Tuksun ex-manageri laittoi tiedotteen rattijuoppoukohusta: ”Vaaransitko sisaresi hengen!?”

Johanna Tukiainen, Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen kohumanagerina tunnetuksi tullut Tuija Järvinen on laittanut tänään lehdistötiedotteen ex-suojattinsa edesottamuksiin liittyen.

-Tämä tästä vielä puuttuikin! En ymmärrä, miksi Johanna Tukiainen lähti rattiin päihtyneenä ja vieläpä törkeässä humalatilassa. Kaiken kukkuraksi hän otti kyydittäväkseen sisarensa ja hänen kaverin. Eli tässä hän nähdäkseni vaaransi ulkopuolisten ja ennen kaikkea myös itsensä hengen, Järvinen pasmentaa.

-Miksi Tukiainen ei tilannut taksia? Minulta ei valitettavasti löydy sympatioita häntä kohtaan. Olen ihmeissäni ja sanaton. Ehdollista on ilmeisesti tulossa ja näin ollen myös rikosrekisterimerkintä.

-En myöskään ymmärrä, että häntä on uhkailtu sähkölamauttimella. Ainakin näin hän väittää. Pienen naisen luulisi saavan järjestykseen ilmankin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

voi akka parka on se kumma että yhdelle pellelle tapahtuu kaiken näköistä.eikä toi pelle ota vastuuta mistään vaan syyttää aina muita.menis joskus itteensä ja miettis mitä tekee.ei se kyllä täyspäistä ukkoa saa itellensä johan sen näki mikä toi lapin mies on.akaa jaksaa vaan ruikuttaa sen perään on se säälittävää.jos toi olis mun kakara en kyllä tunnustais sitä kellekkään.tai pistäisin pakkohoitoon.toiko muka uskoo vielä jumalaan taitaa sen jumala olla sekopää juoppo johon se uskoo.

”Pieni” ei ole se sana, jolla minä lähtisin Tuksua ensimmäisenä kuvailemaan…

Lähetin juuri lehdistötiedotteen, että Viivin ja Ahmadihad Jihad Petosmanin erolla ei ole mitään tekemistä Tukiaisen käryn kanssa.

Ei sitä ulkosalle uskaltaudu, niin kovasti porottaa ja lämpöä pukkaa. Päähän nousee tällainen helle, promillet kohoavat törkeisiin lukemiin välittömästi pihalle eksyttäessä, etenkin jos on unohtanut voidella kaljunsa vahvoin aurinkorasvoin. Ja jos hellasteita on yli 25.3, kääntyvät huumeliuskatestitkin positiivisiksi, joten helteillä ei todellakaan kannata ruohonleikkuria ajaa.

t. Johanna 4EvVer<3<3<3

Tuksu oli ollut bikineissä uimarannalla turun saaristossa ja kuulemma yli
40 lintua oli löydetty kuolleena seuraavana päivänä,silminnäkijän mukaan muutama lintu oli kuollut jo ilmassa kun olivat nähny tuksun….tiedä häntä onko totta???

Hienoo että Tuikkis ja Koivumies säveltää Tunkiaiselle oman kivan rattijuoppolaulun! Kivaa julkisuutta kaikille!

Eiköhän sisko ole ollut ihan yhtä tietoinen kuin hänen kaverinsakin nautituista juomista ja siltikin noussut auton kyytiin. Enemmän minua ainakin kummastuttaa se, että otetaan riski vahingoittaa ihan ulkopuolista ihmiststä. Kuinka moni rattijuoppo on suistunut autollaan vastaantulevien kaistalle ja poks… syyttömät ja asiaan kuulumattomat ihmiset loukkaantuvat! Promillet olivat jo sitä luokkaa, että hyvä kun kävellessä pysyy pystyssä. Tosin tukiaisen viinan kestokyvystä ei ole tietoa?!

Olisi manageri nyt tajunnut kysyä, että vaaransitko ulkopuolisten hengen?

Näin kesäaikaan liikenteessä liikkuu paljon lapsiperheitäkin yöllä, koska matkat on lasten kannalta helppompia kun he nukkuvat ja ei ole kuskillakaan niin kuuma ajaa…

Ei voi laittaa variksenpelättimeks koska tulee syyte luonnonrauhan rikkomisesta.

Luonnon lompsa on varmaan järkyttävä näky!

Hyi Saatana!

Kyllä tuo vielä variksenpelättimeksi ehkä kelpaisi ainakin alastomana.

Tukiainen istumaan elinkautista,uusii ratin heti kun pääsee vapaaksi. Oli vaan huonoa tuuria että jäi kiinni,ei ollut eka kerta tolta vajakilta.

tää vanha epäonnistuja on vielä turhempi ku tuksu,
suomenkielellä manageri= tmi keikkamyyjä 🙂

Milläs tilaat taxin kun koko revohka perseaukinen? Ja varmaan toi luonnon lompsa on siinä kunnossa että laatta lentää jos sitä tarjoo.

On sevaa nii överimisu et huhhuh..oliks sil muka oikeesti se pinkki rinsessamekko Mariasousta päällä :D?? kuse kruisii pikkusiivus frendien kans ”keikalta” himaan.Mahto olla kytillä hauskaa, mul ois ainaki ollu ja mitä teet jos jurrinen tuksu käy kimppuun , no teizzaat tottakai ,jos sellanen käden ulottuvilla on:), ja sit.. mikä tun”kohumanagerina tunnetuksi tullut”?
ps. eiks se ala olee ku blondi Mervi

HEEI!!! Mistä lyödään muuten vetoa, että…sanotaanko vuoden sisällä, Tuksu, ja Nykäsen Masa on kimpassa :DDD!!! Melkein voisin vannoa 😉 Sitä odotellessa…

niin sorateilla ainakin täälläpäin saa ajella pikku tumuissa sorateillä.olen jopa eukollekkin sanonut et ajan paremmin kunnon kännissä kuin se selvinpäin.Siksihän rattijuopot ajavat paljon kolareita kun he eivät saa laillisesti harjoitella kännissä ajoa,sekin voi olla taitolaji:)

”Johanna Tukiainen. Hartaallisesti uskonnollinen strippari, joka nyt sai vielä tämänkin. Hävettää kuulua samaan kirkkoon, jota hän sanojensa mukaan edustaa.

23.7.2010 klo 14.04, Jonna (vierailija)”

Kerrotko, Jonna ystävällisesti mikä se Johanna Tukiaisen ”kirkko” on, niin tiedän vältellä ko. yhteisöä. Tietääkseni Suomessa on vain ev.lut. ja ortodoksinen kirkko, joilla on siis myös verotusoikeus. Muita, ns. lahkoja kyllä kaiketi riittää, Suomessa ja muualla.

Olen vastauksestasi etukäteen kiitollinen.

tyrkkytuija on sitten huvittava, heh he hee 😀 kohta se antaa ylen tärkeitä (hihihiiii) tiedotteita esim. jossun kapulakakkien koostumuksesta kunakin aamuna, ho hoo. ihan tajutonta teatteria, myös lehdiltä – hyvät naurut saapi 😀 hymykin kyselee tyyliin:”pitääkö jossu laittaa boikottiin?”, että saadaan edes joku ihmisiä kiinnostava jossu-hömppä tekstin muotoon, muiden vallan tuikitärkeiden (hahahaaa) jossu-uutisointien puuttuessa nyt, kun jossu teki seiskat ja jätti hymyn nuolemaan näppejään. ihan hulvatonta menoa. mainiota ylimääräisen ajan tyhjiökäyttöä nauraa makeasti (nauru pidentää ikää). mistään ei saa näin makoisia nauruhepuleita kuin tuksusta ja sisarestaan koomasta ynnä lehdistä, jotka epätoivoisesti koettavat saada uutismurunsa sisaruksista ja kaikesta heihin liittyvästä kukin. voihan he he hehe hooooo-oh XD XD XD

Ihan varmaan sekoillu kiinni otettaessa ja luullu kiukuttelemalla pääsevänsä asian ohi. Stupido nainen

On se vaan ihme miten virkavalta sekä Suomessa että Ruotsissa syyllistyy aina Tukiaisen kovaan kohteluun,,miten ihmeessä se on aina Tukiainen joka joutuu kokemaan tällaisen kohtalon,,Tosin totuus menneestä Tukholman poliisin pahoinpitelystä koskien tätä pelleä ei pitänyt paikkaansa mitään sellaista ei ollut tapahtunut,,ja olen varma ettei Varkauden poliisi ole syyllitynyt mihinkään ylilyöntiin

Oikein ”herrasmies”! Tuksua (ja muita pikku hiprakassa) ajelevia luottokuskeja voisi verrata vaikka ammattiaisena formulaa ajaneeseen venekuskiin, eikö voisikin? Ja kaipaamaan jäivät…

Nyt iski Tuija kirveensä kiveen. Todella vaikea uskoa, että kenenkään henki olisi ollut vaarassa. Mistään sellaisesta ei ole ollut tietoa. Ettet vaan Tuija ilkeästi vihjaile?

On kuskeja, joihin luotan vaikka ovat 3 promillen kännissä. On kuskeja, joihin en luota vaikka ovat selvinpäin. Ajotaidot eivät ole kiinni vain promilleista. Moni maalla asuva suomalainen on tottunut ajamaan tuttuja matkoja hiljaisilla maanteillä pienessä ”sievässä”.

Eiköhän tottunut autoilija Johanna voida laskea samaan luottokuskien kategoriaan!

Kviini on ilmoittanut, että kertoilee yksinoikeudella Seiskalle ”skandaalistaan”
Iski just boikotin seiskalle, sillä rattijuoppo ei tarvitse palstatilla selityksille, miten hän ei tehnytkään väärin. Seiska kääntyy aika isolla joukolla lehtitelineissä, jos julkistaa tuksun kootut selitykset.

Voi että tekee hyvää päivittäinen pieni vahingonilo! Sympatiat kilteille ja rauhallisille suomalaisille poliiseille!

Huom! Jos ei halua että tekemisiä retostellaan julkisuudessa, tulee valita lainkuuliainen elämäntapa. Rikollista elämää pitää, saa ja voi kritisoida. Rattijuopumus on rikos. Rikoslain 23.luku § 3 ja 4

Voi voi tuksua, elää näköjään matin kans hyvin saman tyyppistä elämää julkisuudessa. mikähän näitä kahta yhdistää luonteessa?
Kyllä siinä niin vielä käy että tuksukin on linnassa ja useamman kerran.
Mikähän on se kun saa tuksun pysähtymään ja ajattelemaan elämää.

Pienen naisen 🙂 luulen että poliisi pelkäsi kun J-Tukki kömpi ulos autosta pinkki rinsessa mekko päällä ja tukka pystyssä…

Voinko mäkin saada laittaa tiedotteen että oon tuohtunu tästä tuksun toikkaroinnista ja toisten hengen vaarantamisesta?

Nyt varmaan Tuksun pitää
varata aika päihdeklinikalle ja
terapeuteille niin kuin Kanervankin piti,
kummallakin ihmispoiloisella on riippuvuus sairaus
jotka ei paljoa toisistaan poikkea…

Eli toisten arvostelu sikseen ja hoitoon…

En tiedä kumpi on pahempi tyrkky. Tuksu vai tukituide? Taidan kallistua kuitenkin jälkimmäiseen.

Nyt varmaan Tuksun pitää
varata aika päihdeklinikalle ja
terapeuteille niin kuin Kanervankin piti,
kummallakin ihmispoiloisella on riippuvuus sairaus
jotka ei paljoa toisistaan poikkea…

Eli toisten arvostelu sikseen ja hoitoon…

Ja tämä nainen sitten tiedottaa tästä asiasta. Eli murunen Tuksu-julkisuudesta myös Tuijalle.

Niin niin ex manageri, joten vittuakohan sille kuuluu tiedotteita jakaa, jos ei itse kinua julkisuutta. Kateellinen…siis mille tai kelle ? Onko Tuksu tai noppapotti julkkiksia ? Lähinnä naurettavia pellejä, kuten tuo tiedoitekkin osoittaa. Siksi niitä on pakko kommentoida, kun ei voi käsittää, että suomessa on noin suhteellisuudentajuttomia omissa harhoissa eläviä. Mutta eipä ne sitä käsitä, vaikka sitä juuri kaikki kommenteissaan yrittää selittää.
Eipä ole pahemmin näkynyt suurten starojen managereilta tiedotteita ulkomaillakaan saati sitten suomessa. Eikä ainakaan entisiltä managereilta, joten eikö tuossa ole jotain huvittavaa ? Siis ihan lehdistötiedoite ? Ei saakeli…maa kutsuu noppapottia..kuuluuko kuuluuko kuuntelen.

Koskahan tämä kyseinen manageri laittaa tiedotteen noppapotista?

tossa kuule mainittiin että ex-manageri joten älä ala syytteleen turhasta niin!
itse olet vain kateellinen julkisuuksista!

No eipä ollut ylläri, että noppapotti pisti tiedoitetta. Piti päästä taas itse julkisuuteen. Käsittääkseni Noppapotti ei ole edes tuksun manageri ja eihänä tästä kauaa ole, kun ilmoitti ettei tee mitään yhteistyötä. Mahtoi noppapottia kismittää, kun tuksusta oli liian monta sivua juttua ja noppapottia ei kukaan maininnut.

Johanna Tukiainen. Hartaallisesti uskonnollinen strippari, joka nyt sai vielä tämänkin. Hävettää kuulua samaan kirkkoon, jota hän sanojensa mukaan edustaa.

Kysykää keneltä tahansa järjestysmieheltä yms henkilöltä, kumpi on helpompaa, taltuttaa nainen vai mies. Vastaus on kaikissa tilanteissa mies! Vahvassa humalatilassa tai muuten päihtyneenä oleva naishenkilö on kaikista vaikeinta saada rauhoittumaan, ymmärtämään tai taltutettua. Mielummin, vaikka hiacellinen, kuin päihtynyt nainen.

Oma kommentti