Tuksun isän tilitys: ”Glamouria ei ole muualla kuin Johannan omassa päässä!”

Johanna Tukiaisen isä Markku Tukiainen astui lokakuussa ensimmäistä kertaa julkisuuteen – tietenkin Hymy-lehdessä. Nyt on julkaistu hänen värikkään haastattelunsa toinen osa.

Tyttärensä elämästä huolestunut isä paljastaa, että Johanna raivostui isän ulostulosta. Lehdessä hän kertoo, mihin kaikkiin värikkäisiin episodeihin se johti.

Isän mielestä Johanna tarvitsisi pitkäkestoista apua, että oppisi edes vähän kunnioittamaan kanssaihmisiään. Hänen mielestään Johannalta on kadonnut todellisuudentaju. Johanna toitottaa eri yhteyksissä glamour-elämästään, vaikka todellisuus on kaikkea muuta.

-Johannan glamour on mielikuvituksen tuotetta. Sitä ei ole missään muualla kuin Johannan päässä. Se on jotain sellaista elämää, mitä Johanna kovasti haluaisi. Oikea glamour on kuitenkin aika jyrkkä vastakohta sille, mitä Johannan todellisuus on. Tuskin kukaan pitää kovin glamourina sitä, että esiinnytään likaisissa tai vähissä vaatteissa, yleisö pilkkaa, ajellaan humalassa autoa ja ollaan kerta toisensa jälkeen oikeuden edessä pahoinpitelyistä, isä tilittää.

Isän laajan haastattelun toisen osan voi lukea kokonaisuudessaan painetusta lehdestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Markku Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti