Tuksu-TV:tä ei kuopattukaan, mitä tapahtuu?

Johanna Tukiaisen Tuksu-TV ehti pyöriä Hymyn verkkosivuilla toukokuussa kolme päivää saavuttaen melkoisen suosion. Tukiainen kuitenkin väsyi reality-sarjaansa ja lopetti sen vastoin kahden kuukauden sopimusta omatoimisesti.

Hymyllä on kuvamateriaaliin tekijänoikeudet, joten verkkosivuillamme tullaan julkaisemaan – yleisön pyynnöstä – parhaat palat Tuksu-TV:n historiasta. Video tulee levitykseen mitä ilmeisemmin jo syyskuun aikana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

Tukiainen ei pärjäisi edes hesen palkkalistoilla,varmaan söisi puolet tilauksista ja loppuajan pitäisi vessassa herrasmiesten vastaanottoa.

PORSAS VITRIINISSÄ. Mutta missä on mänäägerizs järvinen.

Tukiainen on niin tyhmä että suostuu mihin vaan että saa naamansa esille,tosin ammatin varjopuolia on se että joutuu nykyään menemään Ruotsiin hankkimaan niitä matkarahoja, Suomessa on se riski että jää vielä kiinni.

Laittakaa viela ohjelma saataville ILMAISEKSI silla kukaan ei varmasti siita tule maksamaan, kuten on jo todettu. Miten ihmeessa Tukiainen on suostunut sopimkseen, mika sallii Hymyn esittaa nauhoitettua kuvamateriaalia yksipuolisella suunnitelmalla? Aijai etta tuli topeksittya. Ehka Tukiaisella pitaisi todellakin olla manageri joka vahan katsoo peraan…

Täällähän on reilu meininki! Ihan oikein, kun tässähän esitetään asiat niinku ne on ja niinku Tuksulainen ne halusi yleisölle kertoa. Suurin piirtein yhtä kaunis se on kuin prsreikä, mutta on silti ilo katsoo, kun se aina yhtä halukkaasti munaa itsensä. Sitä intoa ja paloa iskeä päätään seinään ei voi kuin ihalla! 🙂

Ehdottomasti jakoon tämä neitokaisten erikoismateriaali, suoraan Laajasalosta! Toivottavasti koko perhe kerääntyy katsomaan tyttöjen viihdeohjelmaa. Onko mukana myös se kuuluisa takapihan näyttävä ja glamourinen mäkipaini ja ilkeäluonteinen näätähaistattelu?

Mitähän se Johanna nyt siellä Turun seksimessuilla tekisikään ??
Kovanpornon-edustaja rakel liekki on sinne omiaan. Hän onkin todennäköisesti suutahtanut Jossulle, kun Jossu on suoraan sanonut mihin kastiin liekki kuuluu!!

Toi akka on niin ruma että mitä se saatana tekee julkisuudessa ja esittelee läskejään!!!!!

Läski-tukiaisella on elinikäinen porttikielto Turun sexy messuille. MTV3 viihdesivuilla Kaunis Rakel Liekki kertoo asiasta.

Tästä ei johanna tykkää, ei ollenkaan. Vaan minkäs teet kun tuli leikkiin lähdettyä.

Ai jai, vielä yksi tälle päivälle. Kyllä luputiinit kopisevat Pasilan poliisiasemalla! Äkkiä laskien kolme rikosilmoitusaihetta on päivän saldo? Vaan joko se tuksu lensi sollentuunaan?
Mutta saman tien hymy voisi kertoa, paljonko siltä hennalta nyt sitten peritään sopimusrikkomuskorvausta, onko 10 000 euroa muka pikkuraha lehdelle näinä päivinä?

Oma kommentti