Tuksulla 11-sivuinen ulosottolista ja liki 60 000 euron velat – vouti ei halua periä mitään

Mistä siinä on kyse, että kohukaunotar Johanna Tukiaisella on 11-sivuinen ulosottolista ja siinä 52 velkamerkintää, mutta ulosottomies ei tee mitään?

Velkaa on ollut kahden viimeisen vuoden merkintöjen valossa 60 000 euroa.

Vouti ei toden totta peri näitä saatavia ja velkojat ovat jääneet – toistaiseksi ainakin – nuolemaan näppejään.

Asiasta uutisoi Hymyn painettu lehti. Syynä erikoiseen menettelyyn on se, että Tuksu on julistettu varattomaksi. Ei tuloja, ei mitään. Velat palautetaan tällöin velkojille. Se ken haluaa periä niitä joskus ja jouluna uudestaan, joutuu uudistamaan velkansa – ja maksamaan siitä.

Maksamaan siitä, että mahdollisesti ”jää taas vain saamaan”.

Tällä tavalla yhteiskunta toimii. Varaton saa luottohäiriömerkinnän, mutta ei hänen perässään enää vouti juokse. Lue lisää lehdestä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Johanna Tukiainen, ulosotto

Kommentit

Ei kai se ole voudin haluamisesta kiinni kun ei ole mitään mistä periä.

Hymyn tutkivat journalistit JT Tuomelan johdolla ottavat siis seuraavaksi selvää Tuksun tulevien keikkojen (loppuvuosi 2018) tilaajilta miten he maksavat estraditaiteilijan esiintymisen. Käteisellä pimeästi Tuksulle vai jonkun firman nimissä olevalle tilille, ja jos firman, niin kenen firma ja missä maassa ja hoitaako tuo yrittäjä veronmaksut ja muut lakisääteiset kuten pitää. Ja miten Johanna saa siltä firmalta tuloutettua esiintymispakkionsa.
Eiköhän noiden tietojen jälkeen velkojat ja verottaja kiinnostu muidenkin veronkiertoa harrastavien ja kirjanpitorikoksia tehtailevien toimijoiden puuhista Johannan lähipiirissä.

Oma kommentti