottaa… äkkiä eetteriin!!!! Miten tuksu voi edelleen elää omassa haavemaailmassaan kaiken tämän jälkeen, en ymmärrä. Jos itsestäni näytettäis vastaavaa materiaalia …. voi luoja.

Mä olen näätä, mä haisen pahale!!! Hah hah hah!!!!! Miettikää sitä!!!!!

Ei mitään siistimistä, kun kaikki vaan esiin niin kuin se on! Sehän sumutti Hymyä oikein kybällä tossa tuksutv-sopimuksessa ja se on sille ihan oikein, että kaikki näytetään! Myös kansalle!

jokainen meistä on, kun näemme hänen sekoilevan ja nolaavan jälleen kerran itsensä

vai ootko eri mieltä

Oma kommentti