Tuksun isä kirjoitti taas avoimen kirjeen: ”Palauta kodin avaimet sunnuntaina – älkää tilatko Johannaa keikoille!”

Johanna Tukiaisen isä on huolissaan tyttärensä elämästä ja kirjoitti hänelle avoimen kirjeen pari päivää sitten. Nyt hän on julkaissut Facebookissa uuden viestin.

-Ihmiset ihmettelee miksi olen nyt julkisesti puuttunut tyttäreni tekemisiin. Ei tämä mukavalta tunnu, mutta kaikkea muuta on yritetty. En minä Johannalle pahaa halua, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä, kun tyttären itsetuhoinen elämä on jo nyt johtamassa vankilaan? hän kysyy.

Isä-Tukiainen kertoo yrittäneensä perheensä kautta tukea tytärtään, mutta ”Johanna pakenee valheelliseen todellisuuteen ja yrittää löytää syyn aina jostain toisesta”.

-Mitä voit tehdä, kun ihminen itse ei virheitään näe? Alamäki on ollut karmiva, eikä se ylevää ole, kun oma tytär pesee likapyykkinsa julkisesti. Panettelee, solvaa, uhkailee ja pahoinpitelee, isä kirjoittaa.

-Johannan elämässä olet joko hänen puolellaan ja kannustat valheeseen tai sitten olet häntä vastaan. En minä voi kuin vedota ihmisiin, toivottavasti löydätte sydämestänne sen verran myötätuntoa, että ette enää tue tätä turmiollista elämää. Vetoan teihin, lopettakaa Johannan tilaaminen keikoille, isä vaatii.

Isä sanoo ettei hänen ole tarkoitus loukata julkkistytärtään. Hänen mielestään valheelle rakennettu pitää kuitenkin romuttaa, jotta uutta voi rakentaa.

Lopuksi hän pyytää Johannaa palauttamaan Jollaksen-kodin avaimet. Tukiaisen muu perhe asuu Ruotsissa, mutta Johanna (ja Julia) on asunut heidän omistamassaan Suomen-kodissa.

Isä on tiukkana. Avaimet Johannan pitää palauttaa sunnuntaihin mennessä tai tavarat kannetaan roskalavalle.

-Luovuta elämäsi Jeesukselle, hän vetoaa.

Isän aiempi kirje

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, avoin kirje, isä

Kommentit

Oma kommentti