Tuksua epäillään törkeästä rattijuopumuksesta – mittari heilahti 2,20 promillea!

Johanna TukiainenHymy on uutisoinut tänään useampaan otteeseen Johanna Tukiaiseen liittyvästä rattijuopumusepäilystä. Tuksun nähtiin lähtevän varkautelaisesta baarista liikenteeseen viime yönä ja joutuneen poliisin pysäyttämäksi. Pohjois-Savon poliisin tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Risto Järveläinen ei kiistänyt Hymyn saamien tietojen oikeellisuutta, mutta pidättäytyi kommentoimasta asiaa enemmälti.

Nyt Pohjois-Savon poliisi on tehnyt asiasta tiedotteen, jossa ei kuitenkaan mainita nimeä.

Tiedotteen mukaan torstaina 22.7. yöllä hieman ennen klo 03:a tavoitettiin Varkauden haja-asutusaluella henkilöautoa kuljettanut ulkopaikkakuntalainen naishenkilö, jolle tehdyn puhalluskokeen tulos näytti 2.20 promillea. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-rattijuoppouskohustaan-poliisi-kayttaytyi-asiattomasti

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaista-epaillaan-rattijuopumuksesta-poliisi-vahvisti-tiedon-hymylle

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oikein tyhmät palaa ja ajavat humalassa tuksu nyt osaa työn hölmöilyn jo liiankin hyvin eikun pakko hoitoon koko tuksu. Oppis että ei kännissä saa ajaa edes hän vaikka hölmönä niin kuvitteleekin……

Kyllähän jokaisella todellisella julkkiksella on yksi rattijuopumus tilillään. Suomessa niitä nyt vain tulee joskus, ei voi mitään. Hienoa, että Johanna ei vaarantanut kenenkään henkeä.

Niin. Ja nyt Jossukan suu on vähän aikaa supussa, koska on soppari erään lehden kanssa. Arvattavaksi jääpi, että onko se ”Kuutonen” vai ”Suppusuu”? Ensi viikolla taas saadaan esiin ”totuus”.
Tällä naisella ei ole varmaan mitään todellisuudentajua? Ei varmaan näe mitään väärää teossaan. Ja kuuskymppisenä, ryppyisenä, unohdettuna akankuvatuksena käy läpi leikekirjaansa glamööristä elämästään. Unohdettuna, surkeana.

todella asiatonta käytöstä poliiseilta. Miten ne KEHTAA pysäyttää glamourqueenin vaivasen parin promillen humalassa ajon takia? Asialla ollut kuitenkin joku kateellinen RUMA naispoliisi.
Ja kyllä niitä sähkölamauttimia saa käyttää tuulipukukansaan mutta taatusti aina hyväkäytöksiseen rinsenssaan ei ikinä !!

Hei eikös alkolukkoon pidä puhaltaa ei imeä. Aattelin että mites alkolukon käyttö onnistuis……

Kunnon spede kuuluu samaan kaatiin muidenkin ratti juoppojen kanssa v**un lehmä. Oi voinut antaa vaan vähäsen sitä etä-tainnutinta kylkeen

Niin tyypillistä Tuksua. Jälleen kerran ei mitään katumusta tai itseruoskintaa omista mokistaan, vaan syytä haetaan jälleen muualta > poliisi toimi väärin.

Sairas, mikä sairas.

tuon turhan julkkiksen jutut vois olla korkeintaan viikkosavon nurkka juttuna

tuon turhan julkkiksen jutut vois olla korkeintaan viikkosavon nurkka juttuna

Vielä yrittää jumalauta laittaa poliisien syyksi,kun palaa ratista.Voi hyvä jumala sentään,pitää jokaisen kantaa vastuu teostaan.Eiköhän tuksun töppäilyt ala jo riittää,eihän julkkikset mtn saa noista hölmöilystä.

Ei kai se ole voinut mitenkään Tuksu olla..Uskovainen neito ja kaikinpuolin kunnollinen..

Tietääkö kukaan milloin Johanna ja Julia Tukiaisen nettikauppa avataan?

Onko tarjolla pinkkejä hellokitti alkometrejä?

Noh, hyväkin puoli tässä asiassa: pojat saa blogien kautta tietoa, millaista glamour on Hämeenlinnan naisvankilassa; sakkoja kun ei kukaan suostu maksamaan.

Mites nyt tuksu käy sen sun rikosilmoituksen herjaavista nettikirjoituksista??? Kun putkasta taas kerran pääset niin vaihda tiskiä ja tee se ilomoitus kun kerran olet siellä häkissä.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA OIKEIN TUKSULLE!!!!!!

Aivanko totta on paskauutisointia jos kerrotaan julkun ajaneen kännissä törkylukemin? Menkää nyt jumankekka ihmiset itteenne. Tämä on oikea uutinen!

Kaikki keinot käyttöön että palstatilaa saadaan? Seuraavaksi sitten katumisuutinen?

Alkolukko Tuksulle.

Voiskos uutisoinnin lopettaa… älkää vastatko enempää? Täysin turhaa uutisointia.

Shit happens do not drink and drive. Even when you are klamour 🙂 queen of Finland

Oma kommentti