Tuksun ja Kalinaisen brittikollega riisui itsensä nakuksi – nämä alastonkuvat eivät peittele mitään!

Brittiläisten glamour-mallien eliittiin kuuluva Kitty Lea on heittänyt aivan kaikki vaatteet nurkkaan tuoreissa kuvissa.

Mutta mikä hemmetin glamour-malli? Siellä sun täällä tuohon sanahirvitykseen törmää, mutta täydellistä määritelmää sen merkityksestä ei helpolla yrittämällä löydä. Onko glamour-malli hän, josta entisaikoina käytettiin termiä pin-up-tyttö – siis aistikkaissa kuvissa poseeraava malli?

Vai onko hän Henna Kalinaisen sanojen mukaan ”tyttö, joka pystyy esiintymään niin valokuvissa kuin videollakin sekä pr- ja muissa tilaisuuksissa edustavasti ja valovoimaisesti, ja esiintymiskyvyn lisäksi hänellä on oikeanlainen asenne”.

Entä olisiko hän sittenkin jotain sellaista, mitä Tuksu on, siis Johanna Tukiaisen kopio? Tuksuhan on puhunut itsestään glamourmallina.

Anyway, Egotasticin kuvat Kittystä tuolla: Hello vaan Kitty!

http://egotastic.com/entertainment/celebrities/kitty-lea/kitty-lea-nude-full-frontal-005480

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Henna Kalinainen, Kitty Lea

Kommentit

Tyttömäinen pesä ja kauniin muhkeat bosat, kyl laittaisin… useamminkin

En oikein tiedä. Mielestäni tähtirinnat sopivat parhaiten merenneidoille.

ABC hei, mitäpä jos klikkaat niitä kuvia siellä Egotasticin sivuilla. Kas, voila, oho ja vautsivau, ne tähdet häviää ja sä näät ihan alastonkuvat!!!

Ohhoh, on se ihmeellistä tuo netin ihmeellinen maailma!!!

Mua vituttaa et tänne laitetaan noita linkkejä egotasticin sivuille, ne on jenkki sivuja ja jos helvetti hehkutetaan nakukuvia ni on se perkele et niihin on tähdet tällätty paikoilleen tai sit löytyy joku hiton sumutus näistä paikoista.

toi on jo loukkaus KITTY LEAA kohtaan että häntä verrataan johonkin kalinaiseen saatika tukiaiseen.kalinainen ja tukiainen ovat ihan eri planeetalta kun kyseinen neitokainen.

Oma kommentti